![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kilka pytań
Bardzo prosze was o odpowiedz , potrzebne mi to do szkoły , wiec udzielajac odpowiedzi baaaardzo mi pomagacie
![]() ![]() PYTANIA: 1.Jak czesto oglądasz telewizję ? Ile godzin dziennie? 2.Jakie są to najczęściej programy? 3.Ile godzin przeznaczasz na komputer? (wyszczegolnij gry komputerowe,internet , ew. prace). 4.Ile godzin dziennie spedzasz na świezym powietrzu? 5.Ile czasu poswiecasz na ksiazki?Jakiego typu one są? 6.Czy uprawiasz jakis sport? jesli tak to jaki i jak czesto? To wszytsko , jezeli odpowiedzialyscie bardzo wam dziekuje ![]() Pozdrawiam , milego popoludnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka pytań
1. 2-3 godziny
2. Polsat, TVN Style, VIVA polska 3. w weekendy od 5 do nawet 10 godzin dziennie, od poniedziałku do piątku 3-4 godziny 4. 2-3 5. 0 - nie lubię czytać książek 6. czasami jeżdżę na rowerze a zimą gram w siatkówkę na hali ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
w związku z tym, ze większośc mojego zycia to rok akademicki, wiec odp. wg. życia podczas niego, a nie podczas wakacji:
1.wcale (nie mam), u chłopaka 1h/dzień 2.TVP2 (M jak miłosć ![]() 3.wcale, nie mam , u chłopaka o,5 h/dzień (wizaż ![]() 4.tyle co dojście do tramwaju, czyli 20 minut? 5.tyle, ile mi zostanie, czyli najczęsciej 10 godzin-podręczniki ![]() 6.w-f, czyli 1,5 h/tydzień, przykre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pomogę
![]() 1. ok.1-3 godzny dziennie 2. publicystyczne, wiadomości, filmy fabularne, programy muzyczne 3. 1-2 godzny dziennie (tylko internet) 4. 1-2 godziny dziennie 5. 0,5-2 godziny dziennie (beletrystyka, kryminały, książki specjalistyczne dotyczące mojego kierunku studiów) 6. niestety nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.Jak czesto oglądasz telewizję ? Ile godzin dziennie? ok 3-4h
2.Jakie są to najczęściej programy? Viva itp, Polsat- seriale, reality show, filmy 3.Ile godzin przeznaczasz na komputer? (wyszczegolnij gry komputerowe,internet , ew. prace). Internet- w czasie szkoły 2h, weekendy, wakacje- 3-5h dziennie... 4.Ile godzin dziennie spedzasz na świezym powietrzu? oj mało... ze 30min, więcej jak chodze do szkoły 5.Ile czasu poswiecasz na ksiazki?Jakiego typu one są? ostatnio rzedko- prawie wcale, a wczesniej t.j przed wakacjami 2h dzinnie- literatura młodzieżowa 6.Czy uprawiasz jakis sport? jesli tak to jaki i jak czesto? Nie Nie Nie! No chyba, że wf... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
... choć nie Westwood
|
![]()
1.Jak czesto oglądasz telewizję ? Ile godzin dziennie?
Kilka razy w tygodniu, ale góra godzinę dziennie. 2.Jakie są to najczęściej programy? muzyczne [Viva], o urodzie [TVN Style], filmy i programy rozrywkowe na TVN 3.Ile godzin przeznaczasz na komputer? (wyszczegolnij gry komputerowe,internet , ew. prace). Internet- ok 3 h. 4.Ile godzin dziennie spedzasz na świezym powietrzu? Ok 2 h. Zalezy od dnia. czasem rzadziej, czasem częściej ![]() 5.Ile czasu poswiecasz na ksiazki?Jakiego typu one są? Oj, mnóstwo! Całe wieczory... hm... ok 3 h będzie + nauka [ale to akurat rzadko ![]() Kryminały, obyczajowe, fantasy itp 6.Czy uprawiasz jakis sport? jesli tak to jaki i jak czesto? Nie. Rekreacyjnie rower i rolki. W weekendy- ok 2 h dziennie. Mam nadzieję, że pomogłam ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. 4-5 godzin dziennie
2. MTV, Eurosport, Cartoon Network 3. gry komputerowe 0,internet 4-5 4.3-4 5.zależy; sensacyjne/fantasy/Harry Potter ![]() 6.jazda na rowerze, siatkówka, koszykówka - wszystko amatorsko |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
PYTANIA:
1. Ok 2h w tygodniu 2. Fakty, albo jakies wiadomości 3. Ok 2 dziennie 4. Średnio ok 2h dziennie 5. 2 albo 3h. Obecnie podręczniki do poprawek ![]() 6. Biegam, i "rowerkuje" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
1-około 2-4 godz dziennie
2-filmy, teleturnieje, widomości 3-to zalezy do dnia ale około 4 godzin (internet, obróbka zdjęć i inne zabawy w photoshopie) 4-hmmm to rowniez zalezy od donia jesli mam wolne i jest ciepło to bardzo duzo, jesli jest brzydka pogoda to tylko tyle ile musze ale powiedzmy ze około 2 godzin 5-jak tylko mam czas i ochote to czytam ksiązki najczęściej przygodowe lub coś w tym stylu 6-czasami ćwicze...czesto biegam za autobusem...preferuje jednak spacerki jko forma "sportu"
![]() |
#10 |
BAN stały
|
2.Jakie są to najczęściej programy? 3.Ile godzin przeznaczasz na komputer? (wyszczegolnij gry komputerowe,internet , ew. prace). 4.Ile godzin dziennie spedzasz na świezym powietrzu? 5.Ile czasu poswiecasz na ksiazki?Jakiego typu one są? 6.Czy uprawiasz jakis sport? jesli tak to jaki i jak czesto? 1. nie ogladam telewizji 2. ----------------- 3. około 20 h tygodniowo (prace, internet ) 4. około 12 h 5. wczesniej czesto czytałem teraz tylko 2 razy w roku jak przygotowuje sie do sesji 6. sporty walki 8 sztuk, codziennie po 1,5 h, koszywkówka 4 h tygodniowo, silownia 4 h tygodniowo, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Niedużo. Średnio 1 h dziennie.
2. To zależy od tego co akurat leci. Najbardziej lubię: programy sportowe (mecze piłkarskie), programy o modzie i babskich sprawach, programy rozrywkowe w stylu Europa da się lubić, dobre filmy (najczęściej na TVP i Europa Europa). 3. Internet - no ze 2 godziny, 0,5-1h - inne prace, ale nie gry. To już uzaleznienie, wiem, wiem... 4. Tak z godzinkę...W weekendy więcej 5. Z książkami to różnie. Jak mam napada to potrafię dwie książki w jedno popołudnie zaliczyć, a czasem nie czytam tygodniami... Niestety... Najbardziej lubię kryminały, powieści psychologiczne i obyczajowe. 6. Jak jest ładnie i mam dobry humor to jeżdżę na rowerku, gram w badmintona.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1. Codziennie
![]() 2. Seriale, kanaly muzyczne (Viva), TVN Style 3. Zalezy od dnia: czasami 0,5h a czasami 5 h ![]() 4. Ok. 1 h 5. Czytam bardzo duzo ksiazek - wiekszosc z nich zwiazana jest z uroda, make-upem, ale znajdzie sie tez czas na typowe ksiazki (wpolczesne, mlodziezowe, milosne ![]() 6. Czasami chodze na basen, lub jezdze na rowerze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
1. 1-2 godziny
2. TVN, Polsat 3. Gry komputerowe 0,5 h, internet 3-4 h, w roku szkolnym odrabiam lekcje - 2 h ![]() 4. Latem ok 10, teraz ok. 2-3 5. O czasu na ksiazki :P 15 minut na streszczenie jednej lektury 6. Jezdze na rowerze, gram troche w siatke ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.o.5 h dziennie
2.program informacyjny 3. internet 1 godzina ( w ciagu roku, teraz gdy mam wakacje, buszuje do woli ![]() 4. 2h- z psem 5.medyczne 3-4 godziny dziennie 6.zimą jezdze na nartach-rekreacyjnie, nie zawodowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
no to ja też pomogę
![]() 1.średnia tydodniowa - nie więcej niż godzna dziennie 2. teatr tv zawsze jak jest, fakty codziennie, czasami jak jest to jakiś fajny film 3. ok. 2 godzin diennie ![]() 4. latem - prawie cały dziń czyli ok. 8, sporo mniej powiedzmy ok godziny 5. z 2-3 godziny dziennie, głownie literatura piękna; (ze wskazaniem na iberoamerykańską), czsami jakieś kryminały ![]() 6. jazda na rowerze - codziennie min. godzinę (zimą stacjonarny), 3 razy na tydzień pływanie, sporadycznie siłownie (raz an 2 tydodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
1. Godzina - do dwóch (rzadko) tygodniowo.
2. Oglądam jeden serial kryminalny ![]() 3. komputer - muzyka leci cały dzień, ok godziny-półtorej na forum, jednocześnie ściąganie i czasem gadu-gadu, rzadziej brydż. 4. Gdy jest ładna pogoda - ok 8 godzin, gdy robi się chłodniej - do godziny. 5. Średnio godzinę dziennie, choć zdarzają się dni "zaczytane w całości" ![]() 6. Nie uprawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
1. TV oglądam ok 1-2h dziennie: przy śniadaniu, przy obiadokolacji...
2. Najczęściej wiadomości lub reportaże na Discovery, Animal Planet... 3. Większość czasu, który spędzam w domu, to komputer: - gry 0% - internet 30% - praca 70% 4. W tygodniu koło 2godziny dziennie. Weekend dużo więcej. 5. Niewiele. 0,5 - 1 h dziennie. Szczególnie typu Buzan'a: szkolenie pamięci, szybkiego czytania, zdolności umysłu... oraz fantastyka i komputery. 6. Sport: - rower: kilka razy w tygodniu - łyżwy: raz (czasem dwa lub trzy razy) w tygodniu w zimie - jeździectwo: róznie to bywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Około 3 razy w tygodniu - po godzinie ("M jak miłość" ![]() ![]() 2.Jakie są to najczęściej programy? serial ![]() 3.Ile godzin przeznaczasz na komputer? (wyszczegolnij gry komputerowe,internet , ew. prace). praca (tzn. zadania domowe) - ok. 15 minut dziennie Internet - ok. 1-2 godziny dziennie 4.Ile godzin dziennie spedzasz na świezym powietrzu? 10-20 minut ![]() 5.Ile czasu poswiecasz na ksiazki?Jakiego typu one są? Oprocz lektur -od czasu do czasu lubię coś przeczytać. Są to ksiązki dla mlodzieży, o miłości ![]() ![]() 6.Czy uprawiasz jakis sport? jesli tak to jaki i jak czesto? 3 razy w tygodniu mam wf ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
1. codziennie ok.3-4 godzin.
2. tvn style, mtv, tvn, ale kino, tvp2 3. 1-2 godz. internet, a prace średnio 1 godzina w tygodniu 4. to zależy ale średnio 2-3 godziny 5. czytam ok. 1-2 książek na rok(są to ksiązki przygodowe raczej) 6. okres maj-wrzesień jazda na rowerze(raz na 2 tygodnie) co drugi dzień ćwiczenia aerobowe raz w tygodniu basen(1 godzina) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
1.1 do 2 godzin dziennie
2. Polsat zdrowie i uroda ,polsat, tvn 3.Tylko internet do 5 godzin dziennie 4.1 godzine 5.2 godziny codziennie, kazdego rodzaju( powiesci, biografie, psychologiczne, naukowe) 6.Nie uprawiam sportu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1.0,5 - 1
2.mtv 3.W weekendy 5-7, w tygodniu 4 - tylko internet. 4.1 5.1-2 - co mi wpadnie w ręce ![]() 6.Hmmm...Jedynie w wakacje - windsurfing pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Polsat, TVN 3. Dziennie ok. 4 godziny (głownie internet) 4. w tygodniu ok. 2 godziny dziennie, w weekendy ok. 5-6 godzin dziennie 5. Czytam ok. 1 książkę na 2 miesiące. Bardzo lubie thillery medyczne. 7. Aerobick , raz w tygodniu
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
codziennie, ok.3godz 2.Jakie są to najczęściej programy? TVP2-"M jak miłość","Pytanie na śniadanie; TVN "Na wspólnej" , TVP1 "Klan" 3.Ile godzin przeznaczasz na komputer? (wyszczegolnij gry komputerowe,internet , ew. prace). 2godz. około 4.Ile godzin dziennie spedzasz na świezym powietrzu? zależy, w roku szkolnym jakies 3godz. 5.Ile czasu poswiecasz na ksiazki?Jakiego typu one są? godzine dziennie 6.Czy uprawiasz jakis sport? jesli tak to jaki i jak czesto? siłownia raz w tygodniu i basen razw tyg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1.Prawie w ogóle nie oglądam. Średnio może 1h w miesiącu.
2.Dobre filmy. 3.ok.2 dziennie, z czego 1 to internet, 1 praca - w dni powszednie, w weekend ok. 3-5 net 4.ok. 1-2 w dni robocze, w weekendy roznie - od 3 do 8 5.Ksiązki czytam jak tylko mogę, jeśli wliczyć podręczniki - ok. 3 godzin dziennie, jeśli bez tego - to ok. godziny dziennie 6.Nie uprawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. rzadko (ok.1 godziny dziennie) 2. rozrywkowe (jestem uzależniona tylko od 1 serialu ![]() 3. ojj baaardzo dużo, ok. 7 godzin dziennie ![]() 4. ok. 4-5 godzin 5. trudno powiedzieć, uwielbiam czytać więc jeśli mam dobrą książkę to wygrywa ona z komputerem ![]() 6. spacery to mój sport wakacyjny, a w roku akademickim chodzę na basen, czasem na aerobik
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
1. jakies 3 godzin to na mietowo
2. tvn, tvn style, polsat, viva 3. no jakies 5 godzin tylko i wylacznie na internecie 4. 1 godz 5. niestety nie lubie czytac ksiazek 6. nie uprawiam zadnego sportu a tak to sporadycznie skakanka, jakies cwiczenia no i rower |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.TVN Style, Viva 3.3-5 h (czasami więcej ![]() 4.jak otworzę okno to dość długo ![]() ![]() ![]() 5.2-3 h kryminały 6.skakanie z psem po domu jakieś 10-15 min dziennie, skakanie w rytm muzyki po domu jakieś 20 min dziennie ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]()
1. rzadko ok. 2 godzin dziennie
2. fim, teleturnieje, wiadomości, 3. internet - 1-2 godziny, inne prace - godzina 4. 1-2 godziny 5. dużo czasu poświęcam na książki - psychologia, literatura, ksiązki pomocne w pracy zawodowej z dziedziny pedagogiki, socjologi, terapii 6. wiosna, lato, jesień - jada na rowerze; zima - rower treningowy
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
1 --3 w porywach do 5 (bezsenne noce)
2-- seriale, teleturnieje, publicystyczne itd 3-- okolo 2 ( sam internet zero gier), praca tez na komputerze 4-- tyle co wychodze z domu do samochodu, kilka minut :d 5-- raz na jakis czas, z 1 h tygodniowo, dot kosmetyki, 6- lato- plywanie, przez reszte roku nie mam na to czasu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Informacje, filmy dokumentalne (najczęściej o zwierzetach), czasmi jakieś ciekawe filmy sensacyjne ![]() 3. Internet i praca - około 5 godziny, gry - wcale, 4. Około 3 godziny, 5. Książki rzadko czytam, za to uwielbiam czytać wszelkiego rodzaju gazety (od tych dotyczących urody, mody, nauki do tych o polityce i aktualnych wydarzeniach ![]() 6. Pływanie, jazda na rowerze, spacery. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.