![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
co powinna mieć każda z nas w szafie ?
Witam
![]() Jak w temacie co wedlug was powinna miec każda z nas w szafie uby ubrac sie stosownie do każdej sytuacji Ja zaczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczeta dopisujcie ![]() Kazda nowa rzecz bedzie mile widziana przeciez kazda z nas powinna miec cos w szafie zeby zawsze byc stosownie ubraną ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
co powinna mieć każda z nas w szafie ?
Witam
![]() Jak w temacie co wedlug was powinna miec każda z nas w szafie uby ubrac sie stosownie do każdej sytuacji Ja zaczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczeta dopisujcie ![]() Kazda nowa rzecz bedzie mile widziana przeciez kazda z nas powinna miec cos w szafie zeby zawsze byc stosownie ubraną ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: co powinna mieć każda z nas w szafie ?
Jak dla mnie to oprocz rzeczy ktore wymienilas to konieczne sa jeszcze
![]() para lub kilka par dobrych jeansow mozna je komponowac ze wszytkim ![]() Torebke pasujaca do wszytkiego ![]() ![]() Kilka stanikow bez ramiaczek(zeby je mozna bylo nosic do bluzek na lato) Wygodne buty,najlepiej na obcasach ![]() Sztruksy bo sa wygodne ![]() Czarna kurtke skorzana typu zakiet wygladajaca elegancko ![]() Jeszcze moglabym wymieniac ale to podstawa jezeli chodzi o moja szafe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to oprocz rzeczy ktore wymienilas to konieczne sa jeszcze
![]() para lub kilka par dobrych jeansow mozna je komponowac ze wszytkim ![]() Torebke pasujaca do wszytkiego ![]() ![]() Kilka stanikow bez ramiaczek(zeby je mozna bylo nosic do bluzek na lato) Wygodne buty,najlepiej na obcasach ![]() Sztruksy bo sa wygodne ![]() Czarna kurtke skorzana typu zakiet wygladajaca elegancko ![]() Jeszcze moglabym wymieniac ale to podstawa jezeli chodzi o moja szafe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dodaje do listy
![]() twin-set bo to takie klasyczne, mozna zinterpretowac na sportowo (do jeansow) albo na aligancko (do spodnicy) klasyczna (czytaj waska i za kolano) spodnica, chetnie ze streczu - wiem ze to takie "bezpieczne" odzienie i rzadko kiedy trendy, ale za pomoca dodatkow mozna podrasowac biala bluzka mniej lub bardziej klasyczna (czyli z kolnierzykiem) czarne albo szare spodnie z szeroka nogawka, najlepiej bez kanta i bez mankietow (wtedy pasuja zawsze) i bez zakladek w talii pare t-shirtow DOBREJ jakosci (albo nawet bardzo dobrej, najlepiej jak beda troche dopasowane do figury i beda mialy troche wieksze wyciecie pod szyja oblamowane tasiemka a nie szerokim sciagaczem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dodaje do listy
![]() twin-set bo to takie klasyczne, mozna zinterpretowac na sportowo (do jeansow) albo na aligancko (do spodnicy) klasyczna (czytaj waska i za kolano) spodnica, chetnie ze streczu - wiem ze to takie "bezpieczne" odzienie i rzadko kiedy trendy, ale za pomoca dodatkow mozna podrasowac biala bluzka mniej lub bardziej klasyczna (czyli z kolnierzykiem) czarne albo szare spodnie z szeroka nogawka, najlepiej bez kanta i bez mankietow (wtedy pasuja zawsze) i bez zakladek w talii pare t-shirtow DOBREJ jakosci (albo nawet bardzo dobrej, najlepiej jak beda troche dopasowane do figury i beda mialy troche wieksze wyciecie pod szyja oblamowane tasiemka a nie szerokim sciagaczem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem w szafie każdej z nas powinny znalezc sie nastepujące rzeczy (przy najmniej ja traktuje je jako baze, majac na mysli prace i wypady "weekendowe" czytaj imprezy).
Dżinsy, jakieś super modne, ale zarazem "klasyczne", wystarczy modny kolor, albo krój. Sztruksy, bo są niesamowicie wygodne, i dodatkowo np. w modnym kolorze, ja mam czekoladę. Żakiet, najlepiej czarny, dopasowany, wygodny, ale jednocześnie nieco seksowny na dzień i na wiedczór. Jakaś elegancka bluzka, nie musi być biała, poprostu prosta w kroju i elegancka. Koniecznie jakieś eleganckie buty na obcasie , najlepiej czarne, bo najbardziej uniwersalne. Sweterek rozpinany, kolor zależy od kolorów całości garderoby, ale przydatny jest do pracy, na spacer i wypady wieczorne. W sumie to mogłabym sie rozpisać niemiłosiernie, ale sądzę że powyższe to podstawa ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem w szafie każdej z nas powinny znalezc sie nastepujące rzeczy (przy najmniej ja traktuje je jako baze, majac na mysli prace i wypady "weekendowe" czytaj imprezy).
Dżinsy, jakieś super modne, ale zarazem "klasyczne", wystarczy modny kolor, albo krój. Sztruksy, bo są niesamowicie wygodne, i dodatkowo np. w modnym kolorze, ja mam czekoladę. Żakiet, najlepiej czarny, dopasowany, wygodny, ale jednocześnie nieco seksowny na dzień i na wiedczór. Jakaś elegancka bluzka, nie musi być biała, poprostu prosta w kroju i elegancka. Koniecznie jakieś eleganckie buty na obcasie , najlepiej czarne, bo najbardziej uniwersalne. Sweterek rozpinany, kolor zależy od kolorów całości garderoby, ale przydatny jest do pracy, na spacer i wypady wieczorne. W sumie to mogłabym sie rozpisać niemiłosiernie, ale sądzę że powyższe to podstawa ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Takie naprawdę najbardziej niezbędne, bez których żyć się absolutnie nie da: jeansy i adidasy(vel buty sportowe).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Takie naprawdę najbardziej niezbędne, bez których żyć się absolutnie nie da: jeansy i adidasy(vel buty sportowe).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
..i bluzy z kieszenią po środku i kapturem,aby rano się "zaszyć" na spacerze z psem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
..i bluzy z kieszenią po środku i kapturem,aby rano się "zaszyć" na spacerze z psem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No prosze "nasza" szafa wzbogacila sie o :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czekam na dalsze propozycje kto wie moze ktoras z nas skorzyta z tych wszystkich porad co powinno sie znalesc w szafie kazdej z nas ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
No prosze "nasza" szafa wzbogacila sie o :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czekam na dalsze propozycje kto wie moze ktoras z nas skorzyta z tych wszystkich porad co powinno sie znalesc w szafie kazdej z nas ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ja zyje bez adidasów
![]() ![]() Zyje tez bez czarnego zakietu (zle mi w czarnym) i bez czarnej spodnicy za kolano lub przed kolano. Żyje w ogole bez spodniczek krótkich.. Nie mam zadnej białej bluzki "eleganckiej" - zle mi w trupiobiałym ![]() w t-shirtach nie chadzam praktycznie w ogole..raczej w bluzkach stylizowanych na t-shirty nie mam ani jednego stanika bez ramiaczek- w lato, do obsisłych bluzek chodze bez stanika ![]() nie mam tez zadnej małej czarnej! chyba nie jestem kobieta! hahah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ja zyje bez adidasów
![]() ![]() Zyje tez bez czarnego zakietu (zle mi w czarnym) i bez czarnej spodnicy za kolano lub przed kolano. Żyje w ogole bez spodniczek krótkich.. Nie mam zadnej białej bluzki "eleganckiej" - zle mi w trupiobiałym ![]() w t-shirtach nie chadzam praktycznie w ogole..raczej w bluzkach stylizowanych na t-shirty nie mam ani jednego stanika bez ramiaczek- w lato, do obsisłych bluzek chodze bez stanika ![]() nie mam tez zadnej małej czarnej! chyba nie jestem kobieta! hahah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie zapomniałam o japonkach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie zapomniałam o japonkach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ojjj laseczko nie chodzi o to abys leciala do sklepu kupic ubrania kotre sa w tym watku ..poprostu jest to zbior rzecyz kotre sa modne zawsze nawet i za 10 lat ..jelsi nie pasuje tobie bialy kolor bluzki czy czarna kiecka to pewnie kupujesz sobie te ubrania w innych kolorach ..czyz nie ? inny kolor bluzki inny kolor spodni czy spodnicy czy inny kroj zakietu czy kurtki bardziej cieplejszej ....
![]() pozdrawiam cieplutko
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
ojjj laseczko nie chodzi o to abys leciala do sklepu kupic ubrania kotre sa w tym watku ..poprostu jest to zbior rzecyz kotre sa modne zawsze nawet i za 10 lat ..jelsi nie pasuje tobie bialy kolor bluzki czy czarna kiecka to pewnie kupujesz sobie te ubrania w innych kolorach ..czyz nie ? inny kolor bluzki inny kolor spodni czy spodnicy czy inny kroj zakietu czy kurtki bardziej cieplejszej ....
![]() pozdrawiam cieplutko
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
uff..ulzyło mi..japonki mam..nawet 4 pary!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
uff..ulzyło mi..japonki mam..nawet 4 pary!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze kazda z nas powinna miec w szafie, to co najbardziej lubi
![]() Podstawa to wygodne buty - takie do latania - nie lubie typowych adidasow. I jeszcze butki eleganckie, jak dla mnie, najlepiej na niewysokim obcasie. I kozaki zima. Wygodne dresy do chodzenia po domu. Dobrze lezace dzinsy - wystarcza dwie pary. Zakiet - czarny elegancki, i jeden sportowy (moj jest cos na wzor militarnego stylu i zakladam do wszystkiego). Bawelniane koszulki w ladnych kolorach. Na lato klapeczki, moga byc japonki. Lubie bluzki z rekawem 3/4. W ogole lubie ubrania i zdaje sie, ze nie odpowiedzialam na pytanie w temacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze kazda z nas powinna miec w szafie, to co najbardziej lubi
![]() Podstawa to wygodne buty - takie do latania - nie lubie typowych adidasow. I jeszcze butki eleganckie, jak dla mnie, najlepiej na niewysokim obcasie. I kozaki zima. Wygodne dresy do chodzenia po domu. Dobrze lezace dzinsy - wystarcza dwie pary. Zakiet - czarny elegancki, i jeden sportowy (moj jest cos na wzor militarnego stylu i zakladam do wszystkiego). Bawelniane koszulki w ladnych kolorach. Na lato klapeczki, moga byc japonki. Lubie bluzki z rekawem 3/4. W ogole lubie ubrania i zdaje sie, ze nie odpowiedzialam na pytanie w temacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Adidasy mam. Za to nie mam żadnych jeansów. W ogóle nic jeansowego nie mam. No, poza chusteczką na głowę. Sztruksów też nie mam. Czarnych spodni i czarnej skórzanej kurtki- w czerni wyglądam jak kościotrup. Ale brązową skórzaną kurteczkę chętnie bym nabyła. Jeszcze najlepiej z zamszu.
Ani jednego stanika bez ramiączek. Po co stanik pod bluzki na ramiączka, skoro można je nosić bez stanika? ![]() Wg. mnie niezbędne są jedne buty eleganckie i jedne wygodne do latania na codzień (chyba że mamy 2w1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Adidasy mam. Za to nie mam żadnych jeansów. W ogóle nic jeansowego nie mam. No, poza chusteczką na głowę. Sztruksów też nie mam. Czarnych spodni i czarnej skórzanej kurtki- w czerni wyglądam jak kościotrup. Ale brązową skórzaną kurteczkę chętnie bym nabyła. Jeszcze najlepiej z zamszu.
Ani jednego stanika bez ramiączek. Po co stanik pod bluzki na ramiączka, skoro można je nosić bez stanika? ![]() Wg. mnie niezbędne są jedne buty eleganckie i jedne wygodne do latania na codzień (chyba że mamy 2w1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co powinna mieć każda z nas w szafie ?
przede wszystkim jeansy, conajmniej 2-3 pary
biała koszula jakaś czarna, elegancka bluzka jakies eleganckie buty buty sportowe, typu adidas strój kąpielowy torbę z przegródkami, kieszonkami do ktorej mozna wszystko włozyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja nie lubię butów na wysokim obcasie
![]() ![]() A stanik bez ramiączek przydałby się na lato - nie wyobrażam sobie "bez niczego" pod spód, źle bym się czuła ![]() Poza tym zgadzam się z czarownicągosią, że każda z nas powinna mieć w swojej szafie ciuszki dobrane wg. własnego gustu. Osobiście nigdy nie kieruję się trendami, od zawsze jestem wierna stylowi orientalnemu i klasycznemu. To tak na marginesie ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
moje typy
jedna bluzka koszulowa biala jedna bluzka koszulowa czarna jedna bluzka koszulowa w jakies wzorki lub inny kolor niz w/w ....bo czasem sa takie okazje ,kiedy koszula z kolnierzykiem wyglada poprostu najlepeiej...a od okazji zalezy ktora z nich wybieramy spodnica -jak dla mnie nie za wiele ,bo nie chodze na codzien w spodnicach.Najbardziej uniwersalnie jest miec jedna w obecnie obowiazujacym trendzie..mini bleeee...za to za kolanko zawsze bardzo dobrze wyglada.Bez zadnych ozdobnikow bo spodnice mozna ladnie ozywic dodatkami w roznych kolorach..np pasek no wlasnie paski!w roznych stylach i kolorach...dla mnie sa niezbedne bo czasem zmieniaja stroj bardziej niz nam sie wydaje ja osobiscie lubie apaszki takie szalikowate ,dluzsze .....mam ich wiele.Nie korzystam z nich czesto ale lubie je miec..tak poprostu do niedawna uwazalam ,ze moge zyc bez jeansow a teraz nie wyobrazam sobie mojej szafy bez nich i....narazie mam jedna pare porzadnych klasycznych do wszystkiego ale mam zamiar dokupic cos jeszcze nie wyobrazam sobie natomiast mojej szafy bez...jeansowej katany/kurteczki,ktora mozna narzucic na wiele rzeczy skorzanej kurtki...z czarnej przerzucilam sie na braz naturalny spodni w kant...kiedys chodzilam tylko w takich a teraz mam na specjalne okazje....zawsze elegancko... kilku dobrych welnianych golfow kilku bardzo dobrych klasycznych bluzek ze strechem a!szaliki....uwielbiam... rozne rozniaste... bluzek na ramiaczkach pizamy-jednej takiej w ktorej jestem zapieta po pas ,po szyje a drugiej na ,, specjalne okazje:P i co ciekawe ja lubie okrycia glowy,rak....wiec mam czapki,berety,kapelusiki. moze kiedys je zaloze heeh...bo niektore leza i czekaja na swoja kolej narazie to tyle... o butach nie wspomne bo mam zawsze niedosyt.To samo z torebkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
a! zawsze ale to zawsze powinnysmy miec w naszych szafach rajstopy...jedne takie grubsze na zime,,jedne cieniutkie czarne,i jedne w naturalnym odcieniu....
co do dresow sie zgodze...kazda z nas powinna miec cos swobodnego ,,na lke,,jak ja to zwie:hehe i na rower |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.