|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
falowane i okulary - a grzywka ...pomocy!
mam falowane-kręcone włosy nie wiem do konca jak to nazwać i noszę okulary... a ostatnio wzięło mnie żeby zrobić sobie grzywkę...najlepiej taką długą przez całe czoło...martwie się trochę o to że bedzie się kręcic, ale mam prostownice... i te okulary. jak myslicie dobrze bedę wyglądac? sprobuje wstawic kilka swoich zdjęć... na tych akurat nie widac moich kręconych włosów, bo są związane..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
To zależy od kształtu TWojej twarzy, samych okularów etc.JA noszę okulary i mam grzywkę na całe czoło i wyglądam dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Skoro masz możliwość użycia prostownicy z falami jakoś sobie ew. poradzisz
![]() ![]() Podsumowując:Biorąc pod uwagę możliwości jakie daje to forum oceniłam( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: falowane i okulary - a grzywka ...pomocy!
grzywka do okularków wyglada fantastycznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
według mnie grzywka z okularami wygląda super, naprawdę
![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() Edytowane przez lorinka Czas edycji: 2006-11-06 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mi własnie marzy sie taka prosciutka długa grzywka, prawie na całe czoło,ale zeby za mocno nie zasłaniała brwi. a z ta prostownicą to się zobaczy, moze wogole nie bede musiała jej uzywać..moze wystarczy szczotka i jakiś żel, wosk albo cos innego ;] jutro idę do fryzjerki, zobaczymy moze ona mi cos doradzi. jak bede miała fotkę to wam pokazę i ocenicie jak wyglądam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Też jutro idę do fryzjera i też mam falowano-kręcone włosy (w dodatku gęste jak nie wiem co) i też chcę grzyweczke i też noszę okulary.
![]() Koniecznie się pochwal jak będziesz wyglądać po! Szczerze powiedziawszy to ja się troszkę obawiam co wyjdzie na moim łepku, ale trzeba być dobrej myśli. ![]() Pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny musicie koniecznie pokazać jak sie odmieniłyście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Czikita a do stylizacji tej grzyweczki to kup sobie jakis lakier
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.