![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Youtubowe parcie na szkło
Czesc dziewczyny, chcialam rozpoczac dyskusje na temat filmikow jakie zamieszczaja kobiety (bo tylko kobiety na takie pomysly wpadaja!) na youtube. Osobiscie mam wysypke i dostaje wscieklizny jak widze niektore pseudoporady
![]() Rozumiem stepy makijazowe, nietypowe porady kosmetyczne, jakies "zrob to sam", recenzje z pokazaniem kolorowki... ale jak widze filmik o kremie bambino gdzie dziewczyna przez 8minut opowiada z pasja godna mistrza o jego walorach to sie zalamuje. "No bo wiecie ..emmmm.. emmmm.. ten kosmetyk emm dla mnie jest rewelacyjny..naprawde, dziewczyny..emmm nr jeden..emm polecam!" ![]() Zauwazylam tez mode na kompletne absurdy rodem z angielskiego humoru. Na co i po co filmiki w stylu "20 pytan do mnie" .. "10 faktow o mnie".. "moje 3 najwieksze tajemnice"... ![]() Zachecam do wypowiedzi obie strony..przeciwniczki i wielbicielki. Tylko bardzo prosze drogie Panie.. bez jadu i wulgaryzmow oraz obrzucania sie budyniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Youtubowe parcie na szkło
autorko internet to jeden wielki smietnik. ludzie czasem wrzucaja na youtube bzdurne filmiki bo im sie najzwyczajniej w swiecie nudzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
niektore sa fajne
![]() ![]() ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jest już wątek o urodowych filmikach na youtube i to na pierwszej stronie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=465812&page=82
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Szukalam i sie nie odnalazlam.. wiec jezeli byl to prosze zamknac ten a ja sie przenoszee ze swoimi racjami :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie mam czasu na takie filmiki.
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A ja jak mam chwile czasu i probuje znalezc cos wartosciowego to zawsze trafi mi sie gdzies taki gniot... Dzisiaj probowalam zrozumiec o co w tym chodzi..i dalej nie wiem.. Zmusilam sie do obejrzenia 3 filmikow i czuje ze mozg mi eksplodowal.. to ponad moje sily
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Po prostu tego nie oglądaj.
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
rzućcie jakims linkiem o tym przykladowym kremie bambino albo 20 pytan do, bo sie ciekawa zrobilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lepiej bym tego nie ujęła ![]() ![]() Nie będe się tu rozpisywać,bo wiem , że są osoby,które takie filmiki oglądają,lubią. Ale sory,dla mnie to jest śmiechu warte ![]() ![]() A tych 20,czy 30 pytań to nawet nie będę komentować ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dzieki za zrocenie uwagi, juz poprawilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O teraz działa
![]() Edit: Ale czkaj, bo ta cała strona nie działa,tylko jedno ogłoszenie ![]() Już wiem! Tutaj jest wszystko ok http://adopcje.kroliki.net/ o!
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-10-09 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie nie oglądam takich filmików, ale raz trafiłam na profil YT pewnej dziewczyny, która nawet fajne rzeczy mówiła na temat kosmetyków i kilka nowinek od niej podłapałam. Zresztą nie tylko o kosmetykach była tam mowa.
Ale cała reszta to jedna wielka bida z nędzą i starymi kartoflami ![]() ![]() Ostatnio oglądając filmik pewnej użytkowniczki nieźle się uśmiałam. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2010-10-09 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba wiem o kogo chodzi,ale też nie napiszę ![]() A najlepsze,jak panna nie potrafi się nawet wysłowić, naprawdę niektóre 18-stki mają zasób słownictwa mniejszy od dzieci z gimnazjów (choć to może niedobre porównanie ![]()
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-10-09 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze nie sądze żeby wszystkie panie które robią te filmiki miały parcie na szkło, wrzucając je do jednego wora bardzo je obrażasz, z góry zakładając że 'po co, a na co?' Oczywiście jest mnóstwo filmików bezsensownych, podobnie jak mnóstwo jest bezsensownych wątków na plotkowym, mnóstwo bezsensownych filmów na które ktoś tam chodzi do kina itd. Jesli niczego się nie jesteś w stanie dowiedzieć, nudzi Cię to, śmieszy czy cokolwiek tam czujesz to po co wchodzisz? Proste. Nie lepiej poczytac książkę ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. Widziałam filmik z pewną dziewczyną. Zamknęła się w łazience i szeptała do kamery,żeby jej tż nie uslyszał ;D nie wiem czemu,ale lubiłam jej słuchać,taka śmieszna była ![]()
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-10-09 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dobra weź się nie podniecaj tylko użyj wyszukiwarki
![]() Z resztą go go go jamajka, odpowiedz im bo ja nie mam siły nawet ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Z resztą, autorka wątku wielce oburzona i stęka jak to kobiety poświęcają swój czas prowadzą vloga, jakby to jakaś wielka nowość była... Daaaaaa, to video blog, sama korzystasz z forum trwoniąc swój arcy cenny czas więc gdzie problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Są dziewczyny które uważam nie mają niskiej samooceny,wręcz odwrotnie,mają bardzo wysoką samoocenę,wręcz zakochane są we własnej osobie i uważają że wyglądają super jak z "mądrym wyrazem" ![]() ![]() Ja pamiętam trafiłam kiedyś przypadkiem na jakiś filmik z recenzją jakiegoś kosmetyku i tam dziewczyna robiła takie miny do kamery ,tak gestykulowała,poprawiała włosy wszystko to było śmieszne bo wyuczone i nienaturalne,śmiałam się z niej nawet teraz nie pamiętam co to był za kosmetyk,wiele o nim nie usłyszałam. Ten wątek podany wyżej jest chyba o tych normalnych filmikach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim to modne.
Po drugie, to sądzę, że każda(y) tam wrzuca film z cichą nadzieją, że każdy padnie przed ich osobowością, wiedzą, urodą itp. A nuż widelec staną się gwiazdą youtube'a i będą miały z tego niezłą kasę ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Hej, ale jest już taki wątek
![]() Teraz będę musiała czytać dwa na raz :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyno, nie umiesz się ładniej wysłowić? :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Haha ale wybacz, to prawda.
Wystarczy poszukać bo jest identyczny wątek który również wytyka wady i zalety pewnych filmików. No bo dla mnie to jest stękanie - ło mój błeże znalazłam coś niefajnego w internecie - czy to pierwszy raz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zresztą... nie mam ochoty tłumaczyć czegoś wszystkowiedzącym tutaj dziewczynom - wynika to z pierwszego posta. Nie wiecie dlaczego i po co taki filmy się robi. Nie patrzcie na 13stolatki tylko np na Nieesia25, która ma większą oglądalność na Youtubie od nie jednej polskiej gwiazdy. Widzowie ją bardzo lubią dlatego też chcieliby wiedzieć o niej więcej stąd też np 20 przypadkowych pytań. No albo 40 pytań kosmetycznych jest po to aby za jednym zamachem zaspokoić ciekawość widzów, bo uwierzcie dziennie można dostać multum takich wiadomości. Po za tym, Wam się to nie podoba ale ile Was tu jest? Góra 10? Taka Nieesia25 na youtube ma 10tys widzów więc jednak ktoś to oglądam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
liczba wyświetleń: 1 319 490 u nissiax83. Praktycznie wszystkie jej filmy dot. kosmetyków i makijażu, ale ma także typu spacer po NYC, życzenia świąteczne dla widzów i różne takie. Więc sukcesy odnosi
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- O sprawdziłam nawet Nieeśkę, liczba widzów (12 232) więc nikt mi nie wmówi że to mało, bo jest faktycznie lubiana. Więc parcie jak najbardziej uzasadnione bo ma sporo cech które pomogą jej zostać prawdziwą jutjubową gwiazdą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Muszynianko ciekawe czy wg nich http://www.youtube.com/user/MichellePhan Michelle jest zakompleksiona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Haha :d
Myślę że to w innych wyzwalają się kompleksy. Piękna młoda dziewczyna, która ma kupę drogich kosmetyków, dużą wiedzę i talent do makijażu, kilkanaście/dziesiąt tysięcy widzów, miliony wyświetleń i fanów... Plus kasa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Maaaaaadzia Czas edycji: 2010-10-09 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytajcie ze zrozumieniem ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Drogie kosmetyki, zestawy pędzli za 400 zł?:P
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.