![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WYMIENIĘ:Givenchy Ange Ou Demon le secret
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Witam, Wymienię wodę perfumowaną Givenchy ou demon le secret kupowana 14.12. 2010 r. w sephorze posiadam paragon więc zapach 100% oryginalny piękny, zmysłowy, słodki, kuszący nuty wanilii, jaśminu połączone z owocową słodyczą użyłam jej kilkanaście razy, ale ubytek uznaję za nieduży zdjęcia:http://www.aukcjoner.pl/gallery/0045...-zdjec.html#I1. Wymienię najchętniej na: - inny zapach (Thiery Mugler Angel, Lolita Lempicka (jabłko ![]() - kolorówka (interesuje mnie kryolan, make up studio, make up atelier, palety inglota) może jakieś inne profesjonalne kosmetyki do makijażu Czekam na propozycje pozdrawiam ![]() Edytowane przez Gwen23 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię:Givenchy Ange Ou Demon le secret
nie mam wiele, ale może znalazłabyś coś u mnie? poza wątkiem mam jeszcze pędzel do pudru z Bare Minerals i cień Guerlain Divinora w kolorze Grenat Taffetas
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Gosia 197
Pojemność 30 ml ubytek nie wiem może jakieś 5- 6 ml? niestety u Ciebie nic nie znalazłam bo nie znam tych zapachów Słonik nic nie znalazłam plus que parafaite niestety nic vea7 też nic Najchetniej oddam za rzeczy, które wymieniłam Edytowane przez Gwen23 Czas edycji: 2011-01-19 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Mimo iż wątku nie mam na razie ( dzielnie trwam w odwyku , w razie czego na życzenie mogę go utworzyć, bo staram się wyleczyć z nałogu wymiankowego ![]() - Escada Incredible Me prawie 30 ml - ubytek paru psików - ELLE YSL EDP ok. 18 ml/30 - Armani Diamonds EDP ok. 25 ml..50 - MaDame JPG EDT - ok. 25 ml/50 - Stella Sheer wersja 2008. Ok. 70 ml/100 - Midnight fantasy B. Spears, ok. 25 ml /30 Coś byś wybrała? Bez problemu mogę porobić zdjęcia i wstawić ![]() (Mam jeszcze parę innych słodkich zapachów w zapasie ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
biala_malpeczka
Kurcze trochę nie potrafię się tam odnaleźć ![]() dlatego pytam masz jeszcze: - escada marine groove? - diesel fuel for life? gomra- nie masz tutaj zapachów więc nic nie znalazłam itaka masz coś jeszcze? przyznam się, że nie znam tych zapachów. Może masz Lolitę? jabłko? Like the chocolate - fajne rzeczy ale nachętniej wymienię na zapach z mojej listy Edytowane przez Gwen23 Czas edycji: 2011-01-19 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A moze coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=499076
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Soso też za bardzo nie znam tych zapachów
P.S czy ktoś może mi powiedzieć jak mam oglądać wasze rzeczy?tzn. gdzie wejść bo jak jestem zalogowana to nie wiem jak bo nie mam linków. Dopiero się muszę wylogować, zobaczyć i potem odpisać. Będę wdzięczna za info ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Lolka_l- nic nie znalazłam
![]() Madzikon85 - nie to nie ten zapach ![]() viki79 kuszące rzeczy świetne kosmetyki ale jednak zapachy, które pragnę są silniejsze ![]() Edytowane przez Gwen23 Czas edycji: 2011-01-19 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
widzę, że tez masz chrapkę na Diesel Fuel for life
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
a u mnie, a u mnie??
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Część zapachów jest na fotkach ale nie wszystkie
![]() Nie wiem, który Dior. Mogę cyknąć jakby co. Natomiast Diesel jest nowy, zafoliowany więc nie ma sensu robić fotki, ale jak ci zależy... ![]() Tylko czy w razie czego możesz coś dołożyć dla wyrównania pojemności ?
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
doczytałam dopiero teraz, że to 50-tka ![]() Co do diora mogę zaproponować: - lulu castagnette jet"m ale musiałabym sprawdzić w domu - mam olejek perfumowany z egiptu 50 ml imitacja Jennifer Lopez Live ale nie wiem czy to by Cię interesowało to tyle z perfum ewentualnie jakieś kosmetyki do makijażu jakbyś była zainteresowana lub dwa pędzle z inglota- jeden kulka drugi do cieniowania oka za 60 zł Czytałam Twoją wish listę - z cieni może coś bym zaproponowała z inglota (paletka) Co Ty na to? Edytowane przez Gwen23 Czas edycji: 2011-01-19 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Mam dużo zapachów jeszcze....ale wiesz co, przemyślałam sprawę mocno w ciągu dnia i doszłam do wniosku, że na razie jednak się usunę w cień, ponieważ ja miałam całkiem niedawno Ange ou Demon Le Secret i sprzedałam. Bo coś mnie w nim drażniło ![]() Muszę jednak chyba pielęgnować odwyk - nie byłoby wskazane dla mnie jednak abym wymieniała po paru miesiącach się na zapach, który mi się kiedyś znudził i lekko drażnił (tylko dlatego, że za nim tęsknię troszkę), mając w szafie gro innych flaszek ![]() Przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam ![]() Chyba, że Ci zostanie ten zapach jednak, to daj znać, ja będę do Twojego wątku zaglądać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.