|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Skorzane oxfordy r.38 i jeansy rurki rozm. XS
ZAMKNIETE
Witam wszystkich ![]() Mam do wymiany: *Spodnie rurki rozmiar z metki S, ale to zdecydowanie XS firma Rewers , w pasie 37x2 cm długosc nogawki od kroku 83cm, w biodrach 40x2cm, długość całkowita 101cm, szerokość nogawki poniżej kroku 25 cm,szerokość nogawki na dole 14,5 cm, stan przód 18 cm tył 27 cm. Z tyłu dwie kieszenie zapinane na zamek. Materiał 96% bawełna i 4% elastan Stan bdb - * Oxfordy marki Salamon, rozmiar 38 dlugosc wkladki 24,5 cm, obcas slupek 8cm Buty wykonane w calosci z naturalnej skory. Zalozone jedynie kilka razy, slady uzytkowania widoczne tylko na podeszwie, fleki w dobrym stanie. * Baleriny peep toe z kwiatkami z Sigmy, rozmiar niby 39, jednak rozmiarowka zawyzona mocno, ja nosze typowe 38 i sa o pare mm za male ![]() *Baleriny z kokardka w kolorze pudrowego rozu, skora naturalna, przed wysylka oddam do czyszczenia, stan bdb- rozmiar 38 * dlugi zloty wisiorek Atmosphere, zdjecie post#26 Tego szukam: Chcialabym sie wymienic na konkretne rzeczy o podobnej wartosci, a nie rozmieniac na kilka innych drobnych. * dzinsy rurki rozmiar S, haremki *letnie sukienki, dlugosc maxi *spodnica tulipan *duze torby, chetnie reserved, H&M *chanelka *dlugie muszkieterki *bluzka/sweter z kokarda i inne rozpinane swetry *marynarka w stylu boyfriend blazer *apaszki, chusty *szeroki pasek na talie (~65cm) *perfumy: miss dior cherie, idylle *staniki 65DD lub 65E *portfel w dobrym stanie *tusz do rzes coolistar, lancome fatal, dior iconic, inne gorno- lub sredniopolkowe tez rozpatrze *filtr avene SPF50+, moze byc spray, mleczko,emulsja.. Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-09-25 o 12:36 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Skorzane oxfordy r.38 i jeansy rurki rozm. XS
cos u mnie za spodnie
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za buciki?
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za buty?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Dokladka 1.09.
Zdjecie 1,2 * Dzinsowe spodenki przed kolano, rozmiar XS, stan bdb Zdjecie 3: Eleganckie spodenki orsay z podwyzszonym stanem, na zywo prezentuja sie duzo lepiej rozmiar SZdjecie 4: *Zara TRF, cieplutki sweterek z angory, zmechacenia na lokciach przed wysylka usune, rozm male s Zdjecie 5: *H&M szara bluzeczka z bufkami, rozm 34 Zdjecie 6: *H&M Musztardowy sweterek, z przodu wiazany, male 36 Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-09-01 o 13:34 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za buciki ??
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hey!
![]() podobają mi się u Ciebie Oxfordy. zapraszam do siebie
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazlam
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Rowniez nic nie wypatrzylam ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Bardzo podoba mi sie sweterek new look z kwiatkiem, czy on wchodzi w gre?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Spodnie rurki rozmiar z metki S, ale to zdecydowanie XS
firma Rewers , w pasie 37x2 cm długosc nogawki od kroku 83cm, w biodrach 40x2cm, długość całkowita 101cm, szerokość nogawki poniżej kroku 25 cm,szerokość nogawki na dole 14,5 cm, stan przód 18 cm tył 27 cm. Z tyłu dwie kieszenie zapinane na zamek. Materiał 96% bawełna i 4% elastan
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos za buciki
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic u was nie znalazlam
![]() Za chwile dodam zdjecia butow
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Dlugi wisiorek atmosphere
|
|
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
jak będziesz miała dokładki to daj znać, bo na razie nic nie widzę
![]() pozdro |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Interesowal by mnie ten depilator za kurteczke, ale jakbys jeszcze cos do niego dorzucila kurteczka jest nie noszona, nowiutka duzoo za nia dalam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

rozmiar S