![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń
Witam Wszystkich bardzo serdecznie i gorąco zachęcam do brania aktywnego udziału w dyskusji oraz obiektywnej wymianie doświadczeń.
Jakiś czas temu bratowa poleciła mi ziołowy preparat zixiutang. Preparat ten miał pomóc mi , szybko pozbyć sie tak znienawidzonych zbędnych kilogramów...Miała rację !!! ![]() ![]() Kilogramy znikają , a ja znów czuje się świetnie . A może ma ktoś inne doświadczenia ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń
Hey
![]() Dzisiaj 4 dzień. Zmiana nawyków odżywiania i dodatkowo troszkę ćwiczeń. Zważę się dopiero we wtorek rano. Raz mam wrażenie, że coś ubyło, a raz jak patrze w lustro to chce mi się płakać ;/. Ale cóż.. Trzeba walczyć ![]() Tabletki skutecznie hamują głód i nie czuję się już taka zmęczona ![]() Mam może z 10 nadprogramowych kilogramów.. Aż, albo tylko. Dla mnie aż ![]() A Ty ? jak się czujesz ? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() Bardzo się ciesze że czujesz sie dobrze i wszystko jest ok. ![]() Czekamy na ważenie , i na pierwsze efekty diety ![]() A ja muszę się Wam pochwalić , dziaiaj 9 dzień brania zixiutang ... i 5 kg mniej
![]() Edytowane przez lehikana Czas edycji: 2010-10-31 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
Nareszcie was znalazlam . Ja tez jestem 4 dzien na zi xiu tang ![]() ![]() Czuje sie swietnie ,na poczatku chcialo mi sie pic non stop teraz jestb ok . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Kurczę, wy już taki spadek a ja się zastanawiam czy coś zleciało.. Hmm. Mam nadzieję
![]() Suchość w ustach minęła, ale nadal wypijam minimum 3l wody ![]() ![]() Miłego wieczorku wam życzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ZUZA bardzo się cieszę 3.5 kg w 4 dni to świetny wynik. Trzymam za Was wszystkie kciuki . Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jakbym czytała dialog tej samej osoby, ale pod kilkoma nickami
![]()
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja też 3mam kciuki ! Za nas !
![]() ![]() ![]() dziuba85 : myśl jak uważasz ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Czyli nie jestem osamotniona w tym odczuciu....
Same nowe nicki świeżo zarejestrowane..... |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie szukamy kłopotów, chcemy spokojnie dzielić sie tym co przeżywamy. Wiec jesli nie macie czym sie podzielić z nami, bardzo bym prosiła nie przeszkadzać i nie komętować bez sesu. Bardzo dziękuje i pozdrawiam ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Joanna śliczna fredka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne, to wszystko. A najlepsze, że o tym Waszym xiang, zing ziang, nigdzie nic nie ma. Tylko zagraniczne strony. Jak zdobyłyście te środki? Legalnie?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Tak, to Luna
![]() ![]() ![]() Tak, te tabletki są legalne, ale nie ma ich jeszcze w Polsce. Miałyśmy temat na kafeterii, ale co chwile nam usuwali ![]() Na kolacje zjadłam troszkę sałatki ryżowej i wypiłam jogurt ![]() Co u was ?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Joasia podaj , bardzo chetnie obejrzę....uwielbiam fredki , są takie słodkie
![]() Podałam wczoraj dziewczynom link do wizaż może sie znajdą, Afrodita wciąż próbuje na popszednim forum ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dzionka . |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
Jak mija kolejny dzień ?
![]() Oto link : http://picasaweb.google.com/10674445..._LmYGctZeF-AE# Dzisiaj wstałam po 6 już. Wyspana. Rześka ![]() A wy jak się czujecie ? ![]() Miłego dnia ! ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hejka
Jesli chodzi o samopoczucie fizyczne to super gorzej z psychicznym Nie nawidze takich dni jak dzisiejszy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
hey dziewczyny
![]() Ale tu cicho ! ![]() Mój bilans po 5 dniach : 2-2,5 kg mniej ![]() ![]() ![]() A u was jak tam ? Za chwilę biorę się za sprzątanie i ćwiczenia ![]() Miłego dnia wam życzę i czekam na wpisy ![]() 3majcie się ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
Zuzka , aspiryne i do łóżeczka...musisz się wypocić-polecam dużo ruchu pod kołderką
![]() ![]() Asia super ![]() ![]() Miłego dzionka ,pozdrawiam . |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki
![]() ![]() ![]() Posprzątałam kuchnie, poćwiczyłam troszkę i muszę się wziąć za ogarnięcie pokoju i korytarza ![]() Za niedługo jakieś śniadanko i dużo wody do tego ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() U mnie nic nowego ,czuje sie troszke lepiej ![]() ![]() ![]() Trzymam za Ciebie ![]() ![]() Pozdrawiam was trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki Zuza
![]() ![]() A gdzie reszta ?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! wlasnie pzreczytalam wasze wiadomosci na temat tego specyfiku i kurcze zainteresowalo mnie to... to w takim razie jak mam dostac ten lek jak mowicie ze go w PL jeszcze nie ma??
ile on wogole kosztuje?i ciekawe czy po zakonczeniu jego uzywania nie bedzie efektu jojo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]()
Na tej stronie niestety go nie kupisz, my wymieniamy się TYLKO doświadczeniami i wspieramy nawzajem
![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
witajcie dziewczynki moje kochane
zi xiu tang zaczęłam stosować w sobotę minęło 4 dni a ja mam minus 2 kg na wadze ![]() ![]() jak jestem szczęśliwa apetyt wyraźnie mi się zmiejszył w ogóle nie mam ochoty na słodycze dzisiaj zjadłam jogurt 7 zbóż bakomy o smaku truskawkowym , 100g twarożku z łyżeczką jogurtu naturalnego plus do smaku sól morska. I kropkę chlebka . uwielbiam chlebek. a na kolację jabłuszko jestem taka pełna ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
i miej tu rozum
![]() ![]()
#25 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Cię !
![]() Ja tez nie mam ochoty na słodycze, w ogóle na nic nie mam ochoty ![]() Dzisiaj na śniadanie zjadłam 2 kromki razowego chlebka + wędlina + pomidor i do tego activia (jogurt). Później jabłko ![]() No i niedługo trzeba by było coś zjeść ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Ily : pozdrawiam ![]() wolny kraj - robimy co chcemy ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Jasne , że wolny kraj. Ale chyba nie pisałam tego aby zrobić na złość komukolwiek ?? wręcz przeciwnie . Dziewczyny jeżeli nie macie po 14 lat (bez obrazy ) to was nie rozumiem. Czy nie martwi was to szybkie chudnięcie ? O ile tak jest.. bo mnie by osobiscie martwilo. Gdyby moja kolezanka/przyjaciolka by brala takie cos , podmienilabym jej te tabletki na jakis suplement/witaminki a chudla by i tak
![]()
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
Składniki, z których tabletki są robione mają za zadanie oczyścić organizm. Detoks. Jak na razie żadna z dziewczyn, które stosowały/stosują nie mają JAKICHKOLWIEK skutków ubocznych.
![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
"Magiczne preparaty odchudzające" - najprostsza droga do "efektu jojo" i zrujnowania sobie zdrowia! Takie jest moje zdanie! Zdawało mi się, że tylko Amerykanie jeszcze są w stanie płacić za takie rzeczy i eksperymentować na sobie w nadziei, że bez racjonalnego odżywiania i ruchu będa szczupli....
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
Viwiana , to fantastyczna wiadomość
![]() ![]() ![]() Trzymaj tak dalej ....i niezapomnij informować nas na bieżąco. ![]() Ily... Niestety nie mamy po 14 lat , zachwalać zi xiu pod niebiosa też nie bede(w tym temacie nie reklamujemy produktu). Chciałam powiedzieć tylko jedno że nie narażamy zdrowia lub życia dla paru kg. A to że nie ma go w Polsce , to nie oznacza że nikt inny na świecie go nie brał . Pozdrawiam ![]() Edytowane przez lehikana Czas edycji: 2010-11-02 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam moje dietowiczki
![]() ![]() Jak minął wczorajszy dzień ? Jakie samopoczucie dzisiaj ? ![]() ![]() Ważyła się któraś dzisiaj ? ![]() ja jutro ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.