|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
ślubującym dziś 6 siepnia
jest was chyba kilka...
zyczę wszystkiego Naj! Radości, miłosci w nowym stanie cywilnym. 6 .08 był tez naszą data z wyboru, 9.07 z konieczności. Pogoda jest super! A jesli dobrze mi sie wydaje to dzis Mendelsona usłyszy: gosiqa i kasia191273, kogos jeszcze pominęłam?? Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2005-08-06 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubującym dziś 6 siepnia
Dołaczam się wszyskiego naj....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
w moich okolicach pogoda paskudna, ale mam nadzieję, ze żadnej parze to nie rpzeszkodzi
![]() i oczywiście dużo duzo szczęścia dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
w Łodzi tez sie popsula , ale nie pada, wiec makijaze nie spłyną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jeszcze kornelia1980...
Ja również przyłączam się do życzeń!! Wszystkiego naj!! a MIŁOŚCI to już w ogóle nieograniczonej ilości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
i ja ja też! ja również wszystkim życzę wszystkiego najlepszego. Z tego, co pamietam, to rzeczywiście najpiękniejszy dzień w życiu zwłaszcza jeśli ślubuje się tej właściwej osobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja też przyłączam się do życzeń !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
za młode pary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Duuuuuuuuuuużo szczęścia na nowej drodze życia! mnustwa miłości i wielu prawdziwych przyjaciół.
I udanych nocy poślubnych :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Nawet nie wiedziałam, że jest taki wątek
![]() ŚLUB BYŁ WSPANIAŁY!!! ZDJĘĆ JESZCZE NIE MAM, ALE TO TYLKO KWESTIA CZASU JAK WYGLĄDAŁAM? SAME OCENICIE ![]() ![]() ![]() TYMCZASEM ROZKOSZUJĘ SIĘ CHIWLAMI SAM NA SAM Z PANEM MĘŻEM ![]() DZIEWCZYNY NAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI JAK TYLKO BĘDĘ MIALA FOTKI TO SIĘ POCHWALĘ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja również ślubowałam 6 sierpnia!Od piatej rano sterczalam w oknie bo lalo jak z cebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zreszta takie byly prognozy pogody)Modlilam sie caly czas o piekna pogode (choc szanse byly marne...)i rozmawialam w myslach z moja swietej pamieci babcia, ktora bardzo chciala, zebym wziela slub z moim Jareczkiem i zawsze mi to powtarzala. No i stal sie cud i wypogodzilo sie!!!!!!!!!!!Na sesji zdjeciowej slonce tak prazylo, ze mruzylismy non stop oczy i fotograf musial sie z nami nameczyc...Na zdjecia musicie poczekac chyba az do wrzesnia, bo wlasnie wtedy spotkamy sie z fotografem (teraz wrocilismy do Poznania, gdzie aktualnie pracujemy a w przyszlym tygodniu wyjezdzamy w podroz poslubna i wracamy 31 sierpnia).Podsumowujac:ws zystko wyszlo pieknie:pogoda dopisala, w kosciele bylo po prostu bajecznie-bez nerwow i z wewnetrznym przeswiadczeniem, ze tak ma wlasnie byc, weselicho bardzo udane-tance do 5 rano, w niedziele poprawiny do wieczora, a w poniedzialek juz nieco spokojniej bo bez tancow, ale dalej swietowanie...O takim slubie i weselu wlasnie marzylam i niczego bym nie zmienila!!!Jestem bardzo szczesliwa mezatka i trzymam kciuki za wszystkie przyszle panny mlode!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
no to tylko pogratulować i wszystkiego NAJ
a z tym sloncem.... to w dzien naszego slubu tez bylo tak nijak, ale duzo cieplej niz 6.08 (to byl nasz planowany termin i cieszylam sie ze nie wypalił) nawet w drodze do fotografa deszcz padal, natomiast na sesji w ogrodzie bylo niesamowite slonce i gorąco. Pan Bog wie kiedy wiecej światła dać ![]() a zdjec takich prywatnych nie masz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Pojedyncze zdjecia prywatne juz sa, ale traf chcial, ze dzisiaj jestem w pracy po tygodniowej przerwie, wiec mam mnostwo spraw do nadrobienia a juz wieczorem wyjezdzam w delegacje. W biurze bede jeszcze w przyszly wtorek i srode i wtedy postaram sie powklejac pare zdjec-niestety z internetu korzystam tylko w pracy...Zdjecia, ktore wkleje robil kuzyn i np. z kosciola jest tylko jedno, bo najlepszy widok na nas mial fotograf i kamerzysta, no i oczywiscie ksiadz. Ale za to zjecia sa jak najbardziej naturalne i niepozowane, bo nawet nie wiedzielismy, ze jestesmy fotografowani. Naprawde postaram sie je wkleic przed wyjazdem w podroz poslubna!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
to czekamy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Acha, mozecie mnie jescze poinstruowac, jak wkleic zdjecia-nie mam o tym zielonego pojecia....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wieeeeelkie dzieki za pamiec i zyczenia- kilka fotek wkleilam w watku: NASZE ZDJECIA SLUBNE, reszta moze po powrocie z podrozy do Francji;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ja tez slubowałam 6 sierpnia;-) Pogoda od rana była zmienna, ale na zdjecia w plenerze tak wspaniale swieciło słonce! podroz do koscioła w słoncu, slub w słoncu zycznie a w słoncu i gdy tylko zamknełam drzwi od sqmochodu luneło!!! a potem była taka piekna TĘCZA!!!!;-)))) to musiałbyc szczesliwy dzien!
Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Te życzenia są również dla mnie
![]() Dzięki dziewczyny za pamięc i szczere serca. Pogoda nie była łatwa, ale ja nawet nie czułam, że padał deszczyk- malutki podobno był!!! Ach.... co to był za ślub.... mój własny, z moim jedynym, najwłaściwszym, ukochanym KIMŚ. A teraz jest moim mężem. HURRRAAAAAAAA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.