|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
dobry fryzjer w trójmieście
cześć!! czy tromiejskie wizazanki moglyby mi polecic jakies dobrego fryzjera w trojmiescie. chce sobie pofalować włosy i nie chce trafic na jakiegos partacza w stylu fryzjerek z Rumi bo nie mam juz czasu ani cierpliwosci na eksperymenty na wlasnych wlosach. tym bardziej ze wlasnie przestaja mi wypadac wlosy po porodzie. pozdrawiam wszystkich.
http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon40.gif |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: dobry fryzjer w trójmieście
Beliczku, mam super fryzjerkę na Ujeścisku. Od razu mówię, że nie jest to żaden super ekskluzywny salon, ot taki osiedlowy salonik, ale zawsze jestem bardzo zadowolona http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon10.gif
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: dobry fryzjer w trójmieście
polecam 2 salony
1. (tanszy) Studio Filip ul. Grunwaldzka 158 tel. 344 80 99 ja chodze albo do Filipa (wizjoner artysta zawsze ma wlasna wizje ![]() ![]() 2. (niestety drozszy ![]() pozdrawiam IkaIna
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer w trójmieście
a ja z czystym sumieniem i fajnie ściętą głową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
karo3006 ja tez tam uwielbiam chodzic. choc smutno mi troche ze nasza Aga bedzie nieobecna, ale tez sie ciesze z jej szczescia. fajnie ze polecasz inne babki, bo ja do agnieszki tylko chodzilam. zapamietam Marta i Mariola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.