| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-05, 11:35 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Zwracam sie do Was z OGROMNA PROSBA :)

Zwracam sie do Was z OGROMNA PROSBA   Zamierzam przefarbowac wlosy - z takich, jak widac na zamieszczonych zdjeciach- na kolor popielaty  kiedys podjelam juz taka proba, ale wyszly mi zbyt intensywnie ciemnie, prawie granatowe. 1/ czy mialybyscie propozycje, jakiej farby powinnam uzyc? 2/ jak dlugo trzymac ja na wlosach? najpierw nalozyc na odrosty, a pozniej na reszte wlosow? na ile? zamieszczam zdjecie nowej propozycji popiolu welli, czy ten odcien bedzie odpowiedni? dziekuje   
				__________________   "Kilka dni nie zmieni Cię w zdobywcę szczytu." suzana Kasieńka 06.04.2012r. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez suzana Czas edycji: 2007-01-20 o 22:13 | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 12:02 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Zwracam sie do Was z OGROMNA PROSBA :)

nie wiem czemu zdjecia wyszly mi tak niewyrazne :[ w tym watku chyba sa lepszej jakosci : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=66248&page=3 musicie mi pomoc bo zrobie sobie krzywde na glowie   
				__________________   "Kilka dni nie zmieni Cię w zdobywcę szczytu." suzana Kasieńka 06.04.2012r. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 14:34 | #3 | 
| Raczkowanie | 

nie kombinuj sama idz do fryzjera,napewno bedziesz miala kolor jaki chcesz,ja iwele razy sie nafarbwalam sam i niekoniecznie zawsze byłam zadowolona,natomiast sprawdzony fryzjer mniej zniszczy włosy podetnie zniszczone koncówki i bedziesz miała super kolorek    | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 14:44 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

a ile taki zabieg kosztuje? o ile pamietam to wiecej niz 60 zl

__________________   "Kilka dni nie zmieni Cię w zdobywcę szczytu." suzana Kasieńka 06.04.2012r. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 15:25 | #5 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2005-09-05, 15:38 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

260 zl za farbe na wlosach? czy to standardowa cena, bo raczej sie nie znam ?

|     |   | 
|  2005-09-05, 17:15 | #7 | 
| Raczkowanie | 

nie,u mojej  sciecie modelowanie i farba ok 120zl bez modelowania taniej

| 
|     |   | 
|  2005-09-05, 17:17 | #8 | 
| Raczkowanie | 

no mniej wecej 120 jesli bedziec h cioala sciecie :P albo umodelowanie    propoznuj prostniecie   a salon lepszy niz zabawa z farba w domku   | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 17:53 | #9 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Ojej tak drogo  U mnie farbowanie z obcięciem u super fryzjerki kosztuje hmm bodajże 60 zł albo 50 nawet  Może u znajomej zafarbuj albo popytaj kto do kogo chodzi i niech doradzi dobrego fryzjera,jesli oczywiscie zal ci kasy,bo jesli nie to pojdziesz do renomowanego salonu  Nie lepiej zrobic ten popielaty blond i czarne pasemka?Wg mnie byłoby super,takie cieniutkie i gęsto lub grubsze rzadziej   | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 18:13 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

no tez mi sie wydawalo, ze 260zl to bardzo duzo. okropnie wygladam w ciemnych wlosach, wiec czarne pasemka odpadaja  a wloski scielam tydzien temu   
|     |   | 
|  2005-09-05, 19:40 | #11 | 
| Raczkowanie |  Dot.: Zwracam sie do Was z OGROMNA PROSBA :) 

Jakoś nie podobają mi się takie popielate, szare, a'la futerko myszy kolory włosów.  Uważam, że ładnie Ci w takim kolorku jaki masz, a popielaty może być za ciemny dla Ciebie, albo przytłoczy Twoją dziewczęcą figurkę, "przyszarzy". Moze balejaż z kolorów blond- jasny brąz byłby lepszy, jesli już zamierzasz coś zrobic z włoskami? Pozdrawiam   
				__________________ Kiedy jestem z Tobą Wiatr użycza mi swych westchnień Gdy jestem przy Tobie- to czuję, że jestem When I'm in your arms, nothing seems to matter! | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 21:30 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

ja byl Ci polecila Garnier jasny, badz popielaty blond...Nie bedzie na pewno mdły   A poza tym to bardzo dobra farba i mozesz sprobowac prz pomocy kolezanki nalozyc ja w domu na glowke   | 
|     |   | 
|  2005-09-05, 21:59 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

myslicie? mialam juz popielaty, nie pamietam, jaka farba robiony i czulam sie chyba ciut lepiej niz w bardzo jasnych. garniera jasny i popielaty blond tez robilam   ale po kazdej blond farbie, zolkna mi wlosy, mimo ze stosuje plukanke. 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.