![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Warszawskie Panny Młode II
Niniejszym zaczynam drugą część naszego Warszawskiego wątku
![]() Pierwszą część możecie znaleźć tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214014 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Warszawskie Panny Młode II
Cytat:
Heja, ja sie melduje... ![]() Ktoś się pytał o moje zaproszenia chyba? ( tyle napisłyście, że nie mam teraz w pracy tego wszytkiego dokładnie przeczytać) Otóż leżą i czekają... ![]() Takaya dziewczyno!!!!!! Jaka extra bryka! Skąd ja wytrzasnelaś?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Katrinka dzięki
![]() Naszego czerwonego znalazłam na forum mustangów, kolo jest fanem Stangów i dlatego wygląda jak nówka sztuka ![]() Słuchajcie dziewczyny może napiszcie każda posta jaką ma/miała salę to w razie czego jak pojawi się ktoś nowy będzie wiedział do kogo uderzać z pytaniami ![]() Więc piszę: Takaya- sala na Chałubińskiego Eurocatering (Oxford tower) ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2010-11-25 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witam w drugiej części
![]() ![]() badzia 987- pałacyk w Wołominie.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To ja się też melduje
![]() Agnes99 dziękuje za namiary do sklepów, jak już zacznę oglądać to przepadne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tusia znalazłam na forum Mustanga też coś dla was
![]() ![]() Co do scrap sklepów to prawda,że można tam przepaść bez śladu, a ile kasy utopić ! :P Edytowane przez takaya Czas edycji: 2010-11-25 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się śmieje że będę kieckę ślubną do samochodu dopasowywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Boski jest
![]() ![]() Ha to i ja się tak śmieję i mówię TŻtowi, że teraz to ja z obszerną sukienką to się nie zmieszczę ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Właśnie przysiadłam i słucham setów jakie nagrał nasz DJ i jestem zachwycona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tutaj także się powtórzę. Proszę następnym razem zakładać nowe wątki dopiero, gdy stary przekroczy 5000 postów a nie gdy się wątek zbliża do tej magicznej liczby (swoją drogą do poprzedniej części można było jeszcze spokojnie z ponad 200 postów napisać).
Takie są zasady ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jej ... chyba wszystkie wystraszyły się i się nie pokazują
![]() Kurcze dziewczyny zapomniałam,że przecież będę miała sesję zdjęciową ze swoimi diabłami i nie chcę by Lamia na zdjęciach był bardziej biały niż ja ![]() Zatem będę kolor sukni wybierać pod mojego kota ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Juz miałam jechać na Andersa, ale stwierdziłam że jeszcze raz zadzwonię i się dopytam. Babka powiedziała mi, że mogę iść do dowolnego Urzędu w Warszawie i poprosić o wprowadzenie do bazy. Jeszcze sprawdziła czy mnie na pewno w niej nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
pisałm Ci, że w każdym urzędzie warszawskim to załatwisz
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jakoś mi to umknęło
![]() ![]() Na allegro znalazłam aukcję sprzedażową sukien z 2010 z Lublina. Na zdjęciu mają nawet fajne sukienki, poprosiłam aby przesłali mi zdjęcia gładkich rybek i tych w litere A ale rozszerzających się od bioder ![]() Tu mas linka Katrinka jakbyś chciała: http://allegro.pl/nowe-suknie-slubne...318127338.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Ok, ja juz mam ustalone plany na jutro... mianowicie jade na przegladanie z TZ - nie wiem czy się cieszyć czy smucić z tego powodu, bo mogę się zawieść co do jego oczekiwań... moze być różnie ![]() Tak wiec jutro odwiedzę: Komis na grochowskiej http://www.suknieslubne.fr.pl/ umawiałam się telefonicznie w zeszły pt... dopiero mnie zapsali na jutro, Salon na Kijowskiej http://www.pannamloda.pl/, - byłyscie atm moze? a na przyszłą sobotę już umówiłam się do http://www.coline.pl/, no chyba, że znajdę coś extra i poszukiwania zakonczę... Zdam relację rzecz jasna... Jak ja bym chciała już mieć wszytko zwiazane z wyborem sukni za sobą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Katrinka ja nie byłam jeszcze w żadnym z tych. I chyba jutro to ja się wybiorę nie do warszawy a do Grodziska i Zyrardowa. Widziałam, ze oni dopiero tera mają wyprzedaże modeli z tego roku, może znajdę coś dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
takaya byłaś w jakimś urzędzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zdziwiłam się tylko bo przez telefon mówili mi o wpisaniu do archiwum albo o wpisaniu do systemu, a babka kazała mi wypełniać podanie o odpis. Dopytałam czy na pewno o to samo nam chodzi wypełniłam i 3go już będę w systemie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
pisałam Ci to przecież, że trzeba wypełnic taki wniosek i go babie w okienku dać
i zamiast zapłacic 20 zł za odpis bedziesz miała wpis do bazy (do archiwum urodzonych w Wawie lub jak kto woli wpis do systemu urodzonych w Wawie) za darmola ależ Ty zakręcona jesteś Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-11-26 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czy siak ważne,że załatwiłam i ciesze się, że nie było kolejki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
teraz tylko musisz popracować na TŻ-em, żebyście 6 w poniedziałek (nie 5 jak pisałaś) tam dotarli
sprawdź sobie na wszelki wypadek telefonicznie 3 grudnia czy juz w tej bazie figurujesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ojj ja to z kalendarzem jestem na bakier, powinnam napisać pierwszy poniedziałek grudnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
pamietaj tylko żebyscie wiekszą sale sobie zarezerwowali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Będę mówiła babce, że będzie 150osób na ślubie, bo ta na IIp to niby jest na 200os (tak napisali na stronie Pałacu Ślubów)
![]() ![]() A kiedy ty odbierałaś przepustki na samochód? To już od razu nam dadzą, trzeba podawać nr rejestracyjny, czy tylko pokazać tę przepustkę przy wjeździe? Obym ja później tych przepustek nie pogubiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
do tej sali na I p. nie weszło nam 80 osób, część gości stała w holu przed salą
przepustki na wzjazd załatwia sie gdzie indziej - na starówce (poszukam adresu), mozesz je załatwić na 2 tyg. przed slubem, niestety nie sa wydawane od ręki, trzeba na nie czekać ok. tygodnia i urzedniczki je wydające pracuja niestety w godz. 8-16, bezpłatnie wydawane są tylko 2 sztuki, nie trzeba podawać nr rejestracyjnych samochodów a i jeszcze jedno wjazd jest na określony zakres czasowy więc należy podać, że wjeżdżać bedziecie jakieś 30 min. przed slubem (bo i tak z 15 min wczesniej trzeba być) ja swoje zachowałm to wszystko ci napiszę w weekend lub poniedziełek albo zadzwonię do Ciebie i Ci wytłumaczę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Będę musiała się popytać kto będzie babcie zabierał to oddam drugą przepustkę, chociaż dobrze by było zrobić tak jak u Ciebie emerytkowóz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
więc przepustki możesz sobie spokojnie w kwietniu załtwić
najgorsze jest to, że tam godziny pracy sa takie, że musisz urwac się z pracy albo wziąć dzień wolny na załtwienie a Panie są tak miłe, że masz ochotę je kopnąc na wejściu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Chyba większość urzędników ma takie humorki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja naszczęcie nie miałam takich problemów, Pani w ursynowskim urzedzie była b. miła załatwiła wpis i mi i TŻ-owi (mimo tego, że chyba nie powinna przyjmować wniosku na TŻ-ta składanego przez inną osobę, ale co tam najważniejsze, że wszystko sie udało)
ale też wypełniałam taki jak i Ty formularz, więc będzie dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dobrze
![]() Mam nadzieję, że w dniu śłubu mama będzie się na tyle długo szykowała,że nie przyleci do nas już o 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
takaya na II pietrze śluby są co godzina, zawsze o pełnej godzinie (tak mi sie wydaje)
tusia "emerytkowóz" wymyslił mój tata Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-11-26 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.