Prosba:] - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-08-27, 18:37   #1
Asiaczek19
Przyczajenie

GG do Asiaczek19
Exclamation

Prosba:]

Hej jesli mozecie to wejdzie tu, tzn skorzystajcie ze wskazowek i sie zarejestrujcie, dostaniecie iPoda za darmo jesli namowicie 9 osobek. Bylabym wdzieczna. Ps: niczego nikomu nei narzucam, to tylko prosba i nie sciemniam .
Jak mieć iPoda za darmo?

http://ipodsgiveaway.co.uk/index.php?referral=177636

EXTRA SPOSÓB NA EXTRA iPod'a o jakim zawsze marzyliście!!! Sprawa jest bardzo prosta. Agresywny marketing jest COOL, bo dzięki niemu możecie właśnie po kilkunastu minutach rejestracji i przekonaniu kilku znajomych stać się posiadaczami iPoda. A czym jest ipod nie musze chyba mowić, ale jeśli znajdzie się ktoś kto wątpi czy warto go posiadać polecam stronę http://www.apple.com.pl/ipod Jeśli wydaje Ci się, że to jakieś naciąganie, to się mylisz. Oto cała instrukcja, jak stać się posiadaczem iPoda, nic nie płacąc, a to z tego powodu gdyż korzystacie z mojego linku, a tym samym przyczyniacie się do przysłania mi iPod’a (Wy korzystacie, bo sami możecie stać się jego posiadaczami i ja, bo już niebawem dzięki Wam mi go przyślą). Musicie zarejestrować sie tutaj:

http://ipodsgiveaway.co.uk/index.php?referral=160876
(nic nie zmieniaj bo nie wyjdzie)

1. Wybierzcie spośród dostępnych prezentów ipoda, który was interesuje (najlepszy jest ten w prawym dolnym rogu, ale wtedy musicie znaleźć 14 osób).

2. Oczywiście potem wpiszcie swój email (ostrzegam że na skrzynki w onecie i wirtualnej Polsce nie dochodzą maile potrzebne do potwierdzenia rejestracji. Nie wiem na jakie jeszcze nie dochodzi ale o2 jest pewne bo sam sprawdziłem wszystko dochodzi i nie ma problemów) w prawym górnym rogu w tej zielonej ramce i kliknijcie sign up.

3. Następnie wypełniacie formularz, oczywiście jezeli podacie nieprawdziwe dane nie dostaniecie iPod’a, bo paczka nie dojdzie. Wszytko jest po angielsku, ale bardzo intuicyjne, więc nie powinno Wam sprawić problemu. Po wypełnieniu go i zatwierdzeniu, dostaniecie email z linkiem aktywacji konta!

4. Po kliknięciu go, Wasze konto jest już aktywowane, teraz możecie się zalogować, klikając login. Kiedy już się zalogujecie kliknijcie "complete an offer" i z dostępnej listy kliknijcie na ten obrazek 2 od góry (date.com). Teraz już ostatnia rzecz, jaką musicie zrobić.

5. Trzeba sie tam zarejestrować. Pamiętajcie, że nie można używać polskich znaków, wulgaryzmów. Kiedy pojawi Wam się rubryka, by wpisać coś o sobie wpiszcie klika prostych zdań, najlepiej po angielsku (np. i'm looking for love itp.) I tutaj wszystko jest intuicyjne i nie powinniście mieć problemów z wypełnieniem formularzy i rejestracją. W razie pytań (a wątpię żeby się pojawiły) pomogę !Po jakichś 5-10 min. wjedźcie jeszcze raz na stronę date.com i na konto które tam założyliście i aktywujcie je. Kiedy rejestracja tam dobiegnie końca, ponownie wejdźcie na http://www.ipodsgiveaway.co.uk i zalogujcie się. Od zgarnięcia ipoda dzieli Was tylko krok! Musicie od 9-14 osobom (w zależności jakiego iPod’a chcecie) powiedzieć, żeby zrobiły dokładnie to samo, co przed chwilą Ty. Kliknijcie na: refier friends. Macie tam linka. Jeśli chcecie zwerbować swojego znajomego, podajcie mu ten link i przekażcie moją instrukcję. Jeśli wasz znajomy się zarejestruje a na liście obok jego maila zobaczycie napis No offer completed nie martwcie się tylko poczekajcie kilka dni. W razie problemów piszcie będę pomagał Jeżeli przez głowę przechodzą Wam myśli takie jak: "czy to jest legalne" albo "pewnie to jakaś bzdura - nic nie ma za darmo", to poczytajcie o tym w zachodniej prasie, jest tam teraz boom na tego typu usługi. Jest to tzw. nowoczesny marketing, ale nie będe się tutaj o tym rozpisywał. To wszystko. Pamiętajcie, że z jednego komputera można zarejestrować się tylko raz!! Nie licytujcie, cały opis macie podany, jak zdobyć wymarzonego iPod'a. Pamiętajcie, Wasza przygoda zacznie się od rejestracji pod linkiem:

http://ipodsgiveaway.co.uk/index.php?referral=177636
Asiaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 18:41   #2
Lovisa
Zakorzenienie

Dot.: Prosba:]

Wzywam Aleksandrę999 i mrugam już do niej z daleka
Stary 2005-08-27, 18:45   #3
Kavala
Rozeznanie

A ja nie wiem co to jest iPod.
Kavala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 18:53   #4
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Wzywam Aleksandrę999 i mrugam już do niej z daleka
Własnie byłam w trakcie pisania "Loviso... ".Pozostawie to bez komentarza....
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 19:05   #5
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kavala
Ja tez nie wiem i szczerze mówiąc wygląda mi to na jakies krętactwo...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 19:09   #6
Little_Shee
Zadomowienie

na gronie tez ktos o tym pisal, a potem wyszlo ze to wcale nie jest za darmoche. tu link do tego topicu http://grono.net/user/topic-show.jsp?id=244991
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 19:09   #7
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Łee to samo dostałam na maila.Pic na wode...
destiny666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 19:12   #8
Lovisa
Zakorzenienie

Hehe, a ja i Ola999 od razu wiedziałyśmy, że to tylko Mów mi Sherlock
Stary 2005-08-27, 20:16   #9
aleksandra999
Wtajemniczenie

...bo my jesteśmy cwaniary....
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 20:21   #10
aisulo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kavala
iPod to przenony odtwarzac mp3 chyba ale o duzej pojemnosci
aisulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 21:23   #11
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

iPod to po prostu odtwarzacz mp3 firmy Apple... tak mi sie zdaje. Z pojemnoscia to nie ma chyba wiele wspolnego, sa iPody bardzo pojemne i malo.

Mam watpliwosci czy ten watek ma racje bytu - czy to nie kolejne "glosujcie na mnie" zmodyfikowane na "zalogujcie sie to dostane ipoda"? Jesli sie myle to przepraszam, ale jakos nie moge zrozumiec czy z postu wynika, ze logujac sie tam wizazanki pomagaja autorce zdobyc urzadzonko, czy nie i maja zalogowac sie wylacznie dla wlasnych korzysci...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-27, 21:31   #12
Jelonek
Zakorzenienie

Wątek zamknięty, jeżeli admin będzie uważał za stosowne to go otworzy, w co wątpię.
Akcje typu: "znajdź 9 osób, a wtedy dostaniesz za darmo..."; "zatwierdzaj 15 maili, a zarobisz fortunę" i inne tego typu odpady nie mają racji bytu
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości