![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odświeżony wątek kosmetyczny - komu, komu bo idę do domu!!
Zapraszam- można już pisać
![]() Poprzedni wątek już się zdeaktualizował więc zapraszam do nowego kramiku z wieloma nowościami ![]() UWAGA: nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach, nie mam własnej cyfrówki a mój SE K550i nie zawsze robi wyraźne zdjęcia ![]() Szanujmy się nawzajem - wymieniane kosmetyki preferuje wysyłać wyczyszczone z ewentualnych resztek, listem poleconym ekonomicznym - szkoda mi dopłacać za priorytet bo przy stawkach Poczty Polskiej można zbankrutować - Wysyłka absolutnie nie listem zwykłym i tego samego oczekuje od innych. UWAGA: Przesyłki zwykłe nie są rejestrowane i nie ma gwarancji czy dotrą - cóż taka uczciwa nasza Poczta Polska. Wizażanka z mniejszą liczbą przekupek lub negatywami / neutralami wysyła pierwsza, jeśli masz mniej pozytywnych przekupek - mogę wysłać wcześniej jeśli prześlesz mi skan dowodu nadania. W przypadku mniejszych kosmetyków chciałabym wymienić raczej kilka rzeczy ze względu na koszty przesyłki. Oznaczenia: Wymienione na szaro ale po wystawieniu przekupek USUWAM żeby nie było zamieszania. Pytajcie w moim wątku - ja odpowiem u Was ![]() DOKŁADKI będą na czerwono moja wish:
JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS AKURAT BEDZIE ZAMAWIAĆ COŚ NA BIOCHEMII TO MOŻE ZAMÓWIĆ JEDNĄ LUB DWIE BUTELECZKI WIĘCEJ A POTEM WYMIENIĆ JE ZE MNĄ JEŚLI COŚ ZNAJDZIE U MNIE ![]()
PEŁNA WISHLISTA TU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=456924 Rzeczy do wymianki w postach poniżej ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-11-12 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odświeżony wątek kosmetyczny - komu, komu bo idę do domu!!
EDM - Minerały
Dokładam: 1. Pędzel Everyday Minerals Dome Blending Brush - raz wypróbowany, stan idealny, TYLKO NA INNY PĘDZEL DO CIENI ale mniejszy - ten jest dla mnie za duży: Eye Blending Brush, Eye Shadow Brush, lub Smudge Brushe, ewentualnie do linera Angled Brow & Liner Brush 1. EDM Kaolin Powder Fair - Finishing Powder - Big - 5g - pozostało ok. 90-95% w oryginlnym pudełeczku z sitkiem ![]() uwaga: było go w pudełeczku ok. 75% ale ja dosypałąm do niego ok. 1grama Kaolin Powder Sunlight żeby troszeczkę ocieplić jego odcień. Różnica jest naprawdę minimalna bo czysty Kaolin Powder Fair jest prawie biały, dla megabladziochów ![]() chcę się pozbyć bo moja cera już się tak nie błyszczy odkąd używam minerałków więc szkoda żeby leżał i się kurzył a z racji trudnej dostępności EDM nawet na all - wystawiam tu na wymianę - bo może któraś z Was go pilnie potrzebuje ![]() wymienię tylko na jasny podkład EDM w formule intensive lub matte ![]() 2. Nowy absolutnie nie używany, nie otwierany i zaklejony podkład w formule intensive EDM Sandy Fair Big 5,5g - z moich zapasów, kupiłam na wiosnę tego roku i leżał w szafce zapomniany a teraz po lecie moja buźka trochę słonka złapała i jest za jasny. Tylko na inny podkład EDM! 1. EDM blush Pink Ribbon - zostało ok. 90% - BIG poj, wyjściowa 5.5g --->>> leci do Shirinn 2. EDM blush Back to school - NOWY - BIG - 5.5g 4. Sample edm 5ml - wszystkie w słoiczkach edm z sitkiem chyba że w opisie inaczej.
sample
![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-04 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biochemicznie:
1. Puder Bambusowy z Biochemii Urody ok.25ml - połowa z oryginalnego opakowania 2. Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - ok. 100-110m 3. Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry-Flo - dowolna odsypka, nawet duuża bo mam całe opakowanie 100g - z Mazideł
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-12-28 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
1. Krem do rąk Isana Intensive 5% Urea - super nawilżający - świetne oceny na KWC - - NOWY! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-33202.htm 2. Babydream Natural Calendulacreme - super oceny na KWC - NOWY tylko testowany 1 raz ! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-29852.htm 3. Babydream Gesichts und Korpercreme - super oceny na KWC - NOWY! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-40113.htm 4. Marcs&Spencer Masło do ciała czereśniowe z serii Ingredients takie jak w KWC tylko czereśniowe ![]() 9. Dove Serum do pielęgnacji biustu - w opakowaniu z pompką zostało ok 60ml ze 100 wyjściowych. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-36849.htm
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-04 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
1. Yves Rocher Iris Noir Secrets D'Essences Eau de parfum, 50ml bez dwóch psików testowych, ubytek niezauważalny - oddam tylko za rarytasik o podobnej wartości ![]() 2. Little White Dress Avon - nowa w katroniku, raz przetestowana - jedynie zdjęta folia z opakowania NOWA! ---->>> leci do EvaBS 41. Woda perfumowana Cote d'Azur Cherie Cherie poj. początkowa 100ml zosatało ok. 70ml - zapach łudząco podobny do Miss Dior Cherie - łatwo nie oddam bo lubie ale można kusić ![]() ![]() 42. FM nr 80 odpowiednik CK One Summer - ładny owocowy, cytrusowy zapach na lato, bardzo trwały - poj. 30ml - ubytek ok. 3-4ml 44. Wish of Luck Avon zostało ok. 15-17ml (wyjściowo we flakoniku 50ml) data prod. 08.12.08 oddam bez bólu serca bo nie pasują do mnie 45. Ming Shu Yves Rocher ubytek ok. 10ml/50ml łatwo nie oddam ![]() 46. Halle by Halle Berry miniaturka 5ml bez atomizera tylko raz powąchana w kartoniku. --->>> leci do irlandia87
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-04 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka:
DOKŁADKA!! - 9 NOWYCH PRÓBEK PODKŁADU CLINIQUE KOLOR 05 VANILLA 1.5ML KAŻDA - Z WYMIANKI Z TUSIACZEK6 ALE NIESTETY PO OTWARCIU JEDNEJ PRÓBKI OKAZAŁO SIĘ ŻE ZA CIEMNY DLA MNIE 1. Nowy tester podkładu Max Factor Natural Minerals Foundation kolory 045 Warm Almond nie wiem jaka wyjściowa pojemnośc ale myślę że jakieś półtora sampla EDM jak na moje oko czyli coś około 1,5 grama 2. Oriflame Pomadka nabłyszczająca Power Shine kolor Hot Peach, pięknie błyszczy, ubytek ok 4mm sztyftu, ważna do 10.2012r 3. Termiczna zalotka do rzęs, w 100% sprawna, z wymianki, mało używana, ma aksamitne etui - woreczek, wielkości tuszu do rzęs, ->>> chętnie oddam za coś fajnego, np. nowy tusz do rzęs ![]() na baterię AAA mały paluszek, założona nowa bateria alkaliczna Duracell 4. Diorskin Nude Fluid Foundation, próbka podkładu 1ml kolor 030 medium beige 5. Pojedynczy cień do powiek Revlon Colorstay kolor 98 Ocean Blue - raz przetestowany, z pacynką. 8. Lakier do paznokci Avon - Rose Gold - zostało ok.10ml/12ml 9. Lakier Party Nail Lovely turkusowy 5ml NOWY 10.Cienie L'Oreal HIP 806 Glided złoty i czarny z drobinkami - kilkanaście razy użyte, pudełeczko trochę porysowane od przewalania w kosmetyczce, starte napisy. 14. Avon Smooth Mineral cienie sypkie Earth - 1g - matowy ciepły brąz Exquisite 1g - kremowy z drobinkami - świetny jako rozświetlacz pod łuk brwiowy oba użyte kilka razy 15. Virtual Color Eyeliner - turkusowy, raz użyty.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-12-28 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładkę
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odświeżony wątek kosmetyczny - komu, komu bo idę do domu!!Zapraszam gorąco do
witam
![]() ile próbek podkładu Cię by interesowało ? ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Little White Dress Avon - nowa w katroniku, raz przetestowana - jedynie zdjęta folia z opakowania NOWA!
znajdziesz coś u mnie, tylko za chwilę zajrzyj, bo właśnie nowy wątek otwieram ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2. Little White Dress Avon - nowa w katroniku, raz przetestowana - jedynie zdjęta folia z opakowania NOWA! ( z twojej wish mam Celine Dion Sensational Moments deo w szkle) Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2010-11-11 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
42. FM nr 80 odpowiednik CK One Summer - ładny owocowy, cytrusowy zapach na lato, bardzo trwały - poj. 30ml - ubytek ok. 3-4ml
Moze coś u mnie? ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odświeżony wątek kosmetyczny - komu, komu bo idę do domu!!Zapraszam gorąco do
na all chodza po 4zł
![]() mi się podoba ten płyn dwu fazowy galaretka z avonu tester z Maybelline tak myśle ze za 10 próbek ? ![]()
Mrazo---->Kubico---->Houso----> manka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka Edytowane przez tusiaczek6 Czas edycji: 2010-11-11 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za:
2. Little White Dress Avon - nowa w katroniku, raz przetestowana - jedynie zdjęta folia z opakowania NOWA! oraz
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za 1. Krem do rąk Isana Intensive 5% Urea - super nawilżający - świetne oceny na KWC - 2 sztuki - NOWE!
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-33202.htm 2. Babydream Natural Calendulacreme - super oceny na KWC - NOWY! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-29852.htm
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - ok. 100-110ml
3. Hydrolat z kwiatu pomarańczy - neroli - z BU - ok. 180ml cos u mnie?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za little white dress?? oddam duuuużo
![]() ![]() kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post23190770 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 książki, gry, płyty: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477932 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za 1. Yves Rocher Iris Noir Secrets D'Essences Eau de parfum, 50ml bez dwóch psików testowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a szukasz tylko kosmetyków, czy czegoś jeszcze, np ubrań?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
5. Farmona Sweet Secret Masło do Ciała wanilia i indyjskie daktyle pychota, ma zapach pysznego waniliowego budyniu
chętnie zrobię odlewki max 100ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - ok. 100-110ml
3. Hydrolat z kwiatu pomarańczy - neroli - z BU - ok. 180ml cos u mnie?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za próbki podkładu, odlewki masełek i 2 sampelki edm?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
hej, znajdziesz coś za
1. EDM blush Pink Ribbon - zostało ok. 90% - BIG poj, wyjściowa 5.5g 2. EDM blush Back to school - NOWY - BIG - 5.5g ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.