|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Magma Welli - czy to działa?
Dziewczynki, czy któraś z Was miała może robiony balejaż/pasemka produktem Welli pt "Magma"?
Jestem bardzo ciekawa, ponoć doskonale wychodzi na włoskach nawet kolorowanych na ciemno.(Opinia producenta ![]() Ktoś może się podzielić doświadczeniami? Ostatnio napadło mnie na jasno-ciemny kontrastowy balejaż ![]() Pani Grażynko, co Pani o tym myśli? Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Magma Welli - czy to działa?
UP! UP!
Wiem, że ma dziwne pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiesz ile kosztuje ta farba??? Ja wiem... 5 razy droższą od profesjonalnych farb L'oreal-a które były dotychczas najdroższe z wszystkich mi znanych farb profesionalnych (znam ponad 50 takich farb)!!! A co do jakości to nic nie moge napisać bo nie próbowałem, ani nic nie słyszałem na ten temat! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bartku , ale mamgma to jest taki zestaw farb do pasemek , i dlatego moze w calosci jest taki drogi, jest kilka na rynku farb , ktore sa tak drogie jak Loreal,
Anko, aj nie przacowalam Magma, ale slyszalam ze ma dosc dobre dzialanie, wejdz na watki o magmie , bo byly juz tu na forum i dziewczyny sie wypowiadaja na jaj temat
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Tak mniej więcej magma wygląda na włosach farbowanych na czarno przez lata
![]() Za pierwszym razem pasemka są raczej rudawe, ale kolejne farbowanie dało już ładny blond. Najważniejsze jednak w magmie jest to, że w ogóle nie zniszczyła mi włosów, tak jak to bywa przy różnych rozjaśniaczach i dekoloryzatorach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!Farbowałam najpierw na bordo Ferią przez długi czas a potem raz zafarbowałam na średni brąz Wellatonem.Wyszedł mi prawie czarny.Fryzjerka zrobiła mi na tym ciemnym kolorze pasemka magmą.Wyszły bardzo fajnie-jasny blond w niektórych miejscach troche ciemniejszy.Magma nie zniszczyła mi włosów.Jestem badzo zadowolona
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: Magma Welli - czy to działa?
Ja mam białe pasemka na ciemno brąz włosach. Wyszły super, ale trzymałam farbę bardzo długo i fryzjerka musiała otwierać każdą folię na włosach i jeszcze raz nakładać farbę. Al w końcu wyszło. Polecam. http://www.wella.pl/hairdresser/prod...ance/index.jsp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Magma Welli - czy to działa?
animka7 powiedz mi jaki masz odcien na tej fotce? i czy bedzie dobrze wygladał na "pani zimie" :P Bo tez sie chyba skusze :P
P.S. I moze czy ta farba jest dostepna w sklepach kosmetycznych i w jaki sposob sie ja naklada?Pozdrawiam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dot.: Magma Welli - czy to działa?
A czy któras z Was zdążyła juz farbować włosy po magmie? Ja chciałabym pozbyć się mojego flasha...
Tak przy okazji- miałam niedawno robiona magmę- trzymano mi ją 15 min na glowie i nie na żadnej zawijanej folii a na takiej grubszej, która jest do wielokrtnego użytku i nie da się jej zwinąć(to taki plastik). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.