|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jakie dodatki do Racine?
Co proponujecie na szyję i do włosów do sukni cymbeline recine. Czy macie może zdjęcia jakiś ciekawych fryzur (mam długie blond włosy)? Z góry dziękuje za wszystkie propozycje.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie dodatki do Racine?
Ja też planuję zakup tej sukni
![]() Na szyję Panna Młoda zalozyła materiałowy kwiat z koronkowymi dodatkami - optycznie wyglądający jak całość i jedność z rękawem. Bardzo ładnie to wyglądało. Takie dodatki można zakupić w większości sklepów - jeżeli kupujesz suknię w sklepie to już Cymbeline powinno mieć w sprzedaży. Co do fryzury to upiełabym ją gładko aby nie odwracać uwagi od sukni. Welon gładki, ale zdobiony u dołu - niekoniecznie długi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaj!
Ja myślę, że do tej sukienki pasowałaby fryzurka z wpiętymi kwiatami, bardzo ładnie komponowałby się z całością ![]() Jeżeli myślisz o rozpuszczonych to może coś takiego z małym podpięciem. W sprawie welonu - to dałabym bardzo delikatniutki (mgiełkę), żeby nie przytłoczył całości ![]() Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie dodatki do Racine?
ta suknia jest bardzo popularna
![]() poniżej Racina z welonem i wachlarzem-bukietem z kremowych róż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Tajusja fryzurki naprawde ciekawe
![]() Sorry "Tajusia" mój brzdąc mnie dekoncentruje Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 20:38 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.