|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co optycznie wyszczupli twarz???
Hej dziewczyny!
Nie wiem czy uda wam sie mi pomoc,bo na razie nie mam jak zeskanowac swojej fotki ![]() Szukam jakiejs fryzurki która optycznie wyszczupli twarz. Moja jest pociągła i niezbyt szczupła,ale tez nie pulchna.Taka średnia ![]() ![]() Nie wiem tez czy dobrze jest nosic rozpuszczone włosy przy niezbyt szczupłej twarzy,obecnie zwiazuje je w koński ogon i nosze przedziałek czesany na bok,myslałam tez o grzywce ale troche sie boje ![]() Chce cos zmienic w swoim wygladzie bo taka fryzura zrobiła sie juz monotoniczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: cos nowego dla mnie...help?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
heloł ! Wiesz co, z opisu to jesteś podobna do mnie ha ha ha
![]() ![]() Miałam ten sam problem, tylko chciałam konkretną fryzurkę, nie wiem, czy zdecydujesz sie na krótkie włoski, ale zobacz sobie zdjątko, które przesłała mi 07-07 Gatka ( post jakie włoski) Mi się taka fryzurka bardzo podoba. Buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej Kasia..
dzieki za fotke ![]() jakies pół roku temu miałam takie włoski ![]() tylko ze jasne i cimne blond pasemka i tak szczerze to nie było mi do twarzy ![]() tzn ja sie sobie nie za bardzo podobałam ![]() dziewczyny moze macie jeszcze jakies fryzurki które pasowały by do mojej twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kaśku, chyba jednak bez zdjęcia się nie obejdzie. A może jakieś zdjęcie kogoś do kogo masz podobny pyszczek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hmmm..
w poniedziałek wściubie fotke ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.