![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 219
|
Czarnow³ose;)
czarnulki - a najbardziej te farbowane !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 81
|
Dot.: Czarnulki - l±czmy siê !!!!!!!
Przy³±czam siê do pytanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
he he ciekawy temacik zapoda³a¶
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Pocahontasss pamietasz nazwe tego szamponu , którym przyciemni³a¶ w³osy ?!
Szukam zmywalnych szamponów , które przyciemnia mi w³osy bo Palette .... ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 294
|
witam czarnulki
![]() ![]() myje wlosy szmponem schauma - od wielu juz miesiecy, jestem bardzo zadowolona , codziennie uzywam tez odzywki - wszystko z linii pielegnujacej kolor . oczywiscie lepszy jest czerwony loreal - ale niestety 2 razy drozszy ![]() ![]() ![]() obecnie jestem na etapie zapuszczania ( jak zawsze ![]() pozdrawiam wszystkie brunetki ![]() Edytowane przez dosieñka Czas edycji: 2005-08-08 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ach, jak ja Wam zazdroszczê. Mam kasztanowe w³osy, ale uwielbiam ciemny br±z, niestety przez farbowanie wypadaj± mi gar¶ciami(a u¿ywa³am na prawdê dobrych farb). Teraz muszê zaprzestaæ farbowania i polubiæ mój naturalny kolor w³osków.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Rosa postaram sie zdobyc tê nazwe tylko musze pojechac do marketu bo tam go znalaz³am.Szkoda ze od razu nie przy³o¿y³am wiekszej wagi do nazwy tego szamponu.Ale poprostu mysla³am ze bedzie do bani.Jak tylko sie dowiem od razu Ci napisze.A jest naprawde super-przynajmniej dla mnie-a i cena-wrecz smieszna.Chyba jakies 2,50!!Pozdrawiam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
ja u¿ywam farba garnier 'ciemny br±z' s±
fajne, a mo¿e wy macie jakies fajne farby z odcieniami br±zu. Palat s± za ciemne i wella te¿. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
najlepsza farba jaka do tej pory mialam to z Schwarzkopf Brillance granatowa czern
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 699
|
Hej wszystkie brunetki
![]() ![]() ![]() A do pielêgancji u¿ywam szamponu Elseve lub Gliss Kur, nak³adam te¿ maskê wyg³adzaj±ca Matrix sleek.look wspaniale od¿uwia i wyg³adza. SA do prostowania Renne Blanche lu jedwabiu Biosilku. A poza tym - fajny w±tek czarnulki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 49
|
Super temacik, ja te¿ mam czarne farbowane w³osy i wbrew wszystkim negatywnym opiniom na wiza¿u farbujê farb± palette i tylko po niej nie wypadaj± mi w³osy, farbowa³am ju¿ garnierem i lorealem i w³osy wypada³y gar¶ciami, natomiast po palette mam spokój.
Ka¿demu s³u¿y co innego i ja siê przekona³am dla mnie najlepsza jest palette a farbujê na czarno ju¿ oko³o 6 lat tak¿e trochê czasu ju¿ to trwa. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Ja mogê siê pochwaliæ naturalnymu bardzo ciemno br±zowymi w³osami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 305
|
dobry watek!ja uzywam "ciemny braz"garniera.kolor to czern z brazowym po³yskiem.do tego wloski mam dlugie i z natury lsniace,grube.czesto spotykam sie z komplementami na ich temat
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 159
|
![]()
Ja równie¿ mam czarne farbowane w³oski. Uzywam farby Joanna-Czarny bez. Wcze¶niej farbowa³am na czekoladê,ale pózniej mialam problem z odrostami,poniewa¿ kolor w³osów by³ zbyt ciemny,a odrosty czekoladowe. Od tamtej pory mam czarne w³oski i jestem happy
![]() Czujê sie w nich bardzo dobrze,bo odpowiadaj± mojemu temperamentowi ![]() Nie mam z nimi wielkich problemów. No mo¿e taki,ze mam lekko przesuszone od ci±g³ego uzywania lakieru ![]() Ogólnie uwielbiam swoje czarne k³aczki... S± takie sexy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
I ja siê do³±cze. te¿ farbuje na czarno farbk± z Garniera, jako¶ nic specjalnie z³ego im sie nie dzieje i nie wypadaj±, oprócz tego ze czasem tak dla przypa³u zakrece sobie wloski, albo zrobie z nimi rózne inne dziwne rzeczy, bo strasznie lubie eksperymentowac
![]() ![]() Nie wyobrazam sobie siebie w innym kolorku, bo mam ciemn± oprawê, wszyscy siê juz przyzwyczaili i mama nawet kiedys sama mi powiedziala, ¿e nie wyobra¿a sobie mnie w jasniejszym kolorze (a swoje wlasne mam ¶redni br±z, taki jaki¶ dziwny, bardziej szary ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 159
|
![]() Cytat:
![]() Ale uwazam ze to bardzo dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 221
|
Ja równie¿ u¿ywam Joanny - czarny bez, ale nie jestem do koñca zadowolona. Co prawda kolor jest trwa³y i farba ta akurat w moim przypadku nie niszczy w³osów jednak odcieñ tej farby wydaje mi siê taki jaki¶ sztuczny. Dlatego zastanawiam siê nad garnierem, o którym pisze torunskagwiazda. Tylko czy ten br±zowawy po³ysk wyjdzie na moich kruczoczarnych w³osach?
![]() W³oski myjê szamponem Tiomotei, po czym nak³adam balsam regeneruj±cy gliss kur (bardzo dobry - polecam). Aktualnie jestem na etapie zapuszczania , bo marz± mi siê d³uuuga¶ne, czarne w³oski.. Co¶ piêknego ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
MI wyszedl ostatnio taki naturalny czarny po Naturalny cimny szatyn z Nutriss, jestem zadowolona choc wolalabym zeby bardziej wpadal w braz, ja uzywam szamponow do wlosow farbowanych szczeegolnie Loreal i pasuje mi bardzo energia i blask
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
i ja siê do³±czam do u¿ywaczek czarnego bzu joanny.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nie bardzo ufam joannie... ale schwarzkopf briliant czern jest swietna
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...63#post1420063 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 431
|
Ja u¿ywam obecnie Safiry -aksamitna noc, jak dla mnie rewelacja ( lubie tez Polly Colour Brillance, kiedyz uzywa³am tak¿e Garnier Nutrisse, Bell Colour i Ferii).Moje w³osy l¶ni±
![]() Migotka----przy czarnych w³osach tylko dekoloryzacja ( poszukaj w wyszukiwarce) najlepiej przez pasemka , ale i tak bêdzie to ¿mudny proces. Ja sama robi³am ju¿ trzy dekoloryzacje z czarnego ( za ka¿dym razem potem wraca³am do czerni) ale przyznam , ¿e mam silne i zdrowe w³osy.Mimo wszytko zabiegi je do¶æ podniszczy³y , ale szybko tez zdo³a³am moje w³oski o¿ywiæ. Proponuje dekoloryzacje u fryzjera mimo wszystko ![]() Sama szykujê siê do kolejnej dekoloryzacji , zamierzam jednak przed tem ¶ci±æ w³osy i robic to w³asnie metod± pasemkow± tym razem ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 140
|
Czarnow³ose:)
dziewczyny jest watek o br±zow³osych a mo¿e powklejamy w tym w±tku zdiêcia czarnow³osych?? wiem ze nie kazdemu ten kolor pasuje ale ja jestem narazie w nim zakochana po wielu próbach zmiany kolorów zawsze powracam do niego, bo uwazam ze w nim mi najlepiej, obecnie mam na g³owie kolorek niebiesko-czarny i jest sliczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 263
|
Dot.: Czarnow³ose:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 541
|
Jestem za czarnymi w³oskami jak najbardziej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 327
|
podbijam w±tek.czarnulki ³±czmy sie !!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 431
|
Zgasza siê blondi , ale do niedawna Czarnulka ( zawszê bêdzie sentyment) wieloletnie i wiele razy powracaj±ca do koloru
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 298
|
brunetki rulezzzzzzzzzz!!!!!!!!!!! !! idealem jest dla mnie ostatnio Nicole z PCD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 955
|
Jeeeeeeah, kolejny w±tek z serii "³±czmy siê"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
zanim cos napiszesz to uwaznie przeczytaj!! a jak tego nie potrafisz to sie nie wypowiadaj, za³ozy³am ten watek bo chcia³am by powklejano zdiêcia kobiet z czarnymi w³osami, chce poprostu zobaczyc komu te w³osy pasuja jaki makijaz najlepiej wyglada itp itp... .... WIêC K³ANIA SIE CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.