|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
podziękowania dla was wszystkich
myślę że przyda się taki wątek, bo wydaje mi się że każda z nas ma komu powiedzieć "dziękuję" na tym forum. z mojej strony składam wielkie podziękowania dla was wszystkich za porady i wszelką pomoc jakiej mi tu udzielono. dzięki wam dziewczyny mam sto razy ładniejsze włoski (dowiedziałam się o czymś takim jak wax i seboradin
), potrafię naprawdę ślicznie sie umalować, zawsze mogę porozmawiać z którąś z moich ulubionych wizażanek(beauty, przezłośliwa teraz wasza kolej: co wam dało to forum?
|
|
#2 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Wizaż dał mi dużo znajomości-luźniejszych i prawie przyjacielskich.
dziękuję Elfikowi za cudne kosmetyki ze Stanów dziękuję Agusi-Dolly za kupienie mi tylku rzeczy na targach i nie tylko oraz za przemiły kontakt i wielkie serduszko dziękuję AdzeZ za świetne słowa podtrzymujące zawsze na duchu dziękuję Ani-lucille oraz natii4 za wiele sympatii i głupawe rozmowy na gg ![]() Adusi czyli Jadji za zrozumienie i wiele ciepła dziękuję Beci oraz Femme za wsparcie w trudnych chwilach i mnóstwo ciepłych maili *buziaki dla bernadetty za próbki cieni Pupa dziękuję Grażynce za polecenie mi serum Renee Blanche i wielu innym wizażankom,które mnie lubią i wspierają Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-07-01 o 17:33 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podziękowania dla was wszystkich
co mi dał wizaż, hmmmm
DUŻO!1. pierwszy raz przebywam w tak duzym gronie babek ![]() 2. dzięki Wam przekonałam się, że dziewczyny potrafią być dla siebie miłe a nie zawistne, "bo ta ma a ja nie mam" itp ![]() 3. oczywiście nie mogę tu pominąć masy cenych rad, jakie od Was dostałam ![]() 4. wiem, że zawsze mogę "przyjść" na wizaż i się "wypłakać". jestem tutaj krociutko a przywiązałam się do tego forum i oczywiście o wspanaiałych wizażanek dziękuję rónież AdzeZ za stworzenie tego forum i Złosiowi za dzielne znoszenie naszych fochów i za obroną nas przed Trollami ![]() KOCHANE WIZAŻANKI, dużo buziaków dla Was
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2005-07-01 o 11:43 Powód: jeszcze cosik dopisałam :D |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję:
Agabilkowi za to, ze jest ![]() Elfowi - mojej bratniej duszy Jadji (która ostatnio się czai) za to, że nie poawala mi się załamać Lazy, Martince, Myszołapce i Adze01 - za wspaniały wątek i za to, że mogę na nie zawsze liczyć Beci, Nefretete - za serce AdzeZ- za to, że stworzyła to forum i za serce nam okazywane I całej reszcie nie wymienionej z imienia za rady, pomoc i wsparcie Brzmi to jak przemowa na wręczeniu oscarów |
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się, że jest Lu, KL, KM (moje królicze siorki ) i Pogłomca (z nikim innym tak się nie kica! Nef (aż chciałoby się powiedzieć- soczyste mailo-rozmowy i bezinteresowne serducho- jeszcze raz za pomoc w sukienkowo-wiankowej sprawie i podzielenie się niesamowitymi katalogami- Margaś (zakręcony białostocki sarniaczek Agabil (która bardzo angażuje się w forum, nie szczędząc czasu i dobrego słowa innym Sarenka (która wydaje się całkowicie pozbawiona złoś(liwoś)ci Smoczyca (wiele razy widziałam, jak udziela wyczerpujących informacji krzyczącym: "Smoczyco, ratuj!" i wierzę, że gdybym była w desperacji, też podpowiedziałaby coś mądrego ) Monyczkaaa (jest tu krótko, a już mam wrażenie, że trochę ją znam, jakoś łatwo ją lubić ) Svenja, Mona, Monna , Pixie, Ines, Perełka, Dolly, Kodeina, Natii, Paula-prosto-z-mostu , Gaga, Femme, Przezłośliwa, Złośnica i te wszystkie dziesiątki, setki i tysiące Wizażanek i Wizażanków, które tworzą fajny e-zakątek |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc tak Kłółiczkom: Lazy, Lucille Martince i Pogromcy vel Adze, za przyjęcie do grona Króliczków i rady w nieciekawej sytuacji (KNC wisz o czym mówię Agabilkowi za przysługę i porady i za inspirację Smoczycy za rady trądzikowe Buni-Joluni za żarty, i lekkośc słowa pisanego, które nie raz już roizmieszały mnie do łez AdzeZ za stworzenie portalu, na którym zawiera się tak wspaniałe znajomosci i można dowiedzieć się wielu przyatdnych rzeczy Złosiowi za porządek i intelginetne i cięte riposty ![]() Chudej, której już tu nie widzę dawno, za śmieszne gadki z czacie, o wszystkim i o niczym Nimfetce, także za czat Moderatorom za poświęcanie czasu i porządkowanie forum Ines, Monyczcce, Natii, Dolly, Perełce, Femme, Svenji, Pauli, Lejce, Youarkowi, Sarence, Helenie, Pal i wszytskim Dziewczynom, których nie wymieniłam, za budowanie tak świetnej atmosfery, bez złości, a z radością ![]() And the Oscar goes to... ![]() PS Bardzo fajny wątek, aż się lepiej człowiekowi robi
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia ale milutki wątek
. Ulubione wizażanki...dzięki .Ja na wizazu jestem krótko, ale już wcześniej czytając poznałam wiele jego tajemnic .Co mi dał? Poznałam grono fajnych babek i zobaczyłam jak kobiety umieją razem obcować bez zawiści i zazdrości (pomijając trolle, ale to margines). Dowiedziałam się wiele praktycznych i użytecznych rzeczy na tematy, które mnie interesują czyli moda, kosmetyki. Podpatrzyłam ładne makijaże, które powoli na sobie testuję. Dużo korzyści właśnie związanych z wiedzą na temat urody, ale głównie cieszę się z tego, że obcuję wśród takich osób jakie tu się udzielają .Dzięki za taką atmosferę, której nie odnalazłam nigdzie indziej w internecie .
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Lazy
Nawet nie wiesz jak mi miło, że ktoś o mnie w takim wątku pamięta , ciągle się tu czasem czuję jak outsider ![]() Strasznie lubię to miejsce - dlatego, że można uzyskać pomoc i porady, ale także polemizować - ale w sposób kulturalny i spokojny. Bardzo cenię sobie to, że czasem mam całkowicie odmienne poglądy od poglądów innej wizażanki, ale wcale nie rzutuje to na nasze wypowiedzi w późniejszych wątkach i stosunek do siebie. Dziękuję globalnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ja chciałam podziękować wszystkim bywalcom Wizażu za dobre słowo, poradę, mądrość, jaką w czasie moejego krótkiego pobytu na tym forum zdobyłam, i za niezwykły klimat tego miejsca...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
nie pisałam nickami ale jak Wy napisałyście to i ja nie będę gorsza
![]() sylwia18, Dolly, Lazy, Lucille, Agabil, Smerfeta, Aga01, Złośnica81, Ines, Monyaa, Smoczyca, Jeolnek, Tinker, Myszolapka, Nimfetka, Beauty1984. wielkie cmokasy dla Was! dla wszystkich razem i każdej osobno dziękuję wszystkim wizażankom, także tym, których nie wymieniłam za to, że po prostu jesteście, za to, że mogłam poznać tak wspaniałe kobitki
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim, których tutaj poznałam i z którymi mogę codziennie rozmawiać i spierać sie i plotkować
To wielka radość - być tutaj |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wam dziewczyny za wszystko dziekuje
). Za atmosfere ktora tu tworzycie, za mile pogaduchy na rozne tematy, za rady, miłe słowa, wsparcie w trudnych chwilach... Jestescie po prostu niezastapione. I trudno spotkac w "realu" tak sympatyczne i mądre dziewczyny jak wy .A jeszcze trudniej sie z nimi dogadac... Dlatego ciesze sie, ze jest wizaz ![]() Specjalne podziekowania naleza sie tworcom tej strony. Buziaki Sciskam was wszystkie razem i kazda z osobna ![]()
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Złośnica
pewnie każdy czasem sie tak czuje, ale zwykle- jak u siebie w domu, co nie? A "globalne podziękowania oscarowe" może są najlepsze |
|
|
|
|
#16 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wybaczcie moi drodzy , już nadrabiam Ines, Dolly - za dobroć i wspaniałe rozmowy (na razie głównie na forum może się to zmieni ) i za to, że naszukała się mpojego zdjęcia bo koniecznie chciała wiedzieć jak ja skromny królik wyglądam Sarenka - za wsparcie w trolomanii i zawsze wyciągniętą dłoń Smoczyca - za ratunek dla mojej cery mimo setnego pytania czy taki zestaw będzie good - Ola dzielnie odpowiada dalej ![]() Svenja, Pixie, Paula, Natii, Mona - za cięte posty i dowcipne riposty, z dużą ilością mądrości życiowej i tak na pewno o kimś zapomniałam ale A nie mówiłam - Monyczka Dzwoneczek- za rady, bezinteresowność i całokształt |
||
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chcialam podziekowac wszystkim wizazankom za to ze to forum jest inne niz wszytkie i czuje sie tu jak w domu(inne fora amerykanskie o tej tematyce niech sie chowaja)
Agabil - za inspiracje i za to ze jest taka ciepla i serdeczna i kazdemu stara sie pomagac ![]() Lucille ![]() przemila osobka moja bratnia dusza ![]() Mona1978 -mila zawsze skora do pomocy ![]() Sarenka -przemila i z klasa ![]() Smoczyca- za fachowa wiedze ![]() Lazy Morning- za to ze jej komentarze sa zawsze takie gleboko artystyczne ![]() Wizazankom ze Stanow -za to ze zawsze sluza pomoca i sa przemile ![]() Jelonkowi- za dobra moderatorska robote ![]() Femme banale za ispiracje i humor w wypowiedziach ![]() Helena- za niesamowite recenzje ![]() No i wogole wszytkim ktorzy sa mili staraja sie pomagac ![]() Przepraszam za bledy no ale wiecie to forum to jedyna moja stycznasc z Polska i czasami zdarzaja mi sie bledy
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Łomatko!
Jakoś spać nie umiem, więc ... kurce, ale mi głupio .... wpisałam Przezłośliwa w wyszukiwarce, żeby sprawdzić, czy mnie tu kóraś nie obgaduje. Kurce mać, Sylwuś dziękuję Ci za to, co napisałaś, jesteś prze prze prze kochana. Lazy Morning - dziękuję Ci również. Ogólnie tak mam, że łatwo wzbudzić moją sympatię ( w drugą stronę jest podobnie - łatwo we mnie wzbudzić baaardzo złe emocje, o czym niektóre wizażanki przekonały się wchodząc na pewne wątki ... - ban tygodniowy zrobił mi wielką dziurę w sercu - nie mogłam nic pisać i w ogóle ), więc dużo jest Wizażanek, które naprawdę lubię/uwielbiam, a pewnie większość z nich nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. ![]() Spróbuję niektóre wymienić: Tynuś - mój mały łobuziak i pokrewna dusza ![]() Sylwuś - ukrywana przez tyle lat siostra bliźniaczka ![]() Mona1978 - za to, że jest taka uczynna MagJa - bardzo miło rozmawiało mi się na GG, no i te kotki ... ![]() Ooliwka, Illuminar - za rozmowy o mozie ![]() Złośnica, Paula00, aga01, Lukrecja_Borgia, jennifer777, kasiaKatarzynka, Annfas, Ines1985, Aga BJ, lalesia, d'ou vient le vent ... I wszystkie inne Wizażanki, które wypowiedziały magiczne hasło 'zgadzam się z Przezłośliwą'/'Przezłośliwa ma rację' Dziękuję, że jesteście. Dziękuję także innym wizażankom (dużo pominęłam na pewno ), które sprawiają, że wizaż jest taką ostoją w tym zaśmieconym i brudnym internecie.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny moje kochane!! Ja Wam dziękuje za to,że jesteście i tworzycie to miejsce!! To moja odskocznia od codzienności. Nie będe wymieniać nickami, bo na pewno kogoś pominę, ale poprostu dzięki Wam za tą domową atmoswerę, mam w as prawdziwe oparcie i co tu dużo pisać babeczki, mnustwo nowych koleżanek
A! No i AgaZ i Złoś A naszym męskim rodzynkom dziękuje za urozmaicenie naszego babskiego grona
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kochane, nie będę pisań nickami, bo potem będę sobie przypominać o kim zapomniałam
. I bede miała wyrzuty sumienia... I musiałabym tu wypisać caaałą liste nicków, które tylko pamiętam.Wiec dziekuje wszystkim wizażankom, które udzielały mi rad, które mnie pocieszały (tym szczególnie Dziękuję moderatorom, za to, że dbają, aby wizaż nie zmienił sie w gazetę albo inne allegro AdzeZ za stworzenie portalu, który tak uwielbiam I naprawde, nie wiem w jakim innym miejscu w necie byłabym w stanie spotkać na raz tyle miłych, mądrych, kochanych dziewczyn. Dlatego nie zmieniajcie się Bo co ja wtedy pocznę? ![]() Dodam, że każda z was może wziać ten tekst za kierowany do siebie, bo często korzystam z rad kogoś, z kim bezpośrednio słowa nie zamieniłam |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki przezłośliwcu
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Odrobisz w polu.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Wow, ale wątek. Aż mi serce zaczeło szybciej bić
Ja też mam komu dziękować. Oj mam. Przede wszystkim pragnę podziękować wszystkim Drogim Współpracownikom: Zło, Maga, Jelonek, Joannea, Beatka, Gaga, Femme_Banal, AgaBJ, Sam, Dolly, Nutka, Paula_78, Rzastin, Sarenka, Smoczek, Piotr, Smoczyca, Tygrys, Czarownicagosia, Bunny_Pie ( mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ) Widzicie Kochani ile nas jest, żeby ten serwis mógł normalnie funkcjonować? A to wszystko Wasza zasługa Poza tym pragnę podziękować wszystkim Wizażankom - dzięki Wam, które tu wchodzicie, piszecie, czytacie... ja znalazłam swoje miejsce. Tyle lat się miotałam, nie wiedziałam nigdy tak do końca, co chcę robić w życiu. Ale już wiem - chcę prowadzić ten serwis do końca świata i jeszcze dłużej ![]() To naprawdę wspaniałe móc się realizować i robić to co się kocha. Dziękuję, dziękuję stokrotnie za to. PS. hehe faktycznie wyszło jak przemówienie na czerwonym dywaniku; I znowu wyjdziemy na towarzystwo wzajemnej adoracji ![]() zaraz podrzucę wątek Złosiowi; chce zobaczyć jak się czerwieni
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dołaczam do podziękowań
Bo odważyłam się wycieniować i skrucić swoje włoski (Przedtem tylko farbowałam), ale jak się naoglądałam waszych propozycji fryzurek wycieniowanych, to się zaraziłamBo używam serum krystaliczne Renee Blanche, który daje zadawalające efekty ![]() Nie czuje sie samotna z moim małym biuścikiem ![]() Bo prześadując na Wizażu poświecam wiecej czasu sobie , nie mojemu TŻhttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56399 Może nie uwieżycie ale teraz jest lepiej między nami po ostrej awanturze, z tamtego powodu, no i oczywiście przeczytał w tedy co napisałyście DziękujeBo są gry ![]() Bo zawsze znajdę tu coś Ciekawego Bo wiem już ile mam zapłacić za Ślub ![]() Bo z Wizażankami, (które kiedyś nazwałam Wizażystkami
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
ja dziekuje wszystkim za wszystko
a szczegolnie za nasze wspaniale niekonczace sie gry
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ja dopiero tak późno zobaczyłam ten wątek, no czemu?? No to ja się zabieram do roboty : 1. Krółikowej bandzie!!! Lazy_Morning . bo zawsze znajdzie tysiąc rozwiązań na jakiś kłopot zawsze wysłucha i poradzi Lucille , bo tak jak na każdego Kłółika mogę na nią liczyć I jest taka dobra , że dla wroga publiczno-kłółiczego nr. 1 . chciała zrobić czapeczkę,coby uszy Pogłomcy w szaleńczym pędzie na plantach nie zmarzły Myszołapka vel Malinka Za to , że dąży Pogłomcy na pomoc, jak Pogłomca ma kłopoty Martinka za to , że martwi się o Pogłomcę jak Pogłomca choruje i podtrzymuje wątek Kłółiczy jak Kłółiki zabalują Annfas , bo mi książki pożycza Atosi mojej rodzonej siostrze, a niech ma Agabil - za to , że zawsze zawracam jej głowę, a ona nigdy się nie denerwuje Sarence - której osobiście nie znam, ale wydaje mi się straaaasznie mądra i ciepła osobą. Bardzo lubie czytac jej posty no i reszcie wizażanek , które są strasznie fajne i które ogromnie lubię : Przezłośliwa, Monyyyczka, Smoczyca, Ines1985, Lexie ( : D po fachu ) i cała , cała reszta o której zapomniałam
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo dziękuję wszystkim dziewczynom, które wspierały mnie przez ten rok w mojej trudnej i wyboistej drodze prowadzącej na wymarzone studia (jeszcze nic nie wiem, jesli chodzi o te odwołania- czekam na odpowiedź).
Przez ten rok stałyście się moim wielkim gronem znajomych, uwielbiam budzić sie i zasypiać z Wizażem. Dziękuję Adze Z. i Zło, za to, że stworzyli takie miejsce, pełne ciepła, gdzie jest miło i kulturalnie. Cieszę się, że mogę dać Wizazowi coś od siebie. Nie będę wymieniać nicków, bo zrobiłaby się z tego litania dziękczynna , jest tutaj sporo dziewczyn, które bardzo lubię i jest tez kilka, które uwielbiam, za ich ciepło, poczucie humoru i chęć do pomocy
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie to dziękuję wszystkim Wam, które (którzy) tu jesteście, bo Wizaż to przeciez Wy
A moje szczególne, prywatne podziekowania idą dp:1. MrsVargas - wyjątkowe i szczególne podziękowania za zasyłanie mi ogromnego asortymentu piosenek, ale przede wszystkim za dużo ciepła i świetne nocno-wieczorne rozmowy na gg, w tym obgadywanie mojego TZ 2. Agabil - za przysługę, która bardzo mi ułatwiła życie, i nie tylko mnie 3. Pauli_78 - za rady dotyczące macierzyństwa, skierowane nie tylko do mnie, ale ogółem, za Jej kobiecą mądrość i nietuzinkową osobowość.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

), potrafię naprawdę ślicznie sie umalować, zawsze mogę porozmawiać z którąś z moich ulubionych wizażanek(beauty, przezłośliwa
teraz wasza kolej: co wam dało to forum?

.

.... wpisałam Przezłośliwa w wyszukiwarce, żeby sprawdzić, czy mnie tu kóraś nie obgaduje.
), które sprawiają, że wizaż jest taką ostoją w tym zaśmieconym i brudnym internecie. 

Czemu ja dopiero tak późno zobaczyłam ten wątek, no czemu??