|  2005-09-06, 11:27 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Cieszyn 
				 | odżywka nawilżająca dla włosów farbowanych

po farbowaniu moje włosy stały się jakieś suche...  szukam więc jakiejś dobrej i niedrogiej odżywki nawilżającej. Poradzicie coś   | 
|     |   | 
|  2005-09-06, 11:33 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: odżywka nawilżająca dla włosów farbowanych

Jestem usadysfakcjonowana działaniem odzywki l'anza do włosów suchych. Świetnie nawilża i wygładza włosy. W składzie a drugim miejscu ma keratynę. Ciut droga za 125 ml zapłaciłam 54 złote. Wyprbój odzywke regenerującą joanny, na kwc ma bdb opinie i jest taniutka. Sama niedługo ja kupię. Peace!

| 
|     |   | 
|  2005-09-06, 11:49 | #3 | 
| Raczkowanie | 

proponuje raz na tydzien maske regenerujaca np welli albo keratase loreala

| 
|     |   | 
|  2005-09-06, 12:00 | #4 | 
				 | 

a znacie jakieś tańsze maseczki np. do 20zł.   co myślicie o maseczce do włosów zniszczonych i przesuszonych w słoiczku z Avonu   | 
|     |   | 
|  2005-09-06, 12:57 | #5 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Cytat: 
   Rigenol kosztuje 40 zł ale ma pojemność 500ml. Więc biorąc pod uwagę pojemności maseczek stojących na półkach sklepowych albo na półkach salonów fryzjerskich (najczęściej ok 150-250ml), to jego cena nie jest duża. Za "sklepową" maseczkę 200-250ml dać można około 20zł, chyba że są jakies promocje.  Za "fryzjerską" maseczkę cena się podwaja albo nawet potraja. Rachunek jest więc prosty - Rigenol nie jest drogi, a wg mnie (i nie tylko mnie) jest super fajny!  No i można kupić mniejsze opakowanie: http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...id=16629&cat=0  cio Wy na to?   | |
|     |   | 
|  2005-09-06, 13:05 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

ja czytalam dobre opinie na temat maski regenerujacej do zniszczonych wlosow z Avonu.Zamawiam ja w tej kampanii, a kosztuje 11,90  moze ja wyprobuj   | 
|     |   | 
|  2005-09-06, 13:08 | #7 | 
| Zadomowienie | 

wlasnie tez sie zastanawiam nad tą samą maską z avonu albo z dove ...

__________________ "Masz rozum, ukryj go! Więcej zdziałasz cienką nóżką niż rozumem!" Bonjour France 04.05.2011r.  Zaręczeni 19.12.2011r.  Małżonkowie 29.12.2012   | 
|     |   | 
|  2005-09-06, 14:36 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

ja polecam Dove, kupiłam ją skuszona recenzjami i włosy są po niej na serio bardzo fajne http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8439

| 
|     |   | 
|  2005-09-06, 14:41 | #9 | 
				 | 

w sumie prawda z tym Rigenolem, ale jak na razie nie stać mnie na taki wydatek   dodam, że stosuję również maskę Wax, ale coś efektów brak  chyba skuszę się na Avon... | 
|     |   | 
|  2005-09-06, 14:42 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-09-06, 18:30 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | 

ja kupilam w rossmanie z tej nowej seri pantene krem regenerujacy i odbydowywujacy za 15zl9w tkaiej malej puszeczce) uzywam go juz 1msc i powiem ze zauwazylam znaczna poprawe a uzywalam tez kilak mscy kremu zakupionego w e fryzjerskim za ktory dalam okolo 54zl. Moj facet powiedzial nawet ze wlosyw  dodytu sa inne nie sa takie suche-ja mialam farbowane a potem rozjasniane wloski.

| 
|     |   | 
|  2005-09-06, 18:31 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | 

aha a na koncowki dobre ejst serum z avonu takie male

| 
|     |   | 
|  2005-09-06, 19:51 | #13 | 
| Raczkowanie | 

ja tam osobiscie avonu nie cierpie niedawno odkrylam super na prawde super odzywki marion kosmmetyki z róznymi wyciagami (z henny,orzecha włoskiego, cytryny) w zaleznosci do jakiego typu włosów (brąz,blondy i czerwienie).jest to tania odzywka w dwoch saszetkach (kosztuje 2,50) a jest na prawde super. wejdz sobie na stronke http://www.marionkosmetyki.pl/ i szukaj odżywek Mari Color. na prawde polecam | 
|     |   | 
|  2005-09-06, 20:59 | #14 | 
				 | 

O Rigenolu juz przestaję zanudzać   ale muszę dodać swoje trzy grosze o Dove. Wg mnie jest beznadziejna. Trochę się zdziwiłam, bo na KWC ją wszyscy zachwalają... a u mnie ten Dove jest na ostatnim miejscu z na liście maseczek, które używałam - a miałam takich dużo. Dziś wysłałam go jednej z Wizażanek, a czekam na Rigenol.   | 
|     |   | 
|  2005-09-06, 22:44 | #15 | 
| Raczkowanie | 

Jeśli chcesz niedrogo to polecam Dove. Włoski są po niej nawilżone, miękkie i błyszczące... a poza tym kolor dłużej się na nich trzyma.

__________________ " I met a girl who sang the blues and I asked her for some happy news. But she just smiled and turned away." | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-09-07, 07:37 | #16 | 
				 | 

miałam już szampon i odżywkę Dove oraz taką maseczkę skoncentrowanie nawilżenie w sasetkach i czy ja wiem czy była taka super   faktycznie włoski były takie mięciutkie, ale mi nie o to chodzi. Ja chcę je dobrze odżywić, żeby nie wypadały i nawilżyć. Dove to chyba za mało. | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 15:01 | #17 | 
				 | 

polećcie mi dziewczyny coś jeszcze, bo mam mętlik w głowie i nie wiem co wybrać    | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 21:11 | #18 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

Dla mnie także Rigenol jest świetny! Nakładam tę maskę na ok. 30 min. zawijam w folię i ręcznik, a efekty są bajeczne po prostu.    
				__________________ "Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 22:57 | #19 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-09-08, 00:44 | #20 | 
| Raczkowanie | 

To w takim razie może Henna WAX? Wczoraj kupiłam i zapłaciłam 18 zł., więc mieści się w przedziale cenowym, który podałaś.

__________________ " I met a girl who sang the blues and I asked her for some happy news. But she just smiled and turned away." | 
|     |   | 
|  2005-09-08, 07:22 | #21 | 
				 | 

stosuję już hennę Wax ( a propos zapłaciłam 16zł.   ) i jakoś na razie efektów nie widać, może za krótko stosuję, bo użyłam jej dopiero 2 razy, ale niektóre dziewczyny pisały że efekty są już zauważalne po 1 użyciu. Może na razie zostanę przy tej maseczce i zobaczę co potrafi  teraz zastanawiam się też nad dobrym szamponem i odżywką, myślałam o Pantene Pro-V Złota Linia  co myślicie ? | 
|     |   | 
|  2005-09-08, 08:33 | #22 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: stepy akermanskie :) 
				 | 

ja uzywam raz w tygodniu wlasnie mseczki z vonu i co prawda rewelacja nie jest ale. do najgorszych nie nalezy! do tego zawsze uzywam serum a zniszczone koncowki tez z avonu-jest barzo dobre a pomiedzy tym wszystkim stosuje odzywki: matrix-do wlosow szorstkich i trudnych do ulozenia i, gliss kur-w areozolu  "plynny jedwab", i jedna z najgorszych z jaka mialam stycznosc ELSE zolta...(...) pozdrawiam

| 
|     |   | 
|  2005-09-08, 11:27 | #23 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Ja jestem zachwycona WAXem do włosów. Początkowo podchodziłam sceptycznie i nie przypuszczałam,że jest taka dobra, ale w końcu skusiłam się kupiłam i nie żałuje. Moje włosy są idealnie nawilżone, świetnie się błyszczą a poza tym zauważyłam,że po zastosowaniu tej odżywki i wymodelowaniu włosów fryzura zdecydowanie dłużej sie trzyma     
				__________________ "Pieniądze szczęścia nie dają...dopiero zakupy" M.Monroe | 
|     |   | 
|  2005-09-09, 08:57 | #24 | 
				 | 

postanowiłam, że na razie będę stosować na włoski co 5 dni Wax ( zobaczymy może pojawią się jakieś efekty   ), włosy myję szamponem Elseve dla farbowanych, na noc co 2 dzień Seboradin Lotion i może skuszę się na tą maseczkę odbudowującą z Avonu. A szmpon i odżywka jak mi się skończą, to kupię ze Złotej Linii Pantene Pro-V   | 
|     |   | 
|  2005-09-12, 12:50 | #25 | 
				 | 

macie już tą maskę z Avonu    | 
|     |   | 
|  2005-09-13, 09:26 | #26 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2005-09-13, 10:42 | #27 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: DolnyŚląsk 
				 | 

Ja czytałam o oleju kokosowym, który można stosować na włosy  . Jeszcze nie zdążyłam sobie go kupić  , ale już lecę zamówić .... w poniższym linku jest więcej napisane: jaką ma konsysytencję, jak używac i jakie rezultaty .....może akurat się skusisz http://www.phpbbserver.com/phpbb/vie...biochemiaurody pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2005-09-13, 11:38 | #28 | 
				 | 

a w jakiej cenie jest ten olejek    | 
|     |   | 
|  2005-09-13, 11:51 | #29 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-09 Lokalizacja: ostr 
				 | 

Cytat: 
 Co do Złotej Linii to ja nie polecam  Szampon wysusza włosy i powoduje łupież a pseudo-maseczka (ta w tubie) działa na poziomie najzwyczajniejszej odżywki do włosów albo i jeszcze gorzej. Ostatnio wypróbowałam tą serię zachęcona dobrymi opiniami, ale mi nie służy - wracam do Gliss Kura i Tobie też go polecam. Najlepiej serię do włosów suchych i zniszczonych albo do farbowanych. | |
|     |   | 
|  2005-09-13, 12:44 | #30 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: DolnyŚląsk 
				 | 

Ja go zakupiłam w tym sklepie , a cena ta sama  ....chyba nie wygórowana  http://www.wegetarianin.pl/sklep/pro...roducts_id/208 pozdraiwam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.