|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
seks i moja psychika
nie jestem nową wizażanką ale założyłam sobie drugie konto żeby pozostać w 100% anonimowa
![]() Do rzeczy... Mam 21 lat i cudownego chłopaka którego bardzo kocham i z którym jestem ponad 2 lata, w przyszlym roku planujemy zaręczyny. Mój tż-et nie jest moim pierwszym seksualnym partnerem, z moim eks tż-etem układało nam się w sprawach łóżkowych bardzo dobrze. Wiele razy słyszałam od niego komplementy, że wpełni go zaspokajam, zresztą nawet nie musiał mi tego mówić bo to było widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS jeśli chodzi o seks oralny to nie jest aż tak źle jak w przypadku normalnego seksu Edytowane przez marudaaa Czas edycji: 2010-10-18 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: seks i moja psychika
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A stres i rozwijająca się frustracja seksualna nie wróżą dobrze całemu związkowi...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez marudaaa Czas edycji: 2010-10-18 o 20:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A może po prostu małymi kroczkami oboje próbujcie nowych rzeczy, pytajcie siebie co lubicie, czego nie. Musisz być szczera. Innej rady nie mam.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ile razy ja już go pytałam co on lubi, dowiedziałam się że lubi jak pieszcze go oralnie i tylko tyle, więcej nie udało mi się z niego wyciągnąć... co ja lubie też mu mówiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubisz leżeć nieruchomo i czekać bezczynnie na orgazm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sylwiaobi
|
moze mu nie chodzi o to, że źle Ci to wychodzi tylko po prostu lubi dominowac w seksie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Zacznij być z nim szczera i zacznij się bardziej przejmować swoją dumą, a nie jego męską. Jeśli już teraz boisz się mu mówić wprost pewne rzeczy, to źle to wróży temu związkowi, bo w byciu ze sobą co chwilę pojawiają się jakieś drażliwe kwestie, które trzeba omówić, aby nie urosły do rangi problemu. Ja bym się czuła na Twoim miejscu jak gumowa lala, co to ma leżeć i służyć. Ale cóż - robisz ze swoim życiem co chcesz. Jeżeli chcesz się dalej wpędzać w kompleksy i seksualną nerwicę, to droga wolna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
mi kiedyś chłopak powiedział, że kiepsko całuję, no i pocałowałam go przez kilka miesięcy, gdy w końcu wyznałam że nie chcę bo nie umiem to zrobił wieelkie oczy i spytał skąd ten pomysł, gdy mu przypomniałam powiedział że przecież żartował, zatem upewnij się że Twój TZ nie lubi, gdy Ty przejmujesz inicjatywę, bo wiem, że w Tobie to siedzi, ale on nie koniecznie musiał mieć właśnie to na myśli , jak to facet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Sex nie jest najwazniejszy, ale to on jest powodem pozniejszych nieporozmien i niecheci do partnera.
Porozmawiaj z nim otwarcie, bez owijania w bawalne ani rzucania pustymi haselkami. Dlaczego ma byc tak jak on chce? Powiedz, ze Tobie jego wyobrazenie o sexie nie sprawia az takiej przyjemnosci. Oczywiscie nie jest to wina jego, ale taki masz po prostu temperament! Kochajcie sie raz tak, a raz tak. Albo poprobojcie roznych sposobow, aby w koncu znalezc zloty srodek. Najwazniejsze jednak abys z nim o tym szczerze porozmawiala.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Udany seks nie gwarantuje udanego związku, ale nieudany seks gwarantuje nieudany związek. Dlatego pogadaj z nim, spróbujcie znaleźć jakiś kompromis.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Skoro powiedział, że nie podnieca się, kiedy to ty przejmujesz inicjatywę może należało by się zastanowić dlaczego ?
![]() No bo jeśli go to nie zachęca do seksu to też bez sensu, żebyś ty sie męczyła tylko dlatego jak ktos tu napisał , że niby czemu ma wyjec na jego. Seks powinien sprawiać wam obojgu przyjemność i ja bym na waszym miejscu próbowała i szukała tego co podnieci Twojego faceta. A w jaki sposób przejmujesz inicjatywę? Co robisz ?
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
rozmawiałam dziś z moim tż-etem, wyjaśniliśmy sobie dużo rzeczy, powiedzieliśmy czego dokładnie chcemy a czego nie chcemy i doszliśmy do wniosku, że przy następnym naszym zbliżeniu ja wezme jego rękę i pokaże jak chce żeby on pieścił moje ciało a później zamienimy się rolami i on weźmie moją rękę żeby mi pokazać jak ja mam go pieścić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za Was oboje i napisz,jak się udało wzajemne prowadzenie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
musze się pochwalić, że są już małe postępy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
No to poszło SUPER!!!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
I oto chodzi! Znalesc rozwiązanie któpre przyniesie satyfakcje obu stronom! Trzymam mocno kciuki! Bedzie dobrze, najważniejsze, ze oboje tego chcecie i że udało Ci sie porozmawiać z nim szczerze! Nie boj sie nigdy takich rozmow!
Lubie kiedy kobieta czy facet wychodzi z założenia, coś Ci sie nie podoba, nie jest dobrze, powiedz mi, pokaz , to zrobie wszystko, zeby było lepiej ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
udało się
![]() ![]() ![]() dziękuje wam dziewczyny, że uświadomiłyście mi że bez bardzo szczerej rozmowy się nie obejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.