![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() hurtem kolorówkę i pielęgnację oraz zapachy na inne...
NIEAKTUALNE
Wymienię to co w pierwszym poście najchętniej wszystko na raz - za jakąś fajną jedną- dwie rzeczy.... Ewentualnie za kilka "mniejszych" co mi się pilnie przydadzą. Chcę zamknąć wątek kosmetyczny i mieć "z głowy wymianki". Więc piszcie śmiało... UWAGA! ODDAM WSZYSTKO Z TEGO POSTU NA RAZ! PROSZĘ NIE PYTAĆ O POJEDYŃCZE RZECZY!!! Oddaję: Tusz Loreal używany kilkakrotnie avon do stóp kosmetyczka Twój styl czarna nowa kosmetyczka sephora nowa Tampony ob duże i małe Tampony Naturella 2 sztuki małe Próbka Loreal 2 kremy Youth Code na dzień i koncentrat 9 lakierów do paznokci- wszystkie były używane Oriflame krem na dzień jest ponad połowa z 75ml Krem na dzień Aqua Touch 1/3 z 50ml Tester cieni Dior 2 mini cienie Sephora Próbki kremów Nivea Q10- zestaw 4sztuki cienie Buterfly - paleta szarości Vichy próbka kremu i podkładu 4 kredki : fioletowa, biała, sephora (niebieska), sephora gruba liliowa cienie MV tusz mini MaxFactor cienie isadora beże cień Manhattan próbka podkładu sephora 030 balsam do ust Sephora- tylko test dorzucam jeszcze 2 cienie (czarny- po terminie i różowy z terminem) Krem Lancome ze zdjęcia do osobnej wymiany Na zdjęciu jest jeszcze kilka innych rzeczy- których nie mam już. Oddaję to co jest wpisane u góry.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-08 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: hurtem kolorówkę i pielęgnację oraz zapachy na inne...
WYMIENIĘ NA INNE ZAPACHY LUB ZA WISH:
Całe zapachy: Avon today Tommorow Always 30ml - ubytek testowy Yria YR 30ml - ubytek widoczny Burberry London 5/50ml Avon Urban Flowers Tokyo 30ml - ubytek kilka psików Halle Berry 75ml - ubytek testowy (parfum deodorant) JLo Glow After Dark 100ml - ubytek testowy- mam z wymiany- wymienię tylko za inną dużą pojemność bądź kilka małych dużo za niego oddałam a zapach jednak nie mój. Buteleczka z tyłu lekko porysowana. Gotowe odlewki: Lancome Magnifique atomizet 30ml (jest ok 20-22ml) Extracagance zostało na test Sephora Vanillia (nie wiem która wanilia) 10ml Bright Crystal (wymieniłam już nie ma) Mogę przygotować odlewki: Lancome Miracle Eau Legere do 50ml Dior Escale A pondichery do 50ml Versace Crystal Noir do 30ml Gucci Flora edp do 30-40 ml Clove1 oddałam 40ml Burberry London do 50ml - oddałam 15 ml virtual Wymienię podkład Lancome Teint Idole Silky mat 17-18/30ml (oceniam na "oko" bo nie widać) za coś fajnego ZAPRASZAM!
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-08 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hojna jesteś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety nic- zapraszam
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a akurat przeglądałam Twój watek
![]() żelowe mleczko do demakijażu vichy-30 ml, nieużywane scrub do ciała ze słonecznikiem, the body shop,połowa z 50 ml ORIFLAME, mleczko do demakijażu-80% (z 200 ml) SCHWARZKOPF taft, lakier do włosów, super mocny-ok 200/250 ORIFLAME Kojący żel i kojący tonik do twarzy z organicznymi ekstraktami z jagody i lawendy, oba po 150 ml, do wszystkich rodzajów cery, użyte ze 2 razy a nie masz przypadkiem jakiś szamponów do włosów- żeli do mycia ciała? Mydełka i tego typu rzeczy?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
coś z rzeczy do mycia powinnam znaleźć, za chwilę dam znać
![]() a nie znajdziesz czegoś jeszcze za zapachy today Tommorow Always lub tokyo? zobacz jeszcze w ciuszkowym a ja poszperam za szamponem ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- znalazłam aloesowy krem do kąpieli ![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-07-30 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za Halle Berry 75ml - ubytek testowy (parfum deodorant) i moze rzeczy z postu nr1?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mogę dobrać:
Avon today Tommorow Always 30ml - ubytek testowy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1280489958 i plateki cieni ile ich masz? tylko te dwie co widac ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hej! może coś u mnie interesuje mnie u Ciebie Avon today tomorow always oraz urban flowers tokyo
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20770724 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej. Coś u mnie za
Lancome Magnifique atomizet 30ml (jest ok 20-22ml) Mam coś z Twojego wisha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jaki kolor tego podkładu ?
Lancome Teint Idole Silky mat 17-18/30ml (oceniam na "oko" bo nie widać) za coś fajnego
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
z checia sie wymienie
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za kosmetyki z 1 postu? jesli nic, to powiedz co szukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
interesuja mnie lakiery do paznocki.
2 zółte, pomaranczowy bodajze i malinowy? nie widze dokladnie na zdjeciu. znajdziesz cos?
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie jedynie
Załącznik 3296046 może znajdziesz coś za nią?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- zrobilam wątek- w nim są w drugim poście wszystkie zapachy które oferuję- wybierzesz coś? ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- nic ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- nic ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- nic
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podoba: Załącznik 3296124Załącznik 3296126 i za te dwie rzeczy oddam to wszystko a i jeszcze coś mogę dołożyć... tylko poprosiłabym o rozmiar sukienki bo nie napisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana a wiec Sephorke kupiłam w sierpniu rok temu ale perfumy mają chyba długi termin ważności a zapach i kolor sie nie zmieniły.Jest ich 70 ze 100ml wiec dla wyrównania pojemności musiałabym cos dobrac do Diamondu Avonu.
CKin2U ma poj.15ml i jest nowe, podobnie z Chic Celine Dion Obecnie nie mam wątku wiec jak cos odpisz w swoim a ja tu zaglądne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ta torebke to oddam jako gratis bo ma przebarwienia
ciezko bylo by mi cos za nia wziasc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
wiesz co mam depilator braun, uzywalam go dlugo ,wymienie go prawdopodobnie bo mam nowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.