|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pionowe opisy na gg
czesc wszystkim mam taka prośbe nie wiecie czasem jak sie robi pionowe opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raróg
|
Dot.: pionowe opisy na gg
Chyba trzeba mieć Power GG - wpisz w Google, zainstaluj i... miłej zabawy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie tylko w Power gg można ustwiać pionowe opisy
![]() - gadu gadu - wyślij program- tam gdzie jest napisane list i w treści pomiędzy np "Cześć! i Przesyłam Ci program Gadu-Gadu jest taka pionowa kreska skopiuj ją i wklej do opisu pomiędzy wyrazami i będziesz mieć pionowy opis, mam nadzieje że dobrze wyjasniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ee coś nie wychdzi, tam, gdzie wstawiłam skopiowaną pionową kreskę poprostu ucięło mi opis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
już wiem jak to zrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Neni1984 nie wiem dlaczego Ci nie wychodzi, mnie tak się udawało. Jeżeli chcesz ustawić np opis "dzień dobry"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mi nie chodzi o napisy w stylu dzień dobry tylko o obrazki Neni1984 wejdz na strone http://opisek.pl/pionowe.php wejdz tam na pionowe opisy i tam wszystko pisze co masz robić jak coś nie bedziesz rozumiała to napisz to ci wytłumacze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie ta puma ale nie wiem jak ja zmniejszyc zeby weszla jako opis chce ja dodac to pisze ze za dlugi plik mam program do ustawiania pionowych opisow
_________________________ _____________________ ________________________$ $$_______________$$$_ _______________________$$ $$$$$___________$$___ _________________________ _$$$$$$$$______$$____ _________________________ $$$_$$$$$$$$__$______ _______________________$$ ________$$$$_$_______ _________________________ ___________$$$_______ _________________________ _____________$$______ ____$$$$$___$$__$$___$$$$ $$____$$$$____$$_____ ____$$__$$__$$__$$__$$_$$ _$$__$$__$$____$$____ ____$$__$$__$$__$$__$$_$$ _$$__$$__$$__________ ____$$$$$___$$__$$__$$_$$ _$$__$$$$$$__________ ____$$_______$$$$___$$_$$ _$$__$$__$$__________
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nikt mi nic nie napisze
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
bo tej pumy nie wlepisz w pionowy opis jest za duża.
w ogóle to nie jest pionowy opis tylko te obrazki, co to sobie je ludzie wstawiają na fotka.pl ale jeszcze coś tam ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
yyyy....
wątek z 2006 ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
agattex jezeli nie wiesz to sie nie udzielaj tą pume mozna wkleic w opis jezeli skopiujesz ja do notatnika i zmniejszysz czcionke juz troche po temacie juz 3 4 lata ale musialem odpisac bo w****ialo mnie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.