|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pytanie o tipsy
Drogie Wizazanki! zrobilam sobie wczoraj tipy, leczy dopiero gdy wyszlam od kosmetyczki przyszla mi do glowy pewna mysl przez ktora zaczynam watpic w to czy dobrze zrobilam robiac te paznokcie, a juz pisze o co mi chodzi ... sztucznego paznokcia nakleja sie na koncowke prawdziwego paznokcia i pokrywa calosc akrylem, i teraz ... rozumiem ze jak plytka odrasta to wypelnia sie ja od nowa akrylem zeby nie bylo ronicy i dziury miedzy naturalna a sztuczna powierzchnia, to jest dla mnie jasne, lecz ... co z koncowka paznokcia? skoro tips jest naklejony na sam czubek, to przeciez on odrosnie za jakis czas, i wkoncu, z czasem jak paznokiec duzo urosnie ten tips jakby sie skonczy i trzeba go bedzie spilowac, sciac. i wtedy od nowa trzeba zakladac tipsy? czy kosmetyczki to tez jakos uzupelniaja? nie wiem czy to dobrze wyjasnilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: pytanie o tipsy
Cytat:
a tak poza tym, to paznokiec rosnie "razem z tipsem" i po jakims czasie widac go na spodzie... z tego co wiem, to tipsy nigdy nie są "na stałe"- ze tylko uzupełnisz i masz z głowy na nastepny miesiąc. proponuje jednak wizyte własnie na kosmetycznym, tam opiszą Ci to rzetelniej i bardziej profesjonalnie. Ja wiem tylko tyle, co usłyszałam od znajomych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
przyznam ze nawet nie wiedzialam ze jest takie forum :P dziekuje, juz tam pisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
jeśli nie znajdziesz odp to daj znać opiszę Ci dokładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dziewczyny - w takim wypadku prosi sie o przesuniecie watku na odpowiednie froumn, a nie zaklada kolejny...
Juz dalam linka na techniczne, ale mysle ze juz za pozno i kolejny watek na paznokciach zaistnial :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.