|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki Matrix
Czy uzywala ktoras z was kosmetyki Matrix do wlosow kreconych, jak sie sprawuja i gdzie mozna je kupic (najlepiej w zamosciu). Bardzo prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Matrix
Twoje pytanie nadaje się na forum dla fryzjerki i tam też je przenoszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przed zadaniem pytania najpierw proszę zajrzj do KWC - jest trochę opinii:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8674 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9207 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9206 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sorki musialam sie pomylic zadajac to pytanie w pytaniach do kosmetyczki. Te linki widzialam wczesniej, ale chcialam wiecej opinii zwlaszcza o szamponie, ale i tak dzieki za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Moja mama uzywa regularnie (ma naturalnie krecone wlosy,) a ja (mam wlosy podatne na krecenie) od czasu do czasu i jestesmy bardzo zadowolone. Bardzo lubie Matrixa, a zielona seria do wlosow kreconych naprawde dziala. Lubie ogorkowy zapach tych kosmetykow. Najbardziej do gustu przypadla mi maska. Do wlosow prostych polecam pomaranczowa serie (wlosy w ogole sie nie placza, sa ladnie wygladzone). Uzywalam takze szamponu do wlosow farbowanych (seria fioletowa).
Obecnie jestem na etapie probowania szmaponu i odzywki kerasilk goldwella... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moje wlosy są falowane. I barzo plączące sie.Ja z i serii zielonej nie byłam specjalnie zadowolona. Po odżywce włosy mi się dość platały po wyschnieciu, choć po myciu rozczesywaly się dobrze. Za to teraz mam serie pomarańczowa i z tej jestem baaardzo zadowolona. Odżywka jest jak dla mnie rewelacyjna. Najładniejszy jest ten syper blask na włoskach.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
(Nie chce zakładać osobnego wątku więc "podczepie" sie pod ten,mam nadzieje,że autorka sie nie pogniewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
Chodzi o spray chroniacy przed cieplem prostownicy? Do prostowania nie lubie go uzywac, robia mi sie sztywne wlosy (moje i tak sa sztywne z natury), natmiast sprawdza sie, kiedy chce utrwalic loki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No moje włosy do sztywnych nie należa więc mam nadzieje,że się sprawdzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywalam mleczka w tubie do lokow z firmy matrix.Jest dobra ale mam swojego "konika"do loków.Pianke do lokow z fructisa z fioletowym paseczkiem.Jeszcze pol roku temu zniknela ona ze sklepowych półek..2 tyg.temu dostalam ją w super markecie.Narazie jest najlepsza.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wosk albo Brylantyna Joanny jest bardzo dobra! Ladnie nablyszcza i podkresla skret
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ten spray z matrixa to prostownic ( pomaranczowy Sleek Look) jest taki sobie. Wydaje mi sie ze usztywania wlosy. Ale ma ladny zapach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dziewczyny jeszcze jedno pytanie uzywala ktoras z was pianke do wlosow kreconych Sunsilk, bo mam zamiar ja jutro kupic, ale nie wiem czy warto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Spray już zamówiony więc nie ma odwrotu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
"No pewnie, ze sie nie pogniewam:P"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Buziaczku, jak sie sprawuje spray MATRIX-Loreal SLEEK LOOK IRON SMOOTHER? własnie go zamówiłam i ciekawa jestem efektów działania
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ha,ha ale trafiłaś, właśnie prostuje włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Nie wiem ale co ja nie kupiłam z tej serii czy to pare lat wstecz czy teraz ostatnio to bez rewelacji Nie różnią sie od maski za 10 zł w sklepie fryzjerskim Dla mnie szkoda kasy A miałam kiedyś pomarańczowy spray nie pamiętam chyba do prostowania to mi sklejał włosy i strąki robił wtedy 60 zł za niego dałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.