|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() próbki Avon
Hej wizazanki!
Mam do was dziewczynki pytanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: próbki Avon
Hej. Katalog i próbki dostaje sie od konsultantki, nigdzie indziej nie dostaniesz. Skąd jesteś. Ja jestem z Katowic, Napisz na maila aniakonsultantka@interia. pl jakie próbki Cie interesuja i adres to wysle Ci katalog. A może jeśli w Twojej okolicy nie ma zadnej konsultantki to sama bys nia została??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
powiem wam,ze ja często spotykam się z taką sytuacją,ze konsultantka nie daje próbek,a w koncu po to one są!!!kiedys np.kupywalam podklad i chcialam zobaczec kolorki to mi powiedziala,ze ona probek nie dostaje(zresztą kilka mi tak powiedzialo)a ja glupia nie jestem-wiem,ze dostają!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No niestety ale nie dostajemy, musimy kupic i pakiet takich podkladów np. kosztuje 5zl, 5 próbek perfum jednego rodzaju też 5 zl. Pewnie dlatego Ci tak powiedziala, bo jesli da ci pakiet za 5 zl a Ty potem zamowisz podklad za 19,90 albo wogole nie zamowisz to ona musi do tego dokladac. Ja raczej jesli ktos mnie prosi o konkretne probki to staram sie je kupic i dostarczyc ale czasami na tym trace..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
długowłosa-a widziałaś nową cenę pakietu próbek podkładu Beyond Colour? Za 6 małych saszetek chcą 9,90
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Widzialam, nie mam pojecia kto im to kupi, jak dla mnie te 5 zl to juz przesada, a do tego wiekszosc osob mysli tak jak Iza...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Justynko w maailu niepotrzebnie wstawiłam spacje, aniakonsultantka@interia. pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzieki wam bardzo dziewczyny. Ja myślałam że to one za darmo dostają bo dla mnie nie raz się już zdarzyło że nie chciały dawać bo powiedziały że to kosztuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A może wiecie dziewczynki do jakich firm warto napisać z prośbą o bezpłatne próbki i o najnowszą ofertę? Bo ja mam często problemy ze skórą i nie kupuję kosmetyków przed sprawdzeniem czy będą sie nadawać dla mnie. Jakbyście coś o tym wiedziały to napiszczie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, ja myslalam,ze one te próbki dostają...w takim razie sorki,ze tak glupio napisalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A mnie to ten cały Avon tak ostatnio denerwuje że lepiej nie mówić.Co druga kobieta to konsultantka,progi opustowe zmienione,próbki droższe,zakupy w sklepie tylko na określoną kwotę-niech sobie za przeproszeniem wsadzą taką robotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja tam wolę Oriflame
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie powiedzcie mi ile obecnie kosztują próbki szminek "Zmysłowa przyjemność"? Ostatnio dostałam od znajomej konsultantki za darmo, choć chciałam jej zapłacić, ale teraz chciałabym sobie zamówić więcej kolorów i się zastanawiam ile mnie to wyniesie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.