|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pytanie o nazw firmy
Hej,
Krecilam sie w weekend troszke po stoiskach targowych i wypatrzylam calkiem fajna firme z kosmetykami kolorowymi. Niestety zapomnialam nazwe ieckie firmy kosmetyczne i podesle kilka nazw? PS Zastanawiam sie, na ktorym forum zapytac i w sumie nie berdzo sie moglam zdecydowac... Pozdrawiam, Evik |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Re: pytanie o nazwe firmy
Moze gdybym zobaczyla jakies nazwy niemieckich firm kosmetycznych to bym skojarzyla... Nikt nic nie wie?
Evik |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: pytanie o nazw firmy
Szkoda, że nie mogę Ci pomóc,ya z niemieckich znam tylko Jade (odpowiednik Maybelline) i Manhattan, ale to nie oto Ci chodzi prawda?
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ania napisał(a):
> Szkoda, że nie mogę Ci pomóc,ya z niemieckich znam tylko Jade (odpowiednik Maybelline) i Manhattan, ale to nie oto Ci chodzi prawda? Ano szkoda |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Evik
Może chodzi o Coverderm? Oni się często wystawiają na targach Pozdrowionka AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ale podkłady są chyba droższe niż 25zł.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Agnieszka Zembrzycka napisał(a):
> Evik > Może chodzi o Coverderm? Oni się często wystawiają na targach Nie Ogladalam ich podklad. Byl w czarnej stojacej tubce z napisem firmy z przodu. E. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.