|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
dobry,tani samoopalacz
potrzebuje dobrego taniego skutecznego samoopalacza! prosze o pomoc, doradźcie mi jakiś! z góry dziekuje!!!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: dobry,tani samoopalacz
Kolastyna w sprayu. Nadaje się do twarzy i ciała. Fajnie się rozprowadza, nie pozostawia smug. Przyciemnia skórę delikatnie, nadaje się więc do cer jasnych i normalnych. Wydajny. Kosztuje - o ile dobrze pamiętam - dwadzieścia kilka złotych. Samoopalaczy z niższych półek cenowych nie polecam. Efekty są czasem opłakane, a buzia to nie gatki, które można zdjąć [img]icons/icon12.gif[/img]
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
[img]icons/icon40.gif[/img]
zgodze sie z tym że Kolastyna w spreyu jest świetna sama ją używam i jest naprawde wydajna a jeśli chodzi o cene ja kupiłam ja po 15 zł a nie 20 pare [img]icons/icon10.gif[/img] a jeśli juz tak bardzo chcesz wyglądac na opalana to idz raz czy 2 razy na solarium albo jeszcze lepiej jak tylko złapiesz pogode i troszke wolnego czasy wygrzewaj sie na słoneczku to przeciez za darmo od czego jest lato i wakacje [img]icons/icon40.gif[/img]
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Również słyszałam dobre opinie na temat tego kosmetyku.Radzę Ci jednak wypróbować zanim go kupisz, bo np na mojej skórze on nie działa [img]icons/icon21.gif[/img] Próbowałam już pare razy i nic...czy ktoś wie dlaczego??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
majeczka to pewnei dlatego ze nie masz takiej jasnej cery bo to tylkodla takich osób sa widoczne efekty
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Riwiera Polleny Ewy jest baaaaaardzo OK. a z Kolastyny też jestem zadowolona - polecam nie tylko ten w sprayu, ale i zwykły w kremie.
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
witaj jesli szukasz czegos co nie przestraszy domownikow po uzyciu i jest delikatne, nie pozostawia smug to uzyj mleczka sopot, jest rewelacyjne, mieszkam w londynie i mama mi go stale przysyla, bo juz wiekszosc tych "cudownych" wyprobowalam. naprawde polecam, pa
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dobry samoopalacz
szukam jakiegos dobrego samoopalacza,mowiac szczerze cena wlasciwie niewazna,byle by byl naprawde dobry!!!
do tej pory uzywalam "vichy",ale jednak nie daje naprawde dobrego efektu,jest troche "zolty" no i co najgorsze z twarzy schodzi juz po 2 dniach!!!!przynajmniej u mnie!!! slyszalam o samoopalaczu "Diora" i jeszcze jakims w cenie ponad 100 zl,czy daja kolor bardziej "brazowy" niz zlotawy i czy sie dluzej trzymaja na skorze???(czy to moze u kazdego sprawa indywidualna??)no i jesli tak to czy ktos wie gdzie je mozna kupic??? - mieszkam w Warszawie... chyba ze ktos zna cos jeszcze,zalezy mi zeby nie zostawial "plam" - pod tym wzgledem "vichy" jest naprawde dobry ale zeby moze byl nieco bardziej brazowy i dluzej sie trzymal.... bylabym bardzo wdzieczna za jakies wskazowki...[img]icons/icon7.gif[/img] |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Re: dobry samoopalacz
Ya używałam samoopalacza NIVEA i Avon (tego w spray'u). Oba są całkiem niezłe... Nivea jest bardzo jasny, trzeba nałożyć kilka warstw, żeby kolor był intensywny, ale dzięki temu nie ma smug, bo nawet jeśli jedna z nałożonych warstw będzie niedokładna to inna ją wyrówna. Za to Avon jest ciemniejszy, ale po tygodniu bez peelingu wygląda okropnie. Złuszcza się bardzo nierównomiernie, dlatego jeśli proponuje do tego samoopalacza dokupić od razu jakiś dobry peeling... W sumie to nie wiem z którego jestem bardziej zadowolona, ale ostatnio częściej używam NIVEA, ale to dlatego, że jestem blondynką i nieładnie i nienaturalnie wygladam ze zbyt ciemną skórą [img]icons/icon12.gif[/img]Możesz spróbować NIVEA kosztuje ok. 30 zł (najtaniej widziałam za 24zł...) a AVoN chyba jest troszkę droższy, ale mozesz poczekac na promocje...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

od czego jest lato i wakacje
[img]icons/icon40.gif[/img]