![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Aga Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Proszę wpisujecie się.
Wiecie co mi się to całe zamieszanie skojarzyło z prowokacją taką jak prawie w każdym artykule np.Onecie. Obrzydliwe jest to że ktoś zamieścił to zdjęcie na "gazecie" ale z tego co widziałam już (chyba) zdjęli ten wątek. AGA WRACAJ DO NAS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie wiem, czy zdejesz sobie sprawe, ale otwierasz właśnie kolejny wątek, który trzeba będzie zamknąć.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aga Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
tak!!!wracaj,wracaj!!!
jesteś Inspiracją, nie możesz odejść |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja nie chce nic wałkować i nic ciągnąć i zdaje sobie sprawę że go zamkną oraz że Aga musi sobie wszystko przemyśleć ale może w ten sposób pomożemy jej w tej trudniej sytuacji i będzie wiedziała że tutaj na Nią czekamy i TYLKO TYLE.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z Koko... po co znowu wywolywac burze??? Za chwile znow pojawia sie odmienne opinie co do powrotu Aguli... Jedni bardza beda ja do tego namawiali... inni stwierdza "niech Pani obrazalska robi co chce... Po co nam kolejne potyczki slowne? Ehh... Mysle, ze Aga musi przemyslec sobie to i owo... nie poganiajmy jej... jestem pewna, ze emocje niedlugo opadna, popatrzymy na to trzezwymi oczkami.... I wszystko znowu wroci do normy... NAPEWNO WROCI! Przeciez Wizaz to wyjatkowe miejsce i wyjatkowi ludzie...
Pozdrawiam w ten piekny dzionek... (na slasku przynajmniej taki jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję że juz darują sobie pisanie opinii. Chcę tylko aby Aga wiedziała że na nią czekamy. Naprawde nic więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tak czekamy a jak będzie się dalej ukrywała to ją na siłę tu przyciągniemy! kto ma jej adres?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
adres jest w profilu ale nie o dlatego pisze.
dziewczyny, dajmy jej spokój. niech kazda z nas ochłonie i nabierze dystansu. jak bedzie chciala to sama sie odezwie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A ja bardzo prosiłabym aby nie tworzyć kolejnych wątków wokół osoby Agi. Wszędzie gdzie się teraz nie wejdzie AgaBJ, wybaczcie ale przesadzacie! Ona jest dorosła i sama podjęła decyzję by na "jakiś czas" odejść, nie na zawsze! Wroci tylko potrzebuje czasu a Wy wszystko roztrząsacie. Moim skromnym zdaniem zachowała się nieco niepoważnie ulagając takiej prowokacji, nie pasuje mi to do roli moderatora i dorosłej osoby. ktoś kto publicznie pokazuje twarz musi liczyć się z ryzykiem i być przygotowanym na publiczne komentarze nie tylko te pochlebne! Raz ktoś napisał, że Aga jest "be" i Aga uciekła. Tu zgadzam się w 100% z Beliczkiem z innego wątku na temat AgiBj. I prosze nie pisać, że zniszczyłyśmy Agnieszkę, bo to bzdury, myślę że nie była gotowa na słowa krytyki a przygotowana tylko na "ochy" i "achy". Przykro mi i tyle. To nie był atak na nią tylko na jej twórczość, niech ktoś to w końcu zrozumie! bo tak cały Wizaz kreci się w okół AgiBJ a jest tu nas troszkę więcej
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
chciałam uniknąć (znowu) osądzania, nie o to chodzi w tym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ale tworząc taki wątek musiałaś sie z tym liczyć, ze to wróci jak bumerang
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]()
też czekam na Age. ale ja mysle ze ona wróci tylko odpoczywa , zauważcie ze prawie wypowiadała sie na kazdy wątek i doradzała prawie wszystkim . a to jest pracochłonne wiem cos o tym bo tez staram sie nie tylko pokazywac swoje makijaze i czekac na opinie, ale równiez wypowiadac sie na inne wątki. a mysle ze są tacy co by chcieli cos za nic czli ze sami pokazuja swoje dziela ,natomiast nie chce im sie opisywac innym. tak nie róbcie trzeba ws pónie dzialac i nie tylko brac ale również dawac. pozdrowionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Z całą aferą zapoznałam się "z opóźnieniem"- najpierw nie wiedziałam, że coś takiego ma miejsce, potem- nie chciałam, bo uważałam i uważam, że same zainteresowane powinny wszystko między sobą wyjaśnić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie rozumiem, jak mogło dojść do takiej burzy ![]() ![]() Dla wyczerpania tematu z mojej strony (skoro już zaczęłam i żeby uniknąć rozmaitych nieporozumień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, to chyba na tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dobra kończymy dyskusje. Liczyłam nie liczyłam myślałam że darujemy sobie takie opinie. Wierzyłam że padną miłe słowa.
CZEKAMY I NA TYM KONIEC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
o co chodzi, co sie stało!? (jeżeli można zapytać)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Natasha, ja nie mam pojęcia, jak to nazwać- jeśli bardzo chcesz wiedzieć, poczytaj może wątek Agabil z jej tropikalnym makijażem...
I jeszcze małe post scriptum- moim zdaniem sytuacja była i jest nieprzyjemna, ale szkoda, by KTOKOLWIEK opuszczał lub ograniczał swoje wizażowanie-forumowanie... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
oj natasha
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję,że wkrótce ktoś zamknie ten wątek.Jeżeli chcecie,by Aga powróciła to piszcie do niej na maila albo prywatne wiadomości.
Więcej pisać nie będę,bo poprostu od soboty mi łapy opadają jak widzę niektóre posty,szczególnie,gdy Wizażanki twierdzą,że zagłaskałyśmy Agą i rozpuściłyśmy ją w naszych ocenach,a same komentowały wiele czy też wszystkie z jej makijaży w taki sposób-tylko ochy i achy.Agnieszka pewnie jest tu teraz z nami i przegląda sobie Wizaż,wiele osób dażyła tutaj sympatią-teraz widzi jak wiele z tych osób wyraża się o niej źle-jest to dla niej bardzo niemiłe i jest jej pewnie smutno.
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
![]()
Przeczytałam cały wątek i przyznam szczerze : tym razem trochę się pogubiłam bo przecież chodzi głównie o makijaż oka , a najbardziej rzucała mi się w oczy coraz skromniejsza stylizacja i wypięte piersi . W pewnym momencie skołowało mnie to , bo zamiast na makijaż oczu zwróciłam uwagę na bardzo szczuplutki wypięty korpusik
![]() ![]() Dlaczego Aga miałaby nie wrócić ? Zamieściła swoje zdjęcia w internecie , jako osoba odpowiedzialna i dojrzała powinna przewidzieć , że może mieć do czynienia z różnymi osobami i komentarzami na tym/innym forum , tak naprawdę niczego strasznego na swój temat nie usłyszała na wizażu , na gazecie - nie wiem , nie czytałam . Co do kopiowania makijażu Perełki - śmiać mi się chce , to jest takie dziecinne i słodkie - weźcie nowy magazyn Make-up do ręki , i co ? Są w nim dwa letnie makijaże - jeden blizniaczo podobny do tego kolorowego , który wykonała Perełka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
ehhhh, czytam to wszystko i nie wiem po co takie wielkie halo...
Morał z tej bajki jest jeden: wolnośc słowa wyrażanego w sposób kulturalny (czy to krytyka czy pochwała) i umiejętność przyjmowania krytyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dajcie juz spokoj.
Aga jest dorosla , wolna osoba - jesli bedzie chciala dalej uczestniczyc w "wizazowym swiatku " , to wroci , jesli niie - to nie , trudno. Szczerze mowiac dla mnie takie obrazanie sie i "pakowanie zabawek z pisakownicy " do niczego dobrego nie prowadzi. I nie chodzi mi tylko o Age , ale rowniez o inne wizazanki, ktore juz wczesniej zagrozily , ze odejda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]()
A mnie się wydaje, że NIE JEST POTRZEBNY 5 Z KOLEI TEN SAM TEMAT !
NOTOryczne wyciąganie go na wierzch i nawoływania: Aga nie odchodź! Beliczku zostań ! Myślę, że każdy byłby w lepszym samopoczuciu wizażowym gdyby w końcu wszysycy przestali napadac na siebie, później maniakalnie się przepraszać, a następnie robić manifestacje i bunty w sylu -Ja odchodzę. Zauważyłam pewną prawidłowość, mniej więcej - jest słodko...aż nagle robi się ferment i do góry wszystko. Ja to z cukrem bywa lubi fermentować ![]() Każda z nas ma różne poglądy, wrażliwosć...Każdnej z nas przychodzi w inny sposób godzenie się z zaistniałymi faktami. Dlatego ja optuje za tym, aby najnormalniej w świecie dać czas skłoconym, obrażonym, obojętnym itp. na ustosunkowanie się do zaistniałej atmosfery. Przestać wołać, gadać i wałkować to samo non stop....Bo ileż mozna jeszcze? I przysięgam, że sama mam już dość całej tej zbiorowej histerii. Choć mnie ten temat wcale nie dotyczy, ale niechcący w nim jestem jako kibic, jako osoba uczestnicząca w życiu Wizażu. Mam nadzieje, ze za godz. nie pawi się kolejny ten sam temat dotyczący Agi BJ, Beliczka lub Tropiklanego makijażu i tego kto od kogo co skopiował ![]() I na wszelki wypadek NIE SZUKAM ZACZEPKI, NIKOGO NIE PROWOKUJE, NIKOGO NIE OBRAŻAM, nie atakuje...Zbiezność faktów i przykładów jest przypadkowa. TO wszystko z mojej strony. DO widzenia ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
![]()
tylko tyle chcialam powiedziec.
uwazam, ze to co sie tu teraz dzieje to paranoja! i chcialabym, zeby zlosliwiec., czy inny administrator w koncu zamknal ten watek. atmosfera jest nieprzyjemna. sama zainteresowana powinna sie okreslic. fankluby wszystkich stron konfliktu powinny dac sobie w koncu spokoj. robi sie jeden wielki dym, wszystkich pokolei beda ponosic emocje. w niczym na pewno to gadanie nie pomoze. nie podoba mi sie dokuczanie, czy roztrzasanie, nie podoba mi sie tez idealizowanie wynoszenie na piedestaly i te wszystkie cyrki, ktore maja tu miejsce. mam nadzieje, ze nikt nie poczul sie urazony tym co napisalam. ja naprawde mam odsc tej sytuiacji. gdzie nie wejde to pisze sie o pokrzywdzonych o ofiarach o katach. alka- poddenerwowana. chyba niepotrzebnie to pisalam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dobre sobie-osoby,które najwięcej się wypowiadają w tym temacie, najgłośniej krzyczą o zamknięcie wątku(bo same juz się wypowiedziały
![]() Dodam ,że czytałam te nieszczęsne wypociny forumowiczów z gazety i .....po prostu wstyd i żenada! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]()
[QUOTE=xandra78]Dobre sobie-osoby,które najwięcej się wypowiadają w tym temacie, najgłośniej krzyczą o zamknięcie wątku(bo same juz się wypowiedziały
![]() to jest nadinterpretacja ![]() nie powinno sie tez zbyt szybko wyglaszac opinii- ze forum gazety to odpady z wizazu itd. urpasza sie o nie krytykowaie innych foromoof ![]() ![]() tymczasem pozdrawiam pania pani xandro ![]() i w dalszym ciagu apeluje o zamkniecie dyskusji rodzacej emocje glownie negatywne. wychodzi na to, ze wypowiedzialam sie juz 2 razy ![]() alka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Napisałam,żeby zamknąć ten wątek,bo znowu będą latać pioruny
![]() Wypowiadam się w wątkach Agi,bo wiem,że ona za mną stanie murem jak coś się tu stanie na Wizażu i ja za nią też stanę.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam również Panią Buczymordę (nie wiem, czy mam się obrazić za ta "panią"
![]() Ja też stoję po stronie Agi-żeby było jasne.Jednak nie uważam,że dzieje sie tu cos takiego, żeby zamknąć wątek.Chyba , że z tego powodu , żeby Aga juz tego nie czytała i jak najszybciej o tym zpomniała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cukier + trolożdże = ferment ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.