![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
YSL matt touch compact ! na COKOLWIEK
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM DO MOJEGO NOWEGO WĄTKU Witam! To moja 1 wymianka ![]() ![]() Oraz pare innych kosmetyków na wymianę ![]() Kolorowe: 1.YSL matt touch compact 08 - wymiana z koko_0101 2.L'oreal volume million lashes ( złote opakowanie ![]() 3.Guerlain, Meteorites Perles Iluminating Powder 03 tein dore - odsypka 5 kulek (2niebieskie, fioletowa zlota i brązowa ![]() 4.ARTDECO color gloss błyszczyk NUDE odcień 30 - została połowa 5.Dior, DiorKiss, Luscious Lip Plumping Gloss kolor 451 mango soda - została 1/3 -napisy mocno starte ZAPACHY: 1.Juicy Couture EDP - mogę zrobić odlwekę pojemność do ustalenia.. :P 2..CHLOE Eau de Fleurs Lavende EDT - odleweka ![]() 3. Avon Little White dress 27/50 ml ![]() Czego szukam? 1.Armani Diamonds każda pojemnośc najlepiej EDP ![]() 2.Carolina Herrera 212 VIP 3.Tommy Hilfiger woman 4.pudry brązujące essence,elf,mac 5.pędzle do bronzerów 6.korektory mineralne 7.tusze max factor 2000 kalorii curved brush, false lash effect na wyrownanie wymianki dorzucam próbki podkładów średnio i wysoko półkowych, oraz próbki pielęgnacji aptecznej i z wyższej półki ![]() Edytowane przez madzikka Czas edycji: 2011-01-26 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL matt touch compact ! na COKOLWIEK
mam jeszcze ewentualnie te kremy w wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=498397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
do mnie również zapraszam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
prosiłabym o odpowiedz w moim wątku, bo nie śledzę forum ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
może cos u mnie??
prosze odpisz u mnie;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
ja również zapraszam
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
paletka którą wymieniłaś już wyleciała (jest zaznaczona
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
oddam wieeele!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Może kogoś coś interesuje?
Może kogoś coś zainteresuje:
*Balsam do ust Fruttini- Karmel, niewielkie zużycie, prawie w ogóle, słoiczek dość duży. *Lakier do paznokci Pierre Rene- 10 ml, pozostało ok. 8ml w odcieniu zielonym holograficznym. *Pomadka ochronna Nivea Pearl&Shine, pozostało ok. 2/3 *Pomadka różowa Avon, Color Trend, kolor: sparkling rose, pozostało ponad 2/3. *Błyszczyk do ust Maybelline- shiny licious, nr 807 pink frizz z drobinkami, które ładnie mienią się na ustach, prawie pełne opakowanie. *Błyszczyk essence kolor miodowo/brązowo/ złoty, pozostało w opakowaniu ponad połowa. *Błyszczyk Avon Extreme gloss, o dużym połysku, w kolorze pale pink shine (róż) nie używany 8ml. *Pomadka Essence, jasny róż, dobrze napigmentowana, błyszcząca, tylko raz użyta. *Błyszczyk Avon Glazewear sparkle, intensywnie błyszczący, nowy, kolor peach. *Błyszczyk Pierre Rene, jasny róż, nawilżający z małymi drobinkami, miętowy, efekt chłodzenia ust, ponad 2/3 opakowania. *Błyszczyk Avon, shine supreme reflections, kolor icy rose, 5 ml, nowy, utrzymuje się na ustach bardzo długo, nie ściera się przy jedzeniu i piciu. *Korektor Essence, kolor warm beige, zostało ponad 2/3 opakowania. *Dwie kredki Visions- Oriflame, w kolorze białym i jasnego różu, można nimi zrobić kreskę i również zastosować na całą powiekę. Niewiele zużyte. *Pigment w kolorze białym/ kremowym z kulkowym aplikatorem, idealny na imprezy, nadaje duży połysk, nowy. *Eyeliner Diana, czarny, około połowa słoiczka, 1/2 5 ml. *Lakier do paznokci Manhattan, jasny perłowy róż nr 153, długo się utrzymuje i ożywia paznokcie, prawie cały słoiczek 11ml. *Cień Sensique, dwa kolory cielisty i brązowy, razem ładnie się komponują, nowe. *Czerwona pomadka- nowa. *Pomadka brudny róż- nowa. *Błyszczyk Lovely- nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
może cos u mnie??
mam tusze i brązer. proszę odpisz u mnie;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
kompakt już niestety nieaktualny, domyślam się że nic innego nie znajdziesz? zapach palyboy, który jest zaznaczony jako nieaktualny jednak jest. Może uda Ci się coś znaleźc
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
czy on ciemnieje na twarzy?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
obawiam się, że jednak będzie zbyt ciemny. Poza tym szukając w google opinii o tym pudrze, przed momentem trafiłam na Twoją wypowiedź w jednym z portali z kosmetyczkami i napisałaś że ciemnieje
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
owszem, bo taka byla moja reakcja zaraz po nalozeniu, ale z czasem sie "wyrownuje" koloryt. ale spoko rozumiem, szukam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie nic niestety
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej!
jak gapioch jestem i często nie widzę jak ktoś mi odpisuje ![]() więc tak, zapach wolałabym wymienić na zapach, ale kredkę, brązer i coś tam jeszcze chciałaś ale nie pamiętam co mogę wymienić ![]() on jest do ciemnej karnacji??, tak?? ja w sumie mam ciemną, ale murzynem też nie jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to za ten puder najabrdziej podoba mi sie u Ciebie bronzer artdeco i tusz nouby, nie wiem czy taka opcja by Cie interesowala?czy do bronzera cos innego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oki, ja w max w pon bede w douglasie to sobie zerknę ![]() jak mi będzie pasił to biorę;] hmmm... no ta opcja uszłaby w sumie w tłoku, a jaką jeszcze masz propozycję do brązera, jeżeli nie tusz?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jesli nie to chcialabym kredke loreal khol czarna, belissa tabletki, balsam eveline ujedrniajacy. Nie wiem jaka kompozycja z tych rzeczy co wymienilam by Ci pasowala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.