![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziwne zachowania w nocy...
Zdarzyło Wam sie kiedys zrobić w nocy coś dziwnego, czego potem nie pamiętacie albo przypomina Wam sie po jakimś czasie?
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziwne zachowania w nocy...
Kiedyś śniło mi się, że z kimś walczyłam na szpady
![]() Ostatnio oberwał ode mnie z pięści mój biedny kot leżący obok na poduszce, bo mi się śniło, że kogoś biję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja całkiem niedawno śniłam, że byłam z przyjaciółkami na obozie/wycieczce i wszystkie w pokoju myłyśmy zęby, spluwając do umywalki. I ja w tym śnie jak każdy splunęłam pianą, a tu po chwili się budzę i mam policzek i poduszkę w ślinie
![]() Albo innym razem śniło mi się, że strzelam na strzelnicy z jakiegoś karabinu, a to budzę się i mam ręce ułożone jakbym strzelać miała ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mnie to jesli cokolwiek sie sni to tylko gdy ma sie "cos" stac np gdy mam zachorowac.na ogol mam sny z "przeslaniem".ciagle mi sie sni ze uciekam, ze ktos chce mnie zabic i te sny sa baaaardzo realistyczne.kiedys snilo mi sie ze jak zwykle uciekalam i gdy sie obudzilam bylam cala zasapana i sie dusilam jakby wlasnie zrobila maraton.nie byl to koszmar.wiele razy zdarza mi sie budzic w dziwnych pozycjach.czesto moja siora z ktora dziele pokoj mowi ze gadam przez sen albo nagle usiade i sie poloze....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podczas choroby musiałam w nocy przyjmować tabletki (o 4 nad ranem dokładnie). pewnej nocy, kiedy babcia dawała mi tabletkę to ja w pół śnie wypaliłam "po ch** mi to dajesz?" rano po obudzeniu babcia zaczęła na mnie krzyczeć a ja nie wiedziałam dlaczego. dopiero potem mama wyjaśniła mi co się stało (ja oczywiście tego nie pamiętałam)
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam dziesiejszej nocy dziwną sytuację. Snu jak zwykle nie pamiętam dokładnie, ale przed samym obudzeniem wiem, że śniło mi się jak wykonuję jakieś ćwiczenia i strasznie mnie od tego bolą ścięgna na obu nogach w tym samym miejscu. Obudziłam się i o dziwo rzeczywiście mnie one bolały i bolą lekko do teraz
![]() A z dawniejszych sytuacji to kilka razy zdarzyło się, że wstawałam w czasie nocy i np. wchodziłam do kuchni albo do pokoju, powiedziałam kilka zdań do rodziców i wracałam do łóżka. Zupełnie o tym nie pamiętałam następnego dnia więc było to nieświadome.
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak bylam malym dzieckiem snilo mi sie ,ze ide do kibelka siusiu..rano budzilamm sie w mokrej poscieli ![]() ![]()
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Mi się raz zdarzyło jak byłam mała coś takiego: normalnie poszłam spać do swojego pokoju, zasnełam a w nocy wstałam, ściągnelam z łóżka poduszkę i kołdre i poszlam zaniesć ją do pokoju rodziców gdzie zostawiam je na fotelu a sama wróciłam do swojego pokoju, położylam sie do łóżka i przykrylam prześcieradłem.Zaznaczam, że robiłam to wszystko nieprzytomna i chyba we śnie bo nic nie pamietam a o całym zdarzeniu dowiedzialam się na drugi dzień rano. Sama nie wiem ale chyba można to już nazwac lunatykowaniem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się jak mi kiedys mama opowiadała, że gdy miałam ok. 8 lat, wstałam pewnej nocy, zapaliłam wszystkie światła i powiedziałam, żeby wszyscy wstali, bo spóźnię się do szkoły
![]() A propos przeklinania, to moja przyjaciółka, zawsze gdy u mnie śpi, klnie przez sen. Czasami, gdy nie moglam zasnąć i pytałam się, w nadziei, że ona też nie: "śpisz?", dostawałam odpowiedź: "Sper...." albo "ku... mać" (a ona cały czas spała) ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja znam kilka takich dziwnych historii
![]() 1. Kiedyś sniło mi się, że jestem na wycieczce klasowej. Bylismy całą klasą na szczycie jakiejś górki i nagle wszyscy musieli iść za potrzebą ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Moja siostra często gada przez sen. Zdarza się, że normalnie ze mną gada, a rano tego nie pamięta. 3. Będąc na koloniach byłam w pokoju z taką dziewczyną, która wstawała w nocy i świeciła i gasiła światlo. Mogła tak stać przy włączniku i bawić się światłem pół nocy ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja się często przez sen śmieję bardzo głośno, ale nigdy nie pamiętam z czego
![]() Kiedyś po imprezie spała u mnie kumpela. I ponoć przed zaśnięciem toczyła się między nami dyskusja na temat werteryzmu we współczesnym świecie. "Ponoć", bo ja nic z tej rozmowy nie pamiętam, kumpela mi wszystko dopiero rano opowiadała, i to jak ją wyzywałam, bo nie chciała przestać gadać ![]() A macie taki odruch przed zaśnięciem, że ruszycie tak nagle całym ciałem i zaraz zasypiacie? Ja zauważyłam to już w zeszłym roku u znajomego, u siebie niedawno też. To normalne ponoć, tylko skąd się bierze? Taki jakby tik nerwowy ![]()
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Ja coś takiego mam, coś jakby wielki dreszcz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja jako mała dziewczynka miałam często sny o tym, ze siedzę na kibelku i robię siusiu no i niestety się moczyłam
![]() ![]() ![]() Do tej pory ze mnie się śmieją. Mama mówiła mi, że jak była w moim wieku to też takie rzeczy w nocy robiła. Raz nawet wyszła na dwór przez okno. Ja natomiast oprócz robótek ręcznych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hehehe jak byłam mała to czesto ruszałam na rozne 'misje'
pamietam ze raz wziełam wyjełam worek ze smieciami, zawiazałam [oczywista wszystko neiswiadomie] byłam juz przy drzwiach jak sie mnie mama spytała co robie to stwierdziłam ze 'ide wyrzucic smieci' ojj nasmiali sie ze mnie wtedy naśmiali ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Oj ja jak miałam ok. 10 lat wstałam sobie zapaliłam światło usiadłam do telefonu i wybrałam 4 pierwsze cyfry numeru do koleżanki po czym zmieniłam zdanie i zadzwoniłam na swój domowy numer...słysząc sygnał zajętości stwierdziłam, że lepiej odlożę tą słuchawkę bo jeszcze ktoś odbierze
![]() Pamiętam też, że kiedyś w nocy wstałam...ubieram papcie...moja mama pyta się : Gdzie idziesz? Ja przebudzenie i wypaliłam: Siku ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo, jak bylam mala to czesto lunatykowalam. Np: - ubieralam sie w nocy, a na pytanie mojej mamy gdzie ide, to odpowiadalam ze do sklepu ![]() - ukladalam w nocy (bez wlaczonego swiatla) klocki ![]() ![]() - podeszlam w nocy do domofonu i zaczelam gadac: "halo? halo? eee..nikogo nie ma" ![]() A teraz, mimo ze mam juz ponad 19 lat, czesto wydzieram sie w nocy, ale podobno tak glosno, ze raz to nawet sasiadka pytala sie mojej mamy co sie dzialo u nas w domu ![]() A mojemu koledze snilo sie ze walczy z psem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
A mojemu tacie śniło sie raz, że całowal sie z jakas laską i podczas tego snu obudził sie i okazalo się, że to pies go po ustach lizał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hihi
![]() Ja wierzgam przez sen (skąd te siniaki???), gadam (m.in. po angielsku, po niemiecku ![]() ![]() ![]() PZDR ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A mi sie kiedys snilo, ze mialam jakis pamietnik i te kartki z pamietnika zaczely uciekac oczywiscie przy pomocy wiatru do goooory, a ja weszlam na brzeg sofy i zaczelam skakac i je lapac... Zlapala mnie siostra, inaczej skonczyloby sie to pewnie upadkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
moj TW ciagle mowi ze krzycze przez sen albo na niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
srubka teraz to sie smieje ale wtedy do smiechu mi ne bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdr. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kiedy miałam kotka zdarzało mu się w nocy nabroić - wstawałam zaspana sprawdzić co i jak a potem nie pamiętałam czy mi się to przyśniło czy na serio wstawałam. Jeszcze jako mały szkrab śniłam, że można podnieść blat stołu a w środku będą skarby - rodzice mnie nieźle ochrzanili za próbę zerwania blatu ![]() PZDR ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
jak byłam młodsza to lunatykowałam nonstop.Kiedyś wstałam wziełam pościel i poszłam do innego pokoju i połozyłam sie na fotel;a innym razem jak byłam u babci wziełam posciel i zaniosłam ją do kuchni i poszłam z powrotem do pokoju-budze sie niczym nie przykryta
![]() ![]() Innmym razem wszyscy już u mnie spali,mama jak zwykle czuwała i w penym momencie sie budzi bo usłyszła jak ktos szpera przy zamku w drzwiach:/wstaje przestraszona i co widzi: moja siostra stoi przy drzwiach w piżamie i chce wyjśc,zapytana gdzie idziesz odpowiada "che mi sie siusiu" ![]() ![]() Obecnie cześciej mówie przez sen niż chodze.Oczywiście nie pamietam co.... ![]() ![]() ![]() pozdrawiam papapa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Widze,że nie tylko ja mam dziwne przygody w nocy
![]() ![]() ![]() ![]() To chyba wszystko co wyprawiam( a i oczywiście jak kilka dziewczyn tutaj jak miałam kilka lat śniła mi się toaleta też się wtedy zsisuiałam do łóżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.