|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Farbki do twarzy
Interesuje mnie gdzie moge kupic farbki do twarzy, mam z tym wielki problem, ponieważ nigdzie tego nie moge znaleść.
Pomóżcie!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: Farbki do twarzy
farbki do twarzy możesz kupić w Kryolanie w centrum- sprawdziłam je i moge polecić z czystym sumieniem.
Miałam także farbki kupione w Ikei i sklepie z art. plastycznymi dla dzieci i niestety nie sa godne polecenia. pozdrawiam sam |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A gdzie znajduje sie owy Kryolan, w centrum jakiego mista? A moze znasz jakis sklep internetowy?
Dziękuje! |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ups - faktycznie miasta nie podałam.
W centrum Warszawy ![]() Niestety nie wiem czy posiadają sklep internetowy:-( pozdrawiam serdecznie sam |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
witam
oto link do sklepu internetowego ,kiepsko chodzi ,w wiekszosci nie ma zdjęc i cen ale zawsze mozna zadzwonic i zamówic. http://sklep.impre-art.com.pl/index.php pzdr. paula |
|
|
|
|
#6 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Farbki do twarzy
odkopuję stary wątek z nadzieją że mi pomożecie.
Potrzebuję zakupić kilka kolorów farbek do twarzy. Na allegro jest tego sporo. Czy mogłybyście polecić mi jakies konkretne? Zalezy mi na dobrym kryciu i wyrazistych kolorach ![]() z góry dziękuję |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam starego, poczciwego Kryolana. Ma naprawdę dobre farbki - zarówno supra, jak i aquacolor. Wybór kolorów - olbrzymi. Dobre są również farby FARDEL.
Według potrzeb większych, czy bardziej sprecyzowanych, czy mniejszych - paletkowych: http://www.charakteryzacja.com/index..._gr,10031.html W razie nagłej potrzeby można się ratować w sklepach dla plastyków. Krycie, wytrzymałość - średnie, ale bardzo przystępne ceny. O ile pamiętam ok. 15 zł.
Obecnie ok. 69 kg Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2009-11-17 o 11:19 Powód: skleroza |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Słyszałam też że niezłe sa farby do twarzy/ciała Snazaroo |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
O tej firmie nie słyszałam, ale dobrze wiedzieć
perspektywicznie
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam w Inglocie farbki do twarzy ale nie wiem niestety czy dobre.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Odkopuję
zastanawiam się nad kupnem farbek do twarzy Kryolana, a ponieważ maluję czasem tancerzy zależy mi na jakości. Mam fixer utrwalający, jest szansa że jak użyję farby i tego fixera, i mi się tancerz spoci to przynajmniej przez kilka minut ta farba nie spłynie? Czy któraś z was może mi pomóc w oparciu o własne doświadczenia?
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Zamierzam kupić farby do malowania twarzy, ale nie chcę kupować zbyt drogich.
znalazłam na aukcjach m.in. takie: http://allegro.pl/akson-farby-do-mal...476671351.html http://allegro.pl/farby-do-malowania...4.html#gallery czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czy da się nimi pokryć skórę, w taki sposób aby nie było przebić? i które farby są tłuste w konsystencji? proszę o pomoc.
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a duzo kolorow potrzebujesz? bo jesli nie to moze warto zainwestowac jednak w dobre,sprawdzone farbki do twarzy i ciala np. Kryolan? Maja one tłusta konsystencje jak wiekszosc z reszta,latwojest nimi operowac,cieniowac itd,kolory sa intensywne,napigmentowane ,pokrywaja wszystko,supry sa bardzo tłuste dlatego najlepiej pozniej je poprawiac cieniami zeby efekt utrzymal sie na dluzej,nie splywal itd jesli ktos ma np dosyc tlusta cere sprawdzilam Twoje przeslane linki,ale niestety nie moge sie wypowiedziec
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oglądałam farbki Kryolana ale takie za 50 zł zestawy chyba są mało wydajne...
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) to fakt nie beda wydajne,ale te z linkow rowniez,spojrz na pojemnosc :PJesli chodzi teraz o cene i nie chcesz inwestowac w cos dobrego,sprawdzonego i nie bedziesz tworzyla bog wie czego na twarzach to wydaje mi sie,ze spokojnie mozesz zainwestowac w te,ktorych wyszukalas jesli okaza sie totalnym bublem to nawet nie bedzie szkoda
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcę nauczyć się czegoś nowego.
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie może czym różnią się te dwie farbki?
http://allegro.pl/supracolor-farba-d...111209049.html http://allegro.pl/clown-farba-tlusta...111209048.html Bo cena jest praktycznie taka sama, za to w jednym pojemniczku jest tylko 8ml farbki a w drugim 30ml. W pierwszej aukcji napisali że 8ml wystarczy aby pomalować całego człowieka. To prawda? Bo wydaje mi się, że to dość mało, a ja jestem całkiem zielona w tych sprawach więc nie wiem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

zastanawiam się nad kupnem farbek do twarzy Kryolana, a ponieważ maluję czasem tancerzy zależy mi na jakości. Mam fixer utrwalający, jest szansa że jak użyję farby i tego fixera, i mi się tancerz spoci to przynajmniej przez kilka minut ta farba nie spłynie? Czy któraś z was może mi pomóc w oparciu o własne doświadczenia?

Maja one tłusta konsystencje jak wiekszosc z reszta,latwojest nimi operowac,cieniowac itd,kolory sa intensywne,napigmentowane ,pokrywaja wszystko,supry sa bardzo tłuste dlatego najlepiej pozniej je poprawiac cieniami zeby efekt utrzymal sie na dluzej,nie splywal itd jesli ktos ma np dosyc tlusta cere