|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ratunku....zabkujemy!!!
Wiem, ze to banalne ale mój synek cierpi...A ja z nim bo nie spalam pól nocy
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Ratunku....zabkujemy!!!
Wiem, ze to banalne ale mój synek cierpi...A ja z nim bo nie spalam pól nocy
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Ratunku....zabkujemy!!!
faktycznie żele sa srednio przydatne bo dzieci je poprostu zjadaja ,zlizuja
![]() gryzaki są dobre ,nawet nie trzeba ich mrozic (trzymanie zimego przedmiotu w malych łapkach jest niewygodne),moja córka gryzła drewniane łyżki kuchenne ,w nocy gryzienie smoczka przynosiło jej ulge a raz czy dwa podałam jej syrop przeciwbólowych wtedy przespalismy w miare spokojnie cała noc. mielismy tez takie specjalne szczoteczki z gumowa końcówką ,córka w dzien je podryzała ,czasami masowałam jej dziąsła palcem ,są tez takie gumowe nakładki na palec. pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
faktycznie żele sa srednio przydatne bo dzieci je poprostu zjadaja ,zlizuja
![]() gryzaki są dobre ,nawet nie trzeba ich mrozic (trzymanie zimego przedmiotu w malych łapkach jest niewygodne),moja córka gryzła drewniane łyżki kuchenne ,w nocy gryzienie smoczka przynosiło jej ulge a raz czy dwa podałam jej syrop przeciwbólowych wtedy przespalismy w miare spokojnie cała noc. mielismy tez takie specjalne szczoteczki z gumowa końcówką ,córka w dzien je podryzała ,czasami masowałam jej dziąsła palcem ,są tez takie gumowe nakładki na palec. pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja dawałam małemu czopki homeopatyczne Vicurcol - działają uspokająco. Żele u nas nie działały, synek je zjadał, gryzaczki z wodą przegryzał
![]() ALe jak bardzo płakał z bólu dawałam mu już panadol.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja dawałam małemu czopki homeopatyczne Vicurcol - działają uspokająco. Żele u nas nie działały, synek je zjadał, gryzaczki z wodą przegryzał
![]() ALe jak bardzo płakał z bólu dawałam mu już panadol.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzieki bardzo - spróbuje z ta pielucha i drewniana lyzka tylko musze ja kupic chyba w jakims duzym rozmiarze...Wlasnie zdalam sobie sprawe ze moj "ofspring" konczy dzisiaj pól roczku!!!! Strasznie szybko przelecialo chociaz juz nie pamietam jak wygladalo moje zycie bez niego
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dzieki bardzo - spróbuje z ta pielucha i drewniana lyzka tylko musze ja kupic chyba w jakims duzym rozmiarze...Wlasnie zdalam sobie sprawe ze moj "ofspring" konczy dzisiaj pól roczku!!!! Strasznie szybko przelecialo chociaz juz nie pamietam jak wygladalo moje zycie bez niego
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.