|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
opanować apetyt!!!!!!!!!!!!!!!![]() WITAM POTRZEBUJE RADY JAK PORADZIĆ SOBIE Z WIELKIM APETYTEM. BIORE LEKI KTÓRE POWODUJĄ ZAWIĘKSZAJĄ APETYT. JAK SOBIE PORADZIĆ Z NIM ? W CIĄGU 6 MIESIĘCY PRZYTYŁAM OK 7 KILO. NIESTETY LEKÓW NIEMOGE PRZERWAC. JAK MACIE Jakieś RADY NAPISZCIE. POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: opanować apetyt!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ze napisanie, ze wszystko lezy w kwestii Twojej psychiki moze zabrzmiec smiesznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dokładnie, dużo picia właśnie herbat, zajęcia, bo jakieś środki wprowadzać to bezsensu zwłaszcza jak bierzesz jakieś lekarstwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a czym można się zająć, jeżeli przeprowadziło się do innego miasta i nikogo się niezna? narazie niepracuje ale intensywnie szukam. pozatym załozyłam internet co powoduje że więcej siedze.
jestem alergiczką i biore leki histaminowe niestety inne niepomagają mój ból - postarm sobie jakoś poradzić. ale biore tez anty i lekarz zalecił mi spirale - bo anty które biore powodują więjszy apetyt czy to dobry pomysł ? a moze wiecie gdzie można się dowiedzieć o spirali ? ogulnie to wiem na czym polega ale jakies szczegóły dotyczące stosowania i zachowania organizmu takie tam. dzięki za rade. pozdrowienia!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A może po prostu wystarczy zmienić tabletki? Wszelkie wątpliwości powinien ci wyjaśnić twój ginekolog. Jeśli tego nie robi, jego też zmień
![]() A tu trochę o spirali: http://www.womenonwaves.org/article-1020.275-pl.html http://www.pfm.pl/u235/navi/199181 Hmm, zająć się czymś w obcym mieście nie jest łatwo. Możesz zwiedzać, chodzić na zakupy, czytać książki, malować sobie paznokcie (mnie to odciąga od lodówki na jakąś godzinę). I dużo pij, ja po tygodniu picia czerwonej herbaty może nie schudłam ale mam cerę jakiej nie miałam od pół roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
wielkie dzieki za małe wsparcie
POZDRAWIAM SERDECZNIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Przepraszam Duże Bo Ostatnio Mało Z Ludzmi Gadam A To Fajnie Jak Ktoś Odezwie Się Czasem !!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Koleżanko droga wskocz na gg pod nickami masz nasze numery i pisz jak by co. wtedy już Ci nie będzie smutno
![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.