|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pytanie o wizażystkę - PILNE!!!!!
Cześć czy ktoś może ma jakieś doświadczenia dotyczące makijażu i fryzurki ślubnej u Pani Agnieszki Jarczewskiej lub u Izy Kowalskiej, które się reklamują
w katalogu wizażystek? Bardzo proszę o szybką odpowiedź - bo czas nagli? A może jakieś inne namiary na makijaż i fryzurkę w rązsądnej cenie i dobre? Z góry dziękuję!! Edytowane przez margula Czas edycji: 2005-06-29 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie o wizażystkę - PILNE!!!!!
osobiscie nie znam żadnej z tych pan ale zazwyczaj mozesz sie umówic na makijaz próbny.
no i podaj miasto poszukiwan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie o wizażystkę
Ja szukam wizażystki z Warszawy! Potrzebuję żeby ktoś mnie umalował profesjonalnie i uczesał!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj
w bazie masz sporo osób z Warszawy więc na pewno uda Ci się kogoś wyszukać: Możesz wysłać do kilku osób maila z zapytaniem o to na jakich kosmetykach dana osoba pracuje, jakie ma doświadczenie w pracy, jaki cennik itp. Porównasz sobie oferty i wybierzesz to co Ci odpowiada;-) Ja osobiście też zajmuje sie makijażem ślubnym ale nie robię uczesań, a widze że szukasz 2 w 1 ;-) Powodzenia w poszukiwaniach i przy okazji - wspaniałego ślubu;-) pzdr Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hehe a ja mieszkam w takiej malej miescinie, ze tu to chyba zadnej wizazystki nie ma a tez potrzebuje by mnie ktos umalowal, wiem ze kiedys byl ktos z miasta Wodzisław |Śląski, Rydułtowy i Rybnik ale teraz nie widze
![]() Gdyby ktos cos wiedzial to prosze o info. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Cykcyk, ja jestem z Rydułtów
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Tak wlasnie jestem z Rydułtó ;-)
Znasz jakas wizazyske albo cios??? Bo bardzo jest mi potrzebna... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.