|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kosmetyczne szkoly policealne witajcie wszyscy... za bardzo nie wiedzialam gdzie umiescic swoj watek.. mam jedno bardzo wazne pytanie... chcialam sie zapytac czy ktos z warszawy studiuje kosmetologie... badz ... uczy sie w jakiej innej bezplatnej szkole kosmetycznej i moglby mi taka polecic.ja jak narazie zdala mdo 3 klasy liceum i musze sie zainteresowac wyborem dalszej nauki na danym kierunku... chcialabym isc do szkoly policealnej tylko za bardzo niewiem...do jakiej prosze pomozcie mi..odpiszcie... pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyczne szkoly policealne
Hej!! Witamy na wizażu
Nie jest to bezpłatne studium bo płaci się miesięcznie 150 zł zocznie i 220 zł dzienne. Po tej szkole będę miała Technika Usług Kosmetycznych. Jest to szkoła 2-letnia. Pozdrawiam ps. a tak aprop to masz jeszcze rok i czym Ty się marwisz będzie dobrze
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: kosmetyczne szkoly policealne
poszukaj na forum, gdzieś juz był chyba taki wątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

witajcie wszyscy... za bardzo nie wiedzialam gdzie umiescic swoj watek.. mam jedno bardzo wazne pytanie... chcialam sie zapytac czy ktos z warszawy studiuje kosmetologie... badz ... uczy sie w jakiej innej bezplatnej szkole kosmetycznej i moglby mi taka polecic.ja jak narazie zdala mdo 3 klasy liceum i musze sie zainteresowac wyborem dalszej nauki na danym kierunku... chcialabym isc do szkoly policealnej tylko za bardzo niewiem...do jakiej prosze pomozcie mi..odpiszcie... pozdrawiam...

Nie jest to bezpłatne studium bo płaci się miesięcznie 150 zł zocznie i 220 zł dzienne. Po tej szkole będę miała Technika Usług Kosmetycznych. Jest to szkoła 2-letnia. Pozdrawiam
entka