|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Jak odtworzyc załączniki na forum
Jak odtworzyć uszkodzone załączniki w swoich postach
1. Znajdz w swoim Panelu Użytkownika na forum wszystkie swoje załączniki: Ustawienia -> Załączniki po prawej stronie zobaczysz liste załącznikow z linkiem do wątku w którym zostaly umieszczone. Kliknij w nazwe załącznika, powinien sie otworzyć, jesli się nie otworzył oznacza to, że został uszkodzony i trzeba go wymienic na nowy ![]() Kliknij w temat wątku przy uszkodzonym załączniku lub w temat watku obok napisu Wyślij: zostaniesz przeniesiona do swojego postu z załącznikiem. Załącznik 3575858 2. Otworzy się wątek, znajdz w nim swój post w którym brakuje załącznika, nacisnij przycisk Edytuj potem Otwórz w Edytorze Załącznik 3575896 3. Wybierz przycisk Zarządzaj załącznikami 1 w ramce która się pojawi znajdziesz na dole nazwe załącznika, znajdz go na dysku 2, wybierz ponownie 3 , Zaladuj 4. Załącznik zostanie przywrócony ![]() Przed załadowaniem załącznika możesz go usunać jeśli nie zadziała "zamiana" lub załącznik ma obecnie inna nazwe. Załącznik 3575960 4. Zachowaj zmiany w edytowanym wątku i gotowe! ![]() W wątkach zamknietych zablokowana jest opcja Edycji a tym samym możliwość przywracania załączników . W takiej systuacji napisz do AgiZ lub Złośliwca lub moderatora ktory opiekuje sie danym Forum. Jak znaleźć załącznik na dysku: Windows Start -> wyszukaj-> Pliki lub Foldery -> wklej pelna nazwe pliku ( zalacznika) i nacisnij Szukaj. Załącznik 3575984 Załącznik 3575995 Dziekujemy Wszystkim za pomoc w odtwarzaniu załącznikow. ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Jak odtworzyc załączniki na forum
Dziękujemy Pani Kapitan za pomocne instrukcje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Żeby łatwiej znaleźć utracone załączniki wystarczy kliknąć pod spisem "Pokaż ikonki" - jeśli nie bedzie ikonki to znaczy że nie ma załącznika.
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więc nie ma wszystkich moich załączników z tego roku. Starsze są ![]() Nie mam większości tych zdjęć , po wrzuceniu je usuwałam ![]() Czy te dane będą odzyskiwane w inny sposób? TEGO wątku mi szczególnie żal .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Jeśli Ty ich nie masz, to znaczy, że ich nie będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzeba więc pozbierać się psychicznie i przygotować najważniejsze zdjęcia ponownie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Witam
![]() Mam dwa wątki wymiankowe i szczerze,to nie chce mi się teraz przeglądać tych wszystkich zdjęć,czy są czy ich nie ma? W zasadzie ich nie ma - tzn.nic nie widać - czy nie będzie problemu,jeśli wszystko po prostu w ciemno pousuwam i porobię w to miejsce nowe zdjęcia? Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-12-06 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj na kilku wątkach ślubnych odtworzyłam sporą liczbę swoich załączników, która została uszkodzona. Na szczęście większą część zdjęć miałam u siebie na kompie.
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Dopiero teraz znalazłam Instrukcję... ojojoj... ciekawe czy uda mi się odtworzyć zdjęcia na moim wątku, na którym mi najbardziej zależy
![]() Jakby co, poinformuję o rezultatach ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() Oj..... oj.... ![]() ![]() Weszłam na załączniki i zdziwiło mnie, że mam tak mało z 2010 roku, reszta jest i się wyświetla ale 2010 roku prawie nie ma ![]() Weszłam na wątek i sprawdzam posty, nie edytowałam ich, nie kasowałam zdjęć, a nie ma ich i nawet śladu po nich, poza tym, że opisane są w tekście. Przykłady: opis Hotelu i 10 zdjęć - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1381 kolejne 10 zdjęć - tu edytowałam, lecz nie kasowałam załączników - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1382 Opis Hotelu i 10 zdjęć - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1371 Zdjęcia Toma - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1445 To tylko przykłady, prawie cały rok 2010 zniknął bez żadnej edycji, niektóre posty są edytowane, lecz celem poprawienia literówek, nie kasowałam załączników. Co można z tym zrobić? Chyba totalnie przepadło??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Musiałem usunąć "kadłubki" po załącznikach - plątały się po postach i wprowadzały zamęt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Cytat:
Co to są "kadłubki"? Czyli już nie ma możliwości odtworzenia?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No to ja mam sprawę co do tych kadłubków - poprawiłam kilka zdjęć na forum fitnes, początkowo były widoczne i je dodało, a teraz ich nie ma - robiłam to 2 stycznia - o np tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358398&page=57, zaraz po poprawie i edycji byłe je napewno widać - coś da się zrobić? Bo teraz to już nie pamiętam które to były
![]()
![]() |
#19 | |
|
Cytat:
Możesz proszę wyrażać się jaśniej? "Możliwość istnieje" ale jaka? Skoro nie ma tych kubków/kadłubków/namierzaczy to JAK? No chyba, że jednak nie zależy Wam na tym aby uzupełniać. Bardzo proszę o merytoryczną wypowiedź. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
|
Cytat:
No tak mniej więcej? Bo ja wklejałam załączniki opisując je, to mam sobie cały 2010 rok przypomnieć? Ehhh.... nie wiem nawet czy to zabawne. ![]() Aga, widziałaś jak jest w moim wątku? opis Hotelu i 10 zdjęć - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1381 logiczne jest, że mam z 500 zdjęć albo i więcej hotelu i nie wiem, które wklejałam, teraz pytanie, komu się chce znowu godzinę przglądać zdjęcia do jednego POSTA aby je dodać według odpowiedniej kolejności?
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-01-28 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
okrutnica jakaś... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
Cytat:
Ja TO rozumiem Aga, ale pozostały "ślady" w postaci NAZW załaczników, lecz u mnie nie ma żadnych, dlatego staram się to wyjaśnić. ROZUMIESZ, że nie mam nazw załaczników? Proste, potrzebuję jasnej i rzetelnej informacji, w jaki sposób mam je odtwarzać? Przyznam, że coraz bardziej już mi się nie chce. N.i.e.w.a.ż.n.e. Zapomnij, że pytałam.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-01-28 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Jak je odtwarzac? Ja robiłam tak-po prostu z kontekstu wypowiedzi wiedziałam jaki załącznik widniał pod postem i jesli miałam go jeszcze w swych zbiorach-umieszczałam. Jeśli nie-trudno. Nie masz obowiązku odtwarzania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
Dziękuję Aga
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() dopóki kadłubki były-było łatwiej bo faktycznie wystarczyło wejść w swój profil, w opcje załączniki i tam były te niewidzialne już załączniki z nazwami, wystarczyło podmienić. Teraz to chyba już tylko na piechotę można skoro "kadłubków" nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez samiaeg Czas edycji: 2013-06-24 o 00:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.