|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powiększone usta
Hej dziewczyny! Chciałam się dowiedzieć czy któraś z was używała już tego nowego błyszczyka powiększającego usta z Sephora? Czy on może być używany przez osobę młodą czy skierowany jest on nieco do starszych osób? Ja mam 18 lat i nie wiem czy coś takiego mi zaszkodzi.Jak coś wiecie to prosze napiszcie. Z góry dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: powiększone usta
A o który błyszczyk ci chodzi konkretnie - bo są w sumie 3: 1. City Lips 2. Lip Injection i 3. Sephora Plump Effect.
Z tego co pamiętam był już wątek o tych błyszczykach i dziewczyny pisały, że to pic na wodę fotomontaż ![]() Ja używam AA Fruit Kiss i jestem bardzo zadowolona ![]() PZDR ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Marbella, najlepiej przejdź się do Sephory i wypróbuj, są testery, o ograniczeniach wiekowych nie słyszałam.
![]() "Sephora Plump Effect" to bardzo gęsty, mocno silikonowy błyszczyk, który ma powiększać (optycznie) przez idealne wygładzenie powierzchni warg. Na pewno nieszkodliwy. ![]() Wypróbowałam też "Lip injection" i muszę powiedzieć, że usta miałam bardzo podrażnione, mocno zaczerwienione, ale czy większe? No i trzeba uważać przy nakładaniu, żeby błyszczyk nie "wylał się" poza obręb warg, bo wtedy podrażni i zaczerwieni się także skóra w tych miejscach i w efekcie będziemy mieć niesymetryczne, wyglądające na niechlujnie umalowane usta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Właśnie, dziś w Sephorze wypróbowałam błyszczyk Lip Injection i powiem krótko- co za TRAUMA!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.