Wymienię od xs do xl, atmosphere, vila, h&m, marks and spencer i wiele innych! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-18, 16:17   #1
emcia233
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
Wink

od xs do xl, atmosphere, vila, h&m, marks and spencer i wiele innych!

nieaktualne, przenosiny

INFO:
- PISZCIE NUMEREK ORAZ KRÓTKI OPIS!
- EKONOMICZNY POLECONY.
- Na Twoją prośbę, mogę wysłać dodatkowe zdjęcia każdej rzeczy, na płasko czy też na sobie, moge też wszystko dokładnie wymierzyć wystarczy napisać co chciałybyście wiedzieć
- Jak piszecie co Wam się podoba to wystarczy, że wymienicie numerki, nie potrzeba linkow
- Wysyłam pierwsza (no chyba, ze masz jeszcze mniej przekupek) bo jak widać dopiero zaczęłam, jednak najbardziej chetna jestem na wysylke rownoczesna! szczegóły czy ekonom czy prio ustalamy w PW.
- JEŻELI MACIE JAKIEŚ WĄTPLIWOŚCI - ZAPYTAJCIE. Z checia odpowiem na wszystkie pytania o wymiary, ewentualnie wady itd. Lepiej zapytac niz potem robic sobie jakies nieprzyjemnosci "bo nie doczytalam, bo nie wiedzialam ze to ze tamto"
Ciuchy przed wysyłką zawsze dokładnie oglądam, może się jednak zdarzyć, że jakiejś minimalnej wady nie zauważę wtedy prosze piszcie do mnie, nie wystawiajcie pochopnie negatywnych przekupek, jestem tylko człowiekiem, aczkolwiek mam nadzieje, ze taka sytuacja nigdy nie bedzie miala miejsca

WISH:
- BRANSOLETKI LUB INNE DODATKI SKÓRZANE, LUB W KOLORZE NATURALNEJ SKÓRY. COŚ TAKIEGO -> http://img440.imageshack.us/i/vlcsnap471282.png/
- dużych i długich rozpinanych swetrów;
- sukienek;
- pasków do talii;
- ładnych bucików także w kolorze karmelowym, camel, cielistym;
- duużych toreb, najchętniej jakąś pikowaną;
- dużą torbę w kolorze MALINOWYM ;
- białą, ecru, kremową, bawełnianą, długą KOSZULĘ, taką za pośladki, najlepiej z długim rękawem, moze byc tez w jakas ladna krateczke;
- ZWYKŁE CAŁE CZARNE LEGGINSY, DŁUGIE, MATOWE.
- czarnej bluzeczki lub sukieneczki, PROSTEJ, bez ramiączek ale w miare obcislej. Raczej rozmiar M.
- puder brązujący w kuleczkach.
- dobry tusz do rzęs.
- czarna kredka do oczu.

OFERUJĘ:

58 - turkusowa mini ATMOSPHERE, rozmiar 12/40, regulowana sznureczkami, skład 55% len i 45% bawełna, stan bardzo dobry.

59 i 60 - zielona i rozowa, miniówki ATMOSPHERE, rozmiar 10/38, regulowane w pasie sznureczkami zakonczonymi ozdobnymi koralikami, skład 55% len i 45% bawełna, stan bardzo dobry.

61 - morelowy sweterek MARKS&SPENCER, rozmiar z metki 14 ale na 10 i 12 tez ladnie lezy. skład: 83% viscoza, 17% nylon. zawiera także strech, dzięki któremu ładnie dopasowuje się do ciała. Stan bardzo dobry.

30 - sweter H&M YOUNG, rozmiar niby na 164cm, 13-14lat, ale dobre na rozmiar 36, 38. Poprzeczne paski kremowo brązowe. Stan bardzo dobry-. leci do ileany

31 - sweterek H&M, rozmiar S, ale może być i M, poprzeczne paski czarno brązowe, bardzo ładnie przylega do ciała, POLECAM stan bardzo dobry.

28 - długi sweterek, kardigan jasnofioletowy, zapinany na guziczki, 2 male kieszonki. kupiony na allegro niedawno, nówka, wyprany i raz ubrany, niestety kolor do mojej cery zupelnie nie pasuje wiec z checia zamienie sie na cos fajnego rozmiar z metki M/L. 45% wełny, 35% bawełny, 20% kaszmiru. stan bardzo dobry. Wymiary:
dlugosc: 75cm
szerokosc od pachy do pachy: 44cm
dl rekawa od ramienia: 62cm
dl rekawa od pachy: 51cm
szerokosc na dole: 54cm
przy czym warto pamietac ze jest rozciagliwy!

29 - sweterek, kamizelka, bezrękawnik, ciemnofioletowy, z tyłu normalna długość, z przodu znacznie dłuższy, bardzo ładnie wygląda, u góry dwa ozdobne guziczki, kupiony w OUTLECIE bez metek. Stan bardzo dobry-.

55 - sukieneczka sweterkowata ATMOSPHERE, bufki, nieco zmechacona rozmiar z metki 18/46, ja z rozmiarem M nosilam ja poprostu z paskiem w talii stan oceniam na dobry.

56 - sukieneczka bawełniana NEW LOOK, kupiona w outlecie, zwezenie w talii i w polowie rekawow (na gumce), nie ma metki z rozmiarem ale moim zdaniem dopasuje sie na S/M/L bo jest bardzo rozciagliwa. Stan dobry+.

57 - kurtka FISHBONE, new yorker, bardzo fajna wiosenno/jesienna kurteczka, ciepła, ze skorzanymi wstawkami na lokciach i przy guzikach na koncu rekawow, zapinana na zameczek i dodatkowo na guziczki, kieszonki, na dole materialowy sciagacz, rozmiar M, podszewka 100% bawełna, wypełnienie 100% poliester, POLECAM! Nie jest mi zbedna ale z checia wymienilabym ja na kurteczke/plaszczyk w innym kolorze! mialam ja na sobie ze 2 razy, wiec jest jak nowa.

D O K Ł A D K A sweterków!

62 - ciemnofioletowy, sliwkowy sweterek MARKS&SPENCER z szerokim golfem ktory bardzo ladnie sie uklada, rozmiar 16, skład 83% wiskozy i 18% poliamidu, zawiera strech wiec takze dopasowuje sie do ciala. Stan dobry+.

63 - czerwony sweterek H&M w bardzo dobrym stanie, dlugi rekaw, metka z rozmiarem wycieta ale wydaje mi sie ze jest to M/L, na zyczenie podam wymiary, skład 80% elastan, 18% poliamid, 2% elastan wiec slicznie sie dopasowuje do ciala.

64 - szaroblekitny sweterek H&M, rozmiar z metki 38, skład 80%, 18% poliamid, 2% elastan, wiec swietnie sie dopasowuje, stan bardzo dobry, mialam go na sobie raz lecz jest troszke za maly

65 - jasnoniebieski, blekitny sweterek z rekawkiem 3/4, rozmiar M, skład: 82% wiskoza, 16% nylon, 2% elastan, takze swietnie sie dopasowuje, stan dobry+.

66 - jasnozielony, zywy kolor, sweterek AMISU new yorker, z kapturem i dlugim rekawem, rozmiar M, skład: 82% bawelny, 15% poliamid, 3% spandex. Stan dobry+ polecam!!

67 - czekoladowy sweterek ZARA, z dlugim rekawem, rozmiar M, sklad 80% RAYON (sztuczny jedwab), 18% NYLON, 2% SPANDEX, bardzo dobrze sie nosi bo jest rozciagliwy i dopasowuje sie do ciała, stan dobry+.

77 - długa brązowa koszula w odcieniach bieli, szarosci i brązu, świetnie prezentuje się z paskiem w talii. dosyc spora (luźna) r. 16, 100% viskozy, stan bardzo dobry.

wild hearts can't be broken </3

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-23 o 21:37
emcia233 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 16:18   #2
emcia233
Zakorzenienie

Dot.: od xs do xl, atmosphere, vila, h&m, marks and spencer i wiele innych!

52 - Cienka kurteczka, katanka, ONLY z kolorowymi nadrukami na plechach, rozmiar S ale rownie dobrze sluzyc moze jako Mka, stan bardzo dobry-.

32 - t-shirt niebieski, z łosiem, rozmiar 10, stan dobry ponieważ posiada malenka dziurke pod pacha przy szwie.

33 - t-shirt - morska zielen, lamany niebieski, PLAYBOY, rozmiar 12 na metce ale raczej jest mniejszy. stan bardzo dobry.

34 - t-shirt H&M, jasna zielen, wesole nadruki, rozmiar 34, troche ja nosilam ale nie jest zniszczona wiec stan okreslam jako bardzo dobry-.

51 - Ciemnobrązowy gruby sweterek, dziergany, bez zadnych metek, w stylu nieco dluzszego bolerko. Stan dobry, nieco zmechacony.

36 - niebiesko/zielony, morski sweterek bolerko NEW LOOK, szerokie zwezane rekawy, rozmiar z metki L, pasuje też na M, stan bardzo dobry.

23 - czarna elegancka spódniczka, wykończona słodką koronką, rozmiar z metki 38, 95% poliester, 5% elastan, stan bardzo dobry.

24 - śliczna spódniczka koloru MALINOWEGO, rozmiar z metki 12, 50% poliester, 50% viscosa, bardzo przyjemna w dotyku jak sie wyprasuje to stan bardzo dobry!

25 - elegancka bladoczarna spodnica, w biale paski, firmy CLOCKHOUSE C&A, rozmiar z metki (jest ich tu milion) 38/40. 37% poliester, 36% viscosa, 24% nylon, 3% elastan. Stan bardzo dobry.

54 - Kurteczka zielona jaka jest kazdy widzi! Rozmiar M. Stan dobry+. troche zmechacona na sciagaczach.

53 - Czekoladowy żakiecik, katanka TALLY WEIJL, delikatnie prążkowana, zapinana na 2 guziki, metka z rozmiarem i skladem wycieta. Stan bardzo dobry.

50 - Czarny ażurowy sweterek z rękawkiem do łokcia, zapinany na guziczki, niestety metka cała wyblakła ale podejzewam ze jest to rozmiar S/M. Stan bardzo dobry-.

11 - śliczna czarna sukienka firmy VILA, dosyć długa, za kolano, rozmiar L. Głęboki dekolt z przodu i z tyłu, na lewym ramieniu posiada 3 małe czarne guziczki służące jedynie jako ozdoba(prawie ich nie widać). Metkę z informacjami o składzie niestety uciełam i nie pamietam dokładnie jaki to materiał, w każdym razie jest bardzo przyjemny i delikatny w dotyku. Kupiłam ją kiedyś i nosiłam może ze 2 razy, ale jest już na mnie za duża. Jej stan określam jako dobry+, choć nie jest nigdzie przetarta, poplamiona ani podarta.

35 - sukieneczka bawełniana, kolor różowy/jasnomalinowy, regulowane ramiączka, możliwość całkowitego ich odczepienia lub schowania, dodatkowo pogrubiona na piersiach, na podszewcze tak jakby dodatkowy sportowy stanik. rozmiar 40, 100% bawełny.

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-21 o 18:06
Stary 2010-09-18, 16:19   #3
emcia233
Zakorzenienie

10 - szara bluza firmy TROLL, z przodu krótsza, niby bolerko, z tyłu normalna, zapinana na jeden guzik. Rozmiar S. Bluza nosi normalne ślady użytkowania, lecz nie jest nigdzie przetarta, poplamiona ani podarta. Poprostu kiedyś ją nosiłam jednak od jakiegoś roku leży w szafie nieużywana. Jej stan oceniam na dobry+.

20 - bluzeczka TERRANOVA, wiązana na szyi w kolorowe paseczki, rozmiar S, ale równie dobrze może być M, kiedyś ją nosiłam ale szybko mi się znudziła, stan określam jako bardzo dobry-.

21 - turkusowa bluzeczka ATMOSPHERE, ramiączka i dekolt przeplatane w warkocz z rozowym sznurkiem. Nie ma metki na plecach, kiedyś ją wycięłam. Jest metka boczna, rozmiar 12 czyli 40. Stan dobry+.

22 - zielona, khaki, dłuższa bokserka, z guziczkami wzdłuż dekoltu służącymi jedynie do ozdoby, choć z łatwością można je przerobić na możliwe do zapięcia posiada MINIMALNĄ dziurkę na plecach zaraz pod metką, na prośbę wyślę zdjęcia. Rozmiar M, ale jest rozciągliwa więc może być także S jak i L. 95% viscosa, 5% elastan. Z racji dziurki stan oceniam na dobry-.

27 - super długa kremowa bluza NEW LOOK, z mega wielkim dekoltem dwoma kieszeniami i kapturem. Rozmiar to 12 czyli nasza 40, ale także większa pani spokojnie w nią wejdzie Stan dobry+.

9 - sukieneczka kupiona w outlecie, niebieska w białe kropeczki, wiązana na tzw. zakładkę, bezrozmiarowa, rozciągliwa, dopasowuje się do figury. skład: 95% viscosa, 5% elastan. dostałam ją w prezencie, jednak nigdy jej nie nosiłam bo nie przypadła mi do gustu. stan bardzo dobry.

17 - zwykła ciemnobrązowa obcisła bluzeczka, rozciągliwa, rozmiar M, ale świetnie dopasuje się też do S a nawet małej L, 93% bawełny i 7% elastanu. Stan bardzo dobry.

18 - jasnoróżowa zwiewna bluzeczka, rozmiar 34/36, ale ja 38 tez spokojnie w nia wchodze i ladnie lezy. na cienkich ramiączkach, dodatkowo wiązana na szyi. Pod klatka piersiową dodatkowy sznureczek zakonczony ozdobnymi koralikami. 100% viscosa. Stan dobry ponieważ kolor stracił intensywność. na życzenie więcej zdjęć!

19 - Długa czarna koszula, z ozdobnym żabotem i czarnymi guziczkami. Idealna do legginsow. Stan bardzo dobry. Nie ma rozmiaru na metce, moim zdaniem to S/M.

26 - śliczne jasnoszare eleganckie spodnie H&M, w cienkie podłużne białe paseczki, rozmiar z metki 36, bardzo ładnie się układają, stan bardzo dobry-, POLECAM!

37 - czarna kieca PRETTY WOMAN, z mojej studniówki, czyli założona raz i kupe lat wisi w szafie i kwitnie, regulowana bo wiązana na szyi, z tyłu mniej wiecej do kolan, z przodu krótsza, na tzw zakładkę, wykończona falbankami. Rozmiar 40, stan bardzo dobry, moge miec do kompletu szpile jesli ktos zainteresowany, moze pozniej wrzuce.

48 - sliczna rozowa koszula H&M, podluzne paski ciemno i jasniejszo rozowe, rozmiar z metki 38, metka z informacja o skladzie wycieta, w kazdym razie podejzewam ze to mieszanka bawelny i elastanu bo bardzo ladnie sie dopasowuje do ciala i jest rozciagliwa. Stan bardzo dobry.

49 - niebieska/turkusowa bluzeczka ORSAY, dodatkowy material na klatce piersiowej, z przodu prosta, z tylu wiazana na szyi + plecy odkryte, luzne rekawki, 100% viscoza, rozmiar z metki to S, ale spokojnie wejdzie w to M. Stan dobry+.

12 - koszula H&M w czarno białą krateczkę, rozmiar z metki 34, ale uważam, że spokojnie wejdzie w nią kobitka 36 a nawet 38. Na życzenie oczywiście prześle wszystkie wymiary. rękawy z możliwością zawinięcia i podpięcia tak jak widać na zdjęciu, jest to w 100% bawełna. Jej stan określam jako baardzo dobry.

78 - rozowy sweterek rozpinany firmy NEW LOOK, rozmiar z metki 12, skład 70% wiskoza, 30% nylon, stan bardzo dobry!

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-20 o 17:47
Stary 2010-09-18, 16:19   #4
emcia233
Zakorzenienie

14 - beżowa torebeczka firmy H&M, z ciremnobrązowym paskiem, nie mieszcząca formatu A4, główna komora zapinana na zamek, w środku mniejsza kieszonka także zapinana na zamek i obok malutka nie zapinana, w sam raz na telefon. Stan dobry.

15 - ciemnobrązowa torebka, z 3 kolorowymi paskami, nie mieszcząca A4, kształt prostokątny, główna komora zapinana na zamek, w środku jedna mniejsza kieszonka. Jej stan określam na dobry- , jedynym jej mankamentem jest to, że mała kieszonka w środku ma zapsuty zameczek, ale można to naprawić.

PASKI: (długość mierzona bez klamry)
1- ciemnobrązowy pasek z klamrą w kształcie serca, dziurki na całej długości, ogólna długość ok 93cm. stan bardzo dobry.
2 - ciemnobrązowy gruby pasek, nosi normalne ślady użytkowania, tzn jest lekko przetarty ale taki był już jak go kupiłam, taka jego uroda długość ok. 105cm.
3 - brązowy pasek, jaki jest każdy widzi;D, długość ok. 101cm. stan bardzo dobry, raz noszony.
4 - cienki czerwony pasek błyszczący, długość ok. 86cm, stan dobry.
5 - cienki czerwony pasek matowy, długość ok. 86cm, stan dobry +.
6 - jasno zielony pasek parciany, długość ok. 96cm. stan bardzo dobry-.
7 - kolorowy pasek parciany, długość ok. 96cm. stan bardzo dobry.
8 - fioletowy paseczek z materiału, długość ok. 104cm, stan bardzo dobry-, raz noszony, nieco pognieciony od leżenia w szafie.

47 - gruby czarny pasek do talii, na gumce, oddam najchetniej za jakis w tym stylu ale w innym kolorze! stan bardzo dobry.

46 - komplet SREBRO, wisiorek i kolczyki wtykane, listki czy aniolki, ciezko powiedziec

38 - małe okrągłe kremowe kulki, jakby kamien, przeblyski innych kolorkow.
39 - czarna zamszowa 'obroza' z zawieszka serduszkiem, serduszko juz zasniedzialo.
40 - czerwone kolczyki koła new yorker.
41 - kolczyki koloru srebrnego.
42 - w gwiazdki, new yorker.
43 - przywiezione z Anglii, rozowe cieniutkie piorka, bardzo wyrazisty kolor.
44 - komplet, naszyjnik + kolczyki, kupione na kiermaszu nad morzem.
45 - gruba, jasnozielona bransoletka w biale kropeczki.

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-19 o 16:51
Stary 2010-09-18, 16:20   #5
emcia233
Zakorzenienie

D O K Ł A D K A

68 - sukieneczka, koloru jasnobezowego, plazowego piasku, z zipem na plecach, bardzo ladnie prezentuje sie z paseczkiem w talii jak i bez, metke wycielam, mialam ja jednak na sobie tylko raz bo okazala sie za duza, moim zdaniem to rozmiar L, na życzenie podam wymiarki. stan bardzo dobry.

69 - sweterkowata tuniczka, w odcieniach szarosci, szerokie rekawy, jest dosyc dluga i bardzo ladnie sie uklada, + jest rozciagliwa wiec takze sie dopasuje do ciala. rozmiar z metki S/M, ale wydaje mi sie ze wejdzie takze na L, skład 65% bawelna i 35% welna. Stan bardzo dobry.

70 - bluza dresowa, kolor czekoladowy z bialym nadrukiem i dwoma kieszonkami, seria active by ATMOSPHERE, rozmiar 12-14 (40-42), skład 100% bawełny.

71 - jasnorozowa bluza z nadrukiem, H&M, rozmiar z metki 8, 100% bawelny, stan dostateczny ze wzgledu na niespieralne plamki przy szwie na dole rekawa, co staralam sie uchwycic na zdjeciu, ale nie wiem czy cos tam widac

72 - biala bluza NEW LOOK, z turkusowymi nadrukami i duza kieszenia z przodu, stan dobry, rozmiar 12/40.

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-21 o 18:04
Stary 2010-09-18, 16:20   #6
emcia233
Zakorzenienie

73 - malinowa bluzeczka na ramiączkach, z guziczkami na dekolcie, rozmiar to 14, 100% bawelny, posiada malutka plamke przy szwie na dole bluzki, ledwo widoczne, na zyczenie wysle foto.

74 - dluuga bluzeczka z wizerunkiem kobiety, jasnozolta, wpadajaca w bez, rekawki bufki, firmy DENIM CO. rozmiar z metki to 12/40. Stan dobry+.

75 - bardzo fajna boksereczka firmy LEE, asymetryczny ksztalt, blekitne napisy i skrzydla, rozmiar z metki M, stan bardzo dobry-.

76 - czarna bluzeczka a'la bokserka firmy MARKS&SPENCER z ciekawymi elementami na ramionach, rozmiar z metki to 12, sklad 100% bawelny. Stan bardzo dobry-.

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-19 o 13:31
Stary 2010-09-18, 16:21   #7
emcia233
Zakorzenienie

TORBA XXL ATMOSPHERE!!

torba w kratę, materiałowa (nieco zmechacona), kupiona na allegro, nosilam ja kilka razy wiec jej stan oceniam jako dobry, ale swietnie posluzy jeszcze chetnej wizazance, JEDYNY JEJ MANKAMENT (w takim stanie dostalam ja z allegro) to delikatnie zadarty lakierowany material na jednym z podluznych pasow torby. Nie widac tego, mocna to nawet przykleic. tak samo na spodzie, tez jest wykonany z tego lakierowanego szitu i w 2 miejscach sa MINIMALNE zadrapania. Jednak torba jest w dobrym stanie, posiada jedna wielka przegrode, w srodku mniejsza na zameczek i na zewnatrz takze jedna na zamek. POLECAM

P.S. WYMIENIĘ TYLKO NA INNĄ TORBĘ MIESZCZĄCĄ A4!!!!

jak widac na ostatnich zdjeciach torba swietnie wyglada z szarym workowym dresem nie no to taki zarcik, wybaczcie brudne lustro

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-21 o 18:05
Stary 2010-09-18, 16:22   #8
emcia233
Zakorzenienie

DUZA CZARNA TORBA, MIESCI A4, ZUPELNIE NOWA NIGDY NIE NOSZONA!!

Torba jest bardzo pojemna, ma kilka malych przegrodek zapinanych na zameczek, WYMIENIE NA INNA DUZA TORBE. Torba poki co jest nie noszona, ale jesli nie znajde szybciutko nic na wymianke to moge zaczac ja nosic

Edytowane przez emcia233
Czas edycji: 2010-09-20 o 17:24
Stary 2010-09-18, 16:22   #9
emcia233
Zakorzenienie

dokladka 8

Stary 2010-09-18, 16:23   #10
emcia233
Zakorzenienie

dokladka8

Stary 2010-09-18, 16:23   #11
emcia233
Zakorzenienie

dokladka10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 16:54   #12
MaybeMexD
Rozeznanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za białą bluzę nr. 27 ?

Wish:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post39240293

Proszę, odpisuj u mnie
Czy to tak trudno odpisać że nic ci się u mnie nie podoba?
MaybeMexD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 17:19   #13
HotterThanFire
BAN stały

Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.

hej cos za :

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1284824059

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1284824160 32
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 17:42   #14
MaybeMexD
Rozeznanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

tak, jest zarezerwowany, ale dziewczyna narazie się nie odzywa, jeśli nie odezwie się niedługo to dam znać

Wish:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post39240293

Proszę, odpisuj u mnie
Czy to tak trudno odpisać że nic ci się u mnie nie podoba?
MaybeMexD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 18:13   #15
kasiulka1919
Rozeznanie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

coś za sweterki 30 i 31, te w paski?
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post21143472
kasiulka1919 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 18:18   #16
Martynika
Zakorzenienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.

hej później zmierzę dł paska ale ja mam rozmiar s/xs i musiałam dorobić sobie w nim dziurkę bo on był jak na m/l a teraz jest uni
Martynika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 18:20   #17
kwiatuszek160
Zakorzenienie

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1284824059

oddam sporo

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 18:25   #18
Wisniowysad
Zakorzenienie

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.
GG do Wisniowysad

cos za : bolerko nr 36 i kardigan 28 ?
Wisniowysad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 18:31   #19
sunnyskies
Wtajemniczenie

28 - długi sweterek, kardigan jasnofioletowy, zapinany na guziczki, 2 male kieszonki. kupiony na allegro niedawno, nówka, wyprany i raz ubrany, niestety kolor do mojej cery zupelnie nie pasuje wiec z checia zamienie sie na cos fajnego rozmiar z metki M/L. 45% wełny, 35% bawełny, 20% kaszmiru. stan bardzo dobry.

coś u mnie?

Wymiankowo
sunnyskies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 18:44   #20
Black_Angel86
Zadomowienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

hej ! coś u mnie za 37 (sukienka)?

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 19:14   #21
Kaja001
Zadomowienie

Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
GG do Kaja001

cos za 28 ?
Stary 2010-09-18, 19:23   #22
CzekoladowaPycha
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
GG do CzekoladowaPycha

cos za 28 ?

WYMIANKA.
klik.
<33

CzekoladowaPycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 19:49   #23
ileana
Rozeznanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
GG do ileana

podoba mi się nr 30 (sweterek w paski) i 10 (bluza troll), coś u mnie?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463832

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

zamierzam dorzucić coś we wtorek, a może uda mi się wcześniej.
więc jakby co jesteś zainteresowana książką?
Stary 2010-09-18, 20:02   #24
20Agatka20
Rozeznanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

Znajdziesz coś za:
51 - Ciemnobrązowy gruby sweterek, dziergany, bez zadnych metek, w stylu nieco dluzszego bolerko. Stan dobry, nieco zmechacony.

36 - niebiesko/zielony, morski sweterek bolerko NEW LOOK, szerokie zwezane rekawy, rozmiar z metki L, pasuje też na M, stan bardzo dobry.
27- super długa kremowa
20Agatka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 20:27   #25
Martynika
Zakorzenienie

powiedz mi jeszcze w jakim stanie jest nr 66
Martynika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 20:32   #26
nataliaaa88
Zadomowienie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
GG do nataliaaa88

cos za sliwkowy sweterek??

wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27112875
nataliaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 20:45   #27
evi
Zadomowienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

hej, podoba mi się ; 61 - morelowy sweterek MARKS&SPENCER
67- czekoladowy sweterek zara i 19- czarna długa koszula
może znajdziesz coś u mnie
evi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 20:57   #28
Paulkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
GG do Paulkaa

cos za bluze troll https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1284824317 i ew kurtke czarna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1284824419

Odpisz w moim wątku!
Paulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 21:00   #29
aniula47
Zakorzenienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

coś za 29,28?

----------------------------------
DZIDZIA
aniula47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 21:17   #30
Paulkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
GG do Paulkaa

a powiedz mi ta bluza troll jest zmechacona? porozciagana czy cos?

Odpisz w moim wątku!
Paulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości