|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
BŁYSKAWICZNIE - sukienka w panterkę
WYMIENIONE !!!
Mam już jedną szafę na wizażu, ale ponieważ będę ją zamykała za kilka dni, to tej kiecki nie chciałam tam dokładać, szczególnie, że zależy mi na szybkiej wymianie, aby uniknąć konieczności wystawienia jej na all - z tego względu chętnie rozpatrzę wszelkie propozycję - a za co się wymienię ? *rurki bershka / stradi albo jakieś inne ciekawe w rozmiarze 32-34
*wszelkie cieplejsze rzeczy typu sweterki rozpinane, z bufkami XXS-S *jakieś ładnie szpilki, takie bardziej na jesień, długość wkładki 24,5cm *z takich drobniejrzych rzeczy to czarnej rajstopy w serduszka albo kropeczki, ładna pudrowa chusta pod szyję, łańcuch z pereł, duże pierścionki, chętnie takie z różą z modeliny etc... Ogólnie interesuje mnie coś 'większego', ponieważ nie oddam sukienki za jakąś drobną rzecz, ewentualnie biorę pod uwagę jej wymianę na kilka rzeczy. ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ Sukienka w panterkę od Miss Selfridge, tutaj zamieszczam link do strony z sukienkami dla cenowego porównania klik wykonana z tkaniny którą można określić jako cienki jeans, dość elastyczny. Z przodu posiada ozdobny żabot, z tyłu zapinana na długi zip, składa się jakby z 2 warstw, jednej obcisłej oraz drugiej, nałożonej na to, ozdobnej, ładnie odstającej falbany. Kolor dokladnie taki jak na tym zdjęciu katalogowym - ostatnim. Z metki to rozmiar 44, ale jest on z pewnością mocno zawyżony, określiłabym go jako 38-40, z tego względu podaję wymiary. Uprzedzam jednak, że ponieważ nie mam na kim zrobić zdjęcia, to wymiary takie jak biodra oraz szerokość w pasie podawałam bardzo intuicyjnie, nie kierowałabym się nimi w 100% bo po pierwsze materiał się bardzo ładnie dopasowuje, a po drugie, to taki fason, że u jednej biodra wypadną troszkę wyżej, a u innej niżej etc....mimo wszystko orientacyjnie zaznaczam na zdjęciu co i jak - to chyba już wszystko, ale w razie wątpliwości, pytajcie ![]() Załącznik 3365929 Załącznik 3365930 Załącznik 3365931 Załącznik 3365932 Załącznik 3365933 Załącznik 3365934 Załącznik 3365935 Załącznik 3365936
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-09-01 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: BŁYSKAWICZNIE - sukienka w panterkę
cos u mnie?
![]() |
#3 |
BAN stały
|
coś u mnie
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- sweterek, oversize w jaskółki i bermudy Monnari są (tylkonarzutka nieaktualna), także z tych rzeczy możesz wybrać. Dorzucę brelok MAtrioszkę, kwiatu jużniestety nie ma ![]() ewentualnie możemy zrobić większa wymianę i mogę jeszcze z Twojej szafy dobrac spódniczkę błękitną w kropki ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-08-27 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
i jak?
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- spódnicę podałam tylko gdybyś brała top w jaskółki. Sweterek topshop kosztował 145zł, to droga firma + dopłąciłam za guziki. Jestw stanie idealnym, także na pewno nie wymienie go na ta spódniczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
szerokosc w pasie - 34
dlugosc nogawki od kroku - 82,5 wysokosc stanu - 20 szerokosc nogawki na samym jej dole - 12 Kochana zdjecia nie zrobie bo moja pupa jest 2x taka.. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
a więc bez rozciągania :
w paski z bonprix - 58cm różowy z falbanką - ok.68cm czarny gładki - ok. 65cm czerwony z krysztalkami new look - ok. 62 cm Inne tez pomierzylam jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
nie mam dostepu do swojego pc'ta ani do zadnego programu do obrabiania zdjec wiec dostajesz surowe..
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
u mnie?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej!
Jak sie namyslisz to daj mi znac dobrze?? Bo mnie inna wizazanka pyta o te rurki i nie wiem co jej odpisac.. ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
czy sa baggy zalezy od tego jaka masz figure...
podaj mi adres na prv bo wysylam jako pierwsza.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.