|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
matura prawie za mna wiec czas na zmiany...:)
Witam!
Maruty juz prawie za mną, wiec chcialabym zmienic kolorek wlosow, moze i fryzure... Jednak prosze was o rade odnosnie tej zmiany. Jeszcze nigdy nie farbowalam wloskow, wiec musze przyznac ze sie boje..:| Ale do odwaznych swiat nalezy wiec juz sie zapisalam do fryzjera. Prosze pomozcie mi z fryzura i kolorem, please... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: matura prawie za mna wiec czas na zmiany...:)
prosze dziewczyny pomozcie mi....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
z tego co widze masz wysokie czoło wiec moze dla odmiany grzywka? jak ci nie spasuje to bedziesz dalej zaczesywała na bok. a reszta wycieniowana do ramion. Chcesz miec jasniejsze czy ciemniejsze włoski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mimo, że zdjęcie nie jest zbyt dokładne wydaje mi się, ze masz bardzo łady naturalny kolor włosów - taki odcień jest zdaje się modny w tym sezonie. Na Twoim miejscu nie farbowałabym włosów, bo jak się raz zafarbuje to juz nigdy nie beda takie jak naturalne, ewentualnie jakąś farbą bez amoniaku, bardziej odżywiającą i dodającą włosom blasku - dobry fryzjer na pewno taką ma. Bardziej skupiłabym się na fajnym cięciu, choć moim zdaniem całkiem ładnie masz teraz - radykalnych zmian bym nie wprowadzała- z mojego doświadczenia "lepsze jest wrogiem dobrego".
To na co bym postawiła to bajerancki makijazyk, koniecznie w zywych barwach - jestes mlodziutka, bardzo by to ożywiło twoją urodę. Troszke pudru brązującego, modny w tym sezonie turkusik na powieki i iskrzący naturalny błyszczyk na usta - jakies fajne kolczyki. Powodzenia.Pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Stella chcialabym pojsc w brazy. Jakiś rozswietlajacy, złoty braz... Mania dziekuje za rady, na pewno skorzystam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kolor jest bardzo ładny,nie farbowałabym ich na Twoim miejscu...ewentualnie jakieś refleksy,ale niekoniecznie.
Fryzura...hmmm-jakies podcieniowane,krótsze-załączam kilka zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ostatnia fryzura najbardziej mi sie podoba!! Kolor tez jest sliczny, własnie taki o jaki mi chodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie wyglądasz w takim kolorze włosów.Nie ścinaj ich radykalnie.Spróbuj tak jak radzą dziewczyny,czyli wycieniuj włosy i zrób grzyweczke.Koloru włosów nie zmieniałabym w ogóle.Najwyżej dodałabym jakieś ładne refleksy na włoski.I chce namówić Cię do propozycji mani postaw na efektowny makijaż w zywych i modnych kolorach w tym sezonie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzieki Agusssia za rade. Chyba zaraz pojde na doł pocwiczyc te makijaze
![]() Dziweczyny tak własnie buszuje po wizazu i nasunelo mi sie jedno pytanie.... Jakim ja jestem typem kolorystycznym?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
- opalam sie raczej na braz ( pierwszy raz raczej sie niestety opalam na czarwono, ale po dniu moja opalenizna spalenizna jest brazowa
- mam piwne oczka z czarna obwodka i plamkami czarnymi - mam niewielka ilosc pozdrowien od slonca (piegow), sa raczej delikatne i dopiero jak ktor sie przygladnbie to je zobaczy - rzesy i brwi mam ciemniejsze niz wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.