|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
wymiankowo
ponizej foty i opisy
![]() 1. paletka z gazety brazy paletka avon paletka ruby rose zostały tylko jak widac 2 kolory blysczyk revlon 2. paletka baolish paletka carlo di roma kredka infinity 3. paletka ruby rose oamdka wibo pomadka avon kredka infinity srebrna 4. pomadka wibo khol rimmel kredka zielona paloma 5. puste opakowanko po sypkim pudrze 6. odlewka szmponu joann nafta kosmetyzna perfumy avon lirycal BEZ FOTKI DOKLADAM PLYN DO DEMAKIJAZU RIMMEL ZOSTALA POLOWA Edytowane przez kafetka Czas edycji: 2011-01-18 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymiankowo
przykro mi,ale nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
hejka
![]() coś ode mnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497506 za szminki? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, ja co prawda nic nie chcę, ale mam dla Ciebie radę - na przyszłość, do zdjęć wyczyść, te kosmetyki, a na pewno znajdzie się więcej chętnych. Tutaj jest tak wszystko upaćkane, że aż obrzydzenie bierze.
To nie jest naprawdę żadna złośliwość, po prostu im schludniej coś wygląda tym bardziej atrakcyjne jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Poprosiłabym o lepsze zdjecia w naturalnym swietle..paletka okrągla ze zdjecia nr 2 oraz pomadka ze zdj.4
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.