|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
outlook express - jak skonfigurowac to cholerstwo??
Jak w temacie, niby zalozylam nowe konto (z www.gazeta.pl), podalam haslo, serwer przychodzacych, wychodzacych ale nie moge wyslac zadnej wiadomosci, bo wyskakuje komunikat, ze cos tam nie zostalo pobrane (??)
Dodam, ze mam xp-ka i dodatkowo wyskakuje mi messenger, z ktorym to w ogole nie wiem co zrobic. Pomożcie blondynce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: outlook express - jak skonfigurowac to cholerstwo??
http://pomoc.o2.pl/poczta/programy/oe6pl.html
tu jest akurat konfiguracja dla tlena ale dla gazety tez pasuje, nie musisz tylko zaznaczac tej osatniej opcji z portami, ale musisz koniecznie zaznaczyc sewrwer wymaga uwierzytelnienia.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ok, zrobilam tak jak nalezy, ale dalej nie moge wysylac wiadomosci ani odbierac tych, ktore przyszly. Pokazuje się takie info: "Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'pop3.poczta.gazeta.pl', Serwer: 'pop3.poczta.gazeta.pl', Protokół: POP3, Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10061, Numer błędu: 0x800CCC0E"
O co chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
to moze zmień te porty jak jest w instrukcji tlena? albo wyrzuc wszystko i rob od nowa razem z instrukcja.
aha i jeszcz eposzukaj na stronie gazety moze oni tam umieslici swoja instrukcje...?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Podnoszę wątek, bo teraz ja mam problem z outlookiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatni krok w tutorialu (Urwierzytelnianie servera) Screen Tutaj A co do messenger to ustawienia opcje i wylacz uruchamiaj przy starcie systemu oraz pracuj w tle i to wszystko
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podbijam, jak mam skonfigurować z wp? Całkiem zielona jestem, jeśli chodzi o outlooka :P
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
OOoo, mój stary wątek
![]() ![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
A mnie nikt nie pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. taki problem czesto zdarza się np z interia.pl jak masz outlooka i duża wiadomość na skrzynce (jest to jakoś wyliczane z wysłanych odebranych danych ) a co do wypowiedzi wyzej apropo WP to jesli macie możliwosc to zmiencie skrzynki na cos innego bo wp.pl jest marne bardzo czesto niedziała i łatwo sie na nie wlamac .... to samo z o2.pl moze wypisze co ma jakie plusy i minusy Gazeta.pl - Całkiem dobra ale mało opcji skrzynka bardzo nieprzejrzysta Onet.pl - Słabe servery pocztowe czesto lezy Wp.pl - O matko ....... Gmail - bardzo dobra ale jesli ktos przesle nam list ktory zawiera np 3 razy "Sex" & "Teens" to juz tej wiadomosci niezobaczysz chyba ze pogrzebiesz w spamie ![]() o2.pl - fajna skrzynka ale bardzo slabo zabezpieczona niby ma szyfrowanie ssl ale da sie wlamac do niej bez wiekszego problemu Interia.pl - całkiem dobra skrzynka dobrze zabezpieczona przejrzysty interfejs oraz mało kiedy niedziała .... aczkolwiek tak jak wymienilem WW ma ograniczenia w przesyłaniu
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
jak bede w robocie to pomoge ci to skonfigurowac bo teraz pisze z jakiejs kawiarenki w centrum
![]()
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Pomoże ktoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
proponuje mozilli thunerbird moge podrzucic linka jesli trzeba z tym programem nie ma takich problemów jak z outlockiem
oto link http://www.megapliki.pl/plik-469-moz...ird-1.0.7.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Skonfiguruj tak jak masz na obrazkach poniżej to w czeronych obrysach jest ważne
![]()
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
na drugim obrazku w czerownym zaznaczeniu
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
niemam gmail wyslij mi zaproszenie to sobie zalorze i powiem ci jak to zrobic Adress mail moj masz w profilu
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Mroczna Kuleczko Zagładay !!!! Błagam pomóz
Zainstalowałam Outlooka wszystko git działa . Mam pdo niego podłaczona dwa konta - obydwa z wp których wczesniej urzywałam i na których mam full inych wiadomości których nie chce usuwać. Problem w tym że jak się łącze z Outlookiem to on automatycznie ściąga nowe i te stare wiadomości jako nowe, myślałam że jak te stare sciągnie to będzie spokó a on je ściąga codziennie od nowa i juz mam ich po 3-4 i szlag mnie trafia... Drugie pytanie - troche głupie- ściagam wiadomośc za pomocą outlooka z poczty na kompa - nie ma juz jej na poczcie tak? na kompie w sumie tez to gdzie jest??? jak zformatuje dysk to nadal bedę je miała ??? jak je zapisać Trzecie - w momencie instalacjii Microsoft Ofiice jak mam zrobic by przeniesc wszystkie wiadomości ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niuniaczek, tyle ci powiem ze jak mam wszytsko na outlooku to na poczcie juz nie, jak mi konkubent zrobil format to wiadomosci szlag trafil. no
ale ja mam inny problem. mam dwa konta na onecie i jedno smiga a drugie nie chce sie polaczyc, ciagle wyskakuje okno zeby potwierdzic haslo. a wszytsko tak samo. no o co chodzi?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kata, porównaj ustawienia kont i nazwy, mi się tak robiło jak dalam zamiast całej nazwy konta (czyli z tym po @) sam początek, a ogólnie to przerzuć się na thunderbirda, latwiejszy w obsłudze
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
aha. ledwo sobie sciaganelam outlooka juz mi kaza jakies nowe ustrojstwo szukac. no niech...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny mam poważny problem z tym cholernym outlookiem...mam wysłać na zaliczenie informatyki na studiach maila i go podpisać podpisem elektrycznym tyle że ciagle wyskakuje błąd już nie mam sił...nawet informatyk tego nie umie mi zrobić....nie chce wyleciec ze studiów przez takie dziadostwo...problem w tym czy ma ktoś konto na outlooku i wysyla wiadomosci podpisem elektrycznym czy może wysłać moje prace?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.