![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moja koleżanka jest inna .
powiedzmy , że to "chłopczyca" , wiem że ja do niej nie pasuje ale ona za wszelka cenę próbuje to utrzymywać .
ma przejawy zazdrości , gniewu o byle gówno , nie chce aby inni myśleli , że jeśli się z nią przyjaźnie to ja też taka jestem .. to jest naprawde trudne , czasem mam wrażenie , że ona traktuje mnie jak swoją własność , jakiś czas temu szukałam nawet pretekstu żeby z tym skończyć ale to na nic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja koleżanka jest inna .
czemu nie piszesz o tym na intymnym>?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A po co Ci pretekst? Jesteś do niej uwiązana czy jak? Jeśli znajomość z nią Ci szkodzi, to przestań się kumplować. Też mi problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
eee , nie wiem a to jakaś róznica czy tu czy na intymnym ? ;>
to jest problem bo ja nie mam wgl koleżanek takich wiecie od serca , ona sie wydaje ok ale to jej zachowanie i jest inna no . ! jak ja widze na ulicy i mowie czesc , to najpierw popatrzy spod seków a potem powie łaskawe " hej " . to tez jest dziwne .. albo ja mowie czesc , 20 s ciszy i ona odpowiada : " dzień dobry " . ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
EeeEeEeEe, DuZIa rOoZnIcIA. Może taka żeby się śmietnik nie robił?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
śmietnik ? ja nie czaje , zrozum prosze , dzisiaj założyłam to konto , nie umiem nic na tej stronce a ty wymagasz rozeznania i wgl w tych forach , ja pisze byleby napisac nawet nie wiem jaki śmietnik masz na myśli . X D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czytałaś regulamin?;p Polecam ;p
Masz kilka kategorii na naszym forum, między innymi: Uroda Fora z poradami znanych specjalistów i naszych drogich użytkowników. Zdrowie i Medycyna Na Wasze pytania odpowiadają lekarze i farmaceuci. Kobieta Absolutnie kobiecy punkt widzenia ![]() Każda kategoria ma swoje podfora, w kategorii kobieta masz na przykład: Forum Plotkowe Tutaj zapraszamy do dyskusji na każdy temat - również całkowicie nie związany z urodą ;-) Intymnie Intymne myśli, chwile prywatności, spotkania. Kultura(lnie) Szeroko pojęta kultura, sztuka, teatr, film, literatura, bieżące wydarzenia z życia politycznego itp. Więc zazwyczaj gdy mamy jakiś problem piszemy w podforum intymnie, tak żeby nie tworzył się śmietnik :P Pomyśl co by było gdyby kilka tysięcy wizażanek zakładało tematy nie tam gdzie trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Śmietnik to bałagan inaczej.
Zapoznaj się najpierw ze strukturą forum. Nie wiem jaki masz problem. Chcesz się z nią kumplować bo jest fajna. Ale nie chcesz bo jest inna. Ona z Tobą w ogóle chce? Ile macie lat? wgl to nie jest skrót od 'w ogóle' bo jak widzisz pisze się to osobno a nie łącznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Thou shalt not feed da troll!
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
DOBRA DOBRA .!
nie nakręcajcie sie tak . co do tego " wgl " to itak zrozumiałaś co chcę powiedzeć a to jest dla mnie najwazniejsze . ![]() ee , no tak , to ona ze mna chce , i to na siłe , tak jakby nie pozwala mi odejść , wbija mi że nasza przyjaźń to coś niezwykłego . . . ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- aha a co do tego intymne itd , to uwazacie ze ten problem z koleżankami powinnam umieszczać w "intymne" ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Może cię pożąda rozpaczliwie! :lowelowe:
Jak beed piasac tak to tez mnie zrouzmeisz no i co z tego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tak, uważam że taki problem z koleżanką jak i ten z chłopakiem powinnaś umieścić w intymnie.
Tak samo jak watek 'problem z "koleżanką" ' "zostawiona w ciąży..." - są w złym miejscu i niedługo zostaną przeniesione, przynajmniej powinny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
tsaa, love love , nie nie , kocha sie w boyu .
![]() ale mnie trzyma jakby na smyczy , życzy mi zawsze kłótni z każdą inna koleżanką jaką mam . nie wiem co i jak , ale wazne ze sie rozumiemy . :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
A może koleżanka jest normalna tylko Ty jesteś inna?
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
pani już dziękujemy za uprzejme komentarze . ![]() ja opisuję sprawę i się tłumaczę jak głupia , żeby potem ktoś odwrócił moja wersje o 180 stopni i czuł sie lepszy . ; > nie działa to na mnie. : p ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
OK. najwyżej mnie przeniosą , ale dzięki za radę będę teraz się wtajemniczała w to gdzie co umieszczać . ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisz po ludzku, nie używaj głupich skrótów, kropek i nie wiadomo jakich emotikonek. Dla jednych coś jest normalne, dla drugich już nie. Jeszcze coś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
ależ nie musiałaś pisać " jestem lepsza " , nie ma takiej konieczności .
czy jakaś durna kropna i emotikonek naprawde aż tak cię irytują ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
hmm dobre pytanie , powiem szczerze , chyba z przyzwyczajenia .
aa noi jak stawiam " : ) " to w jakis sposób wyrażam teń uśmiech , radośc ... szkoda , ja nie zamierzam zmieniać stylu pisania , przynajmniej nie narazie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Emotki są gotowe - nie musisz produkować własnych znaczków, które są w tekście nieczytelne. I radzę zmienić styl pisania bo Twoje posty to sorry ale bełkot - nie da się nic z nich zrozumieć. ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
O czym właściwie jest ten wątek ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Wg mnie o nieumiejętności zakończenia niewygodnej dla Autorki znajomości
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() To jest pewnie wynik szlajania się po portalach typu Kafeteria, gdzie już śladowa ilość użytkowników pisze z sensem, kulturalnie i do tego w miarę gramatycznie ![]()
![]() |
#27 |
BAN stały
|
W ogóle ja też nie wiem o czym jest ten post i ten temat. Uporządkuj swoje myśli, dopiero potem je przelewaj i unikaj dziwnych znaków i idiotycznych skrótów. Nie chcemy ograniczać Twej wolności wypowiedzi, ale jeżeli chcesz otrzymać jakiekolwiek porady dotyczące Twojego rzeczywistego problemu, to musisz się dostosować do odbiorców, bo w przeciwnym razie nikomu nie będzie chciało się rozszyfrowywać Twoich postów i na nie odpowiadać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Terry to mistrz aforyzmów na każdą okazję ![]()
Jeśli ludzie koniecznie chcą pouczać innych ludzi, to powinni pamiętać, że inni ludzie też wiedzą to i owo o ludziach. Terry Pratchett Maskarada Edytowane przez tennyo4 Czas edycji: 2010-07-28 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że jesteś jeszcze bardzo młoda, bo dorosły, dojrzały człowiek po prostu zakończyłby tę znajomość. Piszesz w późniejszych postach, że chcesz utrzymywac znajomość, bo nie masz więcej takich koleżanek od serca. Ale czy naprawdę uważasz, że ta obecna, "inna" jest od serca, skoro usiłuje cię skłócić z każdą inną dziewczyną? To nie jest tak, że jeśli nie ma się przyjaciela, to trzeba na siłę łapac byle kogo i trwać przy nim choćby nie wiem, co. To tak jak z facetem - czasem lepiej byc singielką, niż trwać w związku toksycznym lub z burakiem. Nie martw się, na pewno będziesz miała w życiu wiele okazji, by poznać kogoś od serca. Nie szukaj na siłę, a jeśli kontakt z tą koleżanką ci nie odpowiada, uważasz ją za dziwną, to ochłódź tę znajomość. Nikt nikogo nie może zmusić do tego, by się z nim przyjaźnił.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.