![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czapki, szaliki, kozaki, dużo bluz, oryginalna kolczyki
zamknięty z powodu awarii wizażu i nie odzyskania zdjęć.... tworze nowy prosze czekać
Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-12-10 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czapki, szaliki, kozaki, dużo bluz, oryginalna kolczyki
1,2,3, czarna czapka z warkoczami stan bdb, fajna ciepła
4,5 szaliczek w fjanych jesiennych kolorach 5,6 szeorki szal w odcieniach fioletu 7 wszystko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
brązowe zamszowe kozaki
rozmiar 39/40-nie ma, wymiana z cynamonowaania Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-11-01 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. SUPER KURTKA HOUSE W BŁĘKITNYM KOLORKU ROZMIAR Z METKI m dla zainteresowanych dodatkowe zdjecia i wymiary, stan db ![]() 2,3 żółta koszula firma ONLY rozmiar z metki XS stan bdb długośc całkowita ok 52 cm 4. frotki na ręke 5,6 tą bluzczke oddam tlyko za cos naprawde fajnego bo uwielbiam ja oddaje tylko dlatego ze juz na mnie za mała ![]() 7,8,9 piżamka- opis na zdjeciu Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-11-01 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czarna marynarka
firma LINDEX wymiary: szerokośc od pachy do pachy:44cm dlugość rękawa:45cm długość całkowita:66cm <razem ze stójką> (KOLOR INTENSYWNIE CZARNY NIEKTÓRE ZDJĘCIA SĄ PO PROSTU PRZEŚWIETLONE) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE
jeansy rurki te jasne przetarcia sa ozywiscie wykonane fabrycznie, nie to ze spodnie sa jakies znoszone są one w bardzo dobrym stanie, były niewiele używane przeze mnie rozmiar z metki 28 szerokosc 38cm długość ok.96 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1-7 czarne sztruksy
8-9 wisiorek z maryska -nie ma, wymiana z sensimilla15 10 koszula w krate rozmiar M stan bdb Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-11-12 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ciemnogranatowe jeansy rozmiar z metki 29 to typowe biodrowy, oddaje bo dla mnie sa za nisko wykrojone i zle sie w takich czuje długośc ok.96 cm szerokosc 38 cm (material jest z tych rozciagliwych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
brązowe spodnie firmy vero moda
rozmiar z metki L długość całkowita - ok.96 cm długośc od kroku do konca nogawki- ok.76cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
BLUZY 1,2,3, szara bluza w czarne kropki długość ok.52 cm metka została wycieta bo drapała ale z tego co pamietam jest to firma DIVIDED stan bdb 4,5 niebiesko biała bluza kangurka ze ściągaczem na dole firma only, stan bdb rozmiar z metki M dlugość ok.55,5 cm- nie ma, wymiana z sensimilla15 Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-11-12 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jasnozielona bluza
długość52 cm szerokość pod pachami 40cm stan bdb rozmiar z metki xs ale wg mnie lepiej wygladac bedzie na wiekszych rozmiarach (zdjecie na osobce o rozmiarze M/L ) kolor jak na ostatnim zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
oddam baaaaardzo dużo za kozaczki! W moim wątku masz kosmetyki oraz biżuterie, ale mam też wiele rzeczy spoza niego(ciuchów) które z chęcią zamienię na te kozaczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1288253644 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1288253537 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1288253898
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
czy coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1288253898 moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=471286 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie ma simlocka. Zaraz zrobię zdjęcia i Ci załączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
milutki w dotyku golf w kolorze koralowym <?>
kolor taki jak na ostatnim zdjeciu wymiary na pierwszym zdjeciu Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-11-06 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zjęcia bardzo dokładne robione lustrzanka- wszystkie ryski i mankamenty są na nich widoczne
![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2010-10-29 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1,2 świetna czarna spódniczka
stan idealny firma H&M rozmiar z metki 38 plamki to wina aparatu oddam tlkyo za coś super lub kilka rzeczy Długość ok.57 cm 3 czarna chustka stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ciemnozielona marynarka/katanka
stan bdb rozmiar z metki 38 rękawy sa wykonczone takimi jakby sciagaczami materialowymi ktore mozna fajnie wywinac posiada minimalne zmechacenia na tych 'sciagaczach' ale jelsi sie je wywinie na takie mankiety to juz tego nei widac, poza tym mysle ze mozna to usunac maszynka w rzeczywistosci kolory takie jak na 1 i ostatnim zdjeciu długość całkowita- ok.58 cm długośc rękawu- ok.64 cm Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-11-06 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1,2,3 piękna koszula w soczystym malinowym kolorze
rozmiar wg mnie to S/M dokładnie nie pamietam, bo moja mama wycięła metkę, firma chyba H&M długość - 60 cm 4 śliczna błękitna bluzeczka z krówką oddaje bo na mnie już za mała ![]() z metki m ale wg mnie to s dla chetnych dokladnie zmierze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.