|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Jak pieszczotliwie nazywacie swoich facetów >? :) jak oni do was mowią?:D
a jak mówiecie na nich:dziubasku eklerku?....
mój męzczyzna To Pieronek a Ja jestem ot takim zwykłym Dziubkiem,Od wczoraj skarbem! aa i jeszcze dziś mija nam rok bycia razem,powiem szczerze życze nam wspólnych lat wielu...
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: jak pieszczotliwie nazywaja Was wasi faceci..
Ja obecnie cierpię na samotność, ale jak byłam z kimś w związku, to on był Słonkiem i Paskudą, a ja zazwyczaj Skarbem i Kwiatuszkiem. Takie słodkie, że aż mdłe, ale chętnie bym do tego wróciła
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze byl juz taki wątek
Ale to nic On (jest): Łobuz, Gad Ja (jestem): najczesciej Myszka (bo poza tym to duuuuzoo jest takich określeń). Ale nigdy zadne z nas nie nazywa drugiego MISIEM
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Już nie jestem z tym chłopakiem ale zawsze mówiliśmy na siebie : niunia & niuniek
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
No to u Nas jest tak
Ja: Maleństwo(kurczę no w końcu nie jestem aż taka malutka... On: najczęściej Rafalek ale i tak baardzo często zwracamy się do siebie vel Kochanie Pozdr.
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hm... my jestesmy ze soba 1,5 roku i mowimy na siebie roznie...
najczescieja moj R. mowi do mnie po prostu "Julcik" albo Gwiazda - jak sie na mnie wkurzy za cos Pozdrawiam wszystkie misie i kwiatuszki |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ojej, miałam różne określenia, często księżniczka(to jakoś szczególnie upodobane
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Po 3 latach bycia razem On mowi do mnie- Pysiu,Kajciu (mam na imie Karolina), Slonko, Kochanie.
Ja po imieniu ale zdrobniale, Skarbie, Kocie, Kochanie. Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Mój chłopak: słoneczko
Mój kolega: dziubuś
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Hexa napisał(a):
> .... chyba najczęściej chłopak z którym byłam 2 lata mówił do mnie brzydal oj jak słodko....chyba tak najczulej :P
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Wydaje mi sie ze byl juz taki wątek no nie wiedziałam....nic się nie stanie chyba jak sie jeszcze raz pojawi > Ale to nic no to sie ogromnie cieszę.. > > On (jest): Łobuz, Gad ej Ty Mój Gadzie...no fajniuśko,bardzo milczasto wtedy jest napewno > Ja (jestem): najczesciej Myszka (bo poza tym to duuuuzoo jest takich określeń). no wiesz wypisz choć ze trzy bo pomyslę,że się chwalisz > > Ale nigdy zadne z nas nie nazywa drugiego MISIEM a to dlaczego,może za bardzo obcykane przez pary?:jezyk:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Wydaje mi sie ze byl juz taki wątek no nie wiedziałam....nic się nie stanie chyba jak sie jeszcze raz pojawi > Ale to nic no to sie ogromnie cieszę.. > > On (jest): Łobuz, Gad ej Ty Mój Gadzie...no fajniuśko,bardzo milczasto wtedy jest napewno > Ja (jestem): najczesciej Myszka (bo poza tym to duuuuzoo jest takich określeń). no wiesz wypisz choć ze trzy bo pomyslę,że się chwalisz > > Ale nigdy zadne z nas nie nazywa drugiego MISIEM a to dlaczego,może za bardzo obcykane przez pary?:jezyk:
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Julita napisał(a):
> hm... my jestesmy ze soba 1,5 roku i mowimy na siebie roznie... > najczescieja moj R. mowi do mnie po prostu "Julcik" albo Gwiazda - jak sie na mnie wkurzy za cos oj Gwiazda to u mojego określenie dziewczyny idacej z papierosem ..mówi patrz jaka gwiazda idzie....smiesznie to brzmi... >, a ja jestem bardziej ambitna i mowie do niego Rafciusiu, Miziaczku, Kartofelku, Pyszczku, Dziubasku, Stworku... > > Pozdrawiam wszystkie misie i kwiatuszki my równiez pozdrawiamy!
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
nimfetka napisał(a):
> > > On (jest): Łobuz, Gad > ej Ty Mój Gadzie...no fajniuśko,bardzo milczasto wtedy jest napewno To tak zeby nie było za słodko. Mowie na niego też Maziaczek bo w liceum mial ksywke Mazi > > Ja (jestem): najczesciej Myszka (bo poza tym to duuuuzoo jest takich określeń). > no wiesz wypisz choć ze trzy bo pomyslę,że się chwalisz no ale np. Księzniczka, Iskierka, Dziunia (to mi sie nie podoba, nie wiem skad mu sie to wzieło Nic nadzwyczajnego > > > > Ale nigdy zadne z nas nie nazywa drugiego MISIEM > a to dlaczego,może za bardzo obcykane przez pary?:jezyk: Dokładnie. Jak już to ja mówie czasem na niego Myś... To tak od Myszki Nie wiem, jakoś mi sie nie podoba to "Misiu". Moze dlatego ze moj byly tak do mnie mowił
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Agnieszka napisał(a): > Już nie jestem z tym chłopakiem ale zawsze mówiliśmy na siebie : niunia & niuniek miłe
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mówię do niego: Misiaku, Kochanie, Koteczku, albo jak jestem trochę zła, to Kłejasie (Queyas to jego przezwisko jeszcze z harcerstwa)
A On mówi do mnie: Koteczko, Rybko, Kochanie, Żonko, Misiaczko. A raz powiedział na mnie Kartofel! |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> nimfetka napisał(a): > > > > > On (jest): Łobuz, Gad > > ej Ty Mój Gadzie...no fajniuśko,bardzo milczasto wtedy jest napewno > > To tak zeby nie było za słodko. > Mowie na niego też Maziaczek bo w liceum mial ksywke Mazi ja bym pomyślała,że być może dlatego ze lubi się miziać ale nie mi to dane wiedziec > > > > Ja (jestem): najczesciej Myszka (bo poza tym to duuuuzoo jest takich określeń). > > > no wiesz wypisz choć ze trzy bo pomyslę,że się chwalisz > > > no ale np. > Księzniczka, Iskierka, Dziunia (to mi sie nie podoba, nie wiem skad mu sie to wzieło > Nic nadzwyczajnego hehe sporo tego.....a powiem ci szczerze że najbardziej podoba mi się ta własnie przecz Ciebie mniej upodobana Dziunia... > > > > > > Ale nigdy zadne z nas nie nazywa drugiego MISIEM > > a to dlaczego,może za bardzo obcykane przez pary?:jezyk: > > Dokładnie. Jak już to ja mówie czasem na niego Myś... > To tak od Myszki > Nie wiem, jakoś mi sie nie podoba to "Misiu". > Moze dlatego ze moj byly tak do mnie mowił możliwe własnie ze to powód a co tam jest jeszcze tyle ładnych określeń
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Andrea Taverney napisał(a):
> A On mówi do mnie: Koteczko, Rybko, Kochanie, Żonko, Misiaczko. no też bardzo słodziutko...a kiedy on powie do mnie żonko ?? > A raz powiedział na mnie Kartofel! ale KARTOFEL JEST THE BEST !
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Martina napisał(a):
> No to u Nas jest tak > Ja: Maleństwo(kurczę no w końcu nie jestem aż taka malutka... > On: najczęściej Rafalek > ale i tak baardzo często zwracamy się do siebie vel Kochanie > Pozdr. Oo tak Kochanie jest najczęstrzym zwrotem oprócz Pieronka i Dziubka
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
zapalka napisał(a): > Mój chłopak: słoneczko > Mój kolega: dziubuś Miły musi byc ten kolega :P
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Mój obecny mowi do mnie "moja miła" albo po prostu kochanie, czasem zdarza mu się też powiedzieć w chwilach największego rozczulenia " pączusiu" co mnie doprowadza do szału
No powiedzcie co byście sobie myślały gdyby wasz facet mówił do was pączku albo pączusiu????
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
sylwoonia napisał(a):
> No powiedzcie co byście sobie myślały gdyby wasz facet mówił do was pączku albo pączusiu???? Hmmm... Chyba jestem jakas dziwna bo absolutnie by mi to nie przeszkadzało Sama czasem mowie tak na mojego chłopaka - mimo ze chudzina z niego. I na siostrzyczke cioteczna tak mowie
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
fefynka
tak do mnie mowi moj maz i bardzo to lubie. Jest to oczywiscie
pochodna |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Re: fefynka
Mój ukochany mówi do mnie Dziubuś/Dziubek (a dokładnie Dziubuś Pucio Pucio, nie pytajcie dlaczego ehh..), opróćz tego "moja kochano myszko", koteczku,Kamilka, parę razy powiedział na mnie Dziabąk, ale to już mi się nie podobało i dał sobie spokój.
Mój kumpel jak mnie widzi to mówi "Cześć słoneczko", jak to słyszę to od razu się uśmiecham. Ja na mojego mówię, brunecik (bo jest brunetem),misiaczek, Pawełek(od imienia oczywiście) albo Fazji, bo czasami robi głupoty jak ten Misiu Fazjii z Mapetów Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Kochanie mowi do mnie perelko
|
|
|
#26 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja obsesyjnie do męża ,siostrzenicy i mojego psa
Mój ogryzek zaś chyba nie ma zbytniej wyobraźni bo -albo zgapia po mnie i jestem :myszką lub orzeszkiem albo mówi tradycyjnie :skarbie,kochanie itp. Jak powie Agnieszka to ze zdziwieniem się na niego popatrzę |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Aga BJ napisał(a):
> > Jak powie Agnieszka to ze zdziwieniem się na niego popatrzę U mnie jest to samo Prawie w ogole nie mowimy do siebie po imieniu ...
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Mój S. mówi do mnie: księżniczko, kochanie, słoneczko, skarbie, królewno,kotuś, niunia
A ja do niego: Szymuś, Tygrysek, Misiu, Kochanie, Niuniuś, Wariat itp |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: jak pieszczotliwie nazywaja Was wasi faceci..
na mojego Aniołka,Bambalinka,Stworz onka i czasami Foteliczka mówię właśnie tak
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: jak pieszczotliwie nazywaja Was wasi faceci..
Moj ukochany mowi do mnie: kochanie ,sloneczko, koliberku, a jka go rozzloszcze to to mowi mi ze jestem jego kochana zlosnica
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.