![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Lesny stworek :)
Prezentuje moj dzisiejszy wytowor, troche spaprany ale coz. Generalnie jednak mi sie podoba do mojego elfiego narzutnika i dlatego sie ujawniam
![]() Lyse pola na powiekach nie sa w rzeczywistosci lyse tylko ten cien jakos tak opalizuje. No i pryszcz na brodzie nie zamaskowany bo nie umie obslugiwac PS ![]() Kosmetyki Pudry Irrele Soleil Toundra Chanel i Meteorites Guerlain Beige CHic Korektor Nivea Kredki Coffe Bean Chanel i Blonde Dior do brwi Tusz Diorshow czarny Roz Clarins Cinnamon Blyszczyk APC nr 2 Cienie APC satynowy zielony i intensywnie zielony Chanel OU Chachut EL z paletki Charming Pink waniliowy. Czy zdjecia oblicza sa wystarczajaco duze? Widzicie cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lesny stworek :)
Leśny stworku
![]() ![]() Wyglądasz cudnie w tak wycieniowanych oczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mona dziekuje
![]() Ostatnio cos sie zaczelam mocniej malowac, chyba przez wizaz hihi.. Ciesze sie ze ci sie podoba!! Pierwotna wersja byla inna ale jakos ten jasnozielony za bardzo dawal po oczach i dodalam troche brazu. Mysle ze ten braz uczynil oko ciekawszym ?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
tanzanitku poprostu slicznie..piekny cien i masz sliczną delikatną urode....swietnie wygladasz w tym makijazu, bardzo mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Twoje makijaże są naprawdę piękne, dokładne, dopracowane. Ładnie cieniujesz powiekę i dobierasz kolory cieni do swojej urody.
![]() Mam tylko jedną uwagę, którą mam nadzieję Cię nie urażę. Kolor włosów rzucił mi się w oczy. Wg mnie jest zdecydowanie za zimny i trochę za jasny. Gdzieś napisałaś, że nie chcesz rezygnować z blondu. To może chociaż troszkę ocieplić ten blond? Zrobić z niego taki bardziej miodowy odcień? Bardzo wyraźne jesienne ciepło kolorystyczne bije Ci z twarzy i tak chłodny odcień włosów gryzie się moim zdaniem z Twoją urodą. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Czeko dziekuje
![]() Margo dziekuje rowniez ![]() A co do wlosow juz kilka osob proponowalo mi zmine koloru na cieply blond. Jednak czasem przy innych farbach wyszedl mi wlasnie taki miodowy, czy zoltawy kolor i to wyglada strasznie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Że niby coś spaprałaś?
![]() Może co najwyżej na zbliżeniach oczu widać takie łysinki, pewnie powinien tam być jasny cień, ale go nie widzę. Za to na zdjęciach całej twarzy już jest ok ![]() Wyglądasz tak ciepło, świetliście; świetnie nałożyłaś jasny cień! (mi jasne za cholerę nie pasują... ![]() ![]() Nic tylko do lasu Cię puścić i zrobić fotki, leśna wróżko ![]() P.S. Dopisuję, że właśnie przeczytałam, co tam naskrobałaś o łysince i jasnym cieniu ![]() Już się nie czepiam ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Tanzanit, bardzo mi się podoba. Pięknie Ci w zieleni, i w połączeniu z brązowym swetrem...mmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim wygladasz bardzo ładnie w czarnym kolorze. Ładnie to wygląda z połączeniem takich jasnych włosów. Właśnie włosy masz taką samą bidę jak ja.
![]() ![]() Makijaż - świetny zielony cień. Wygląda bosko na powiekach+kontrast z twoimi oczami. Musze kupic koniecznie zieleń, bezodwolania. ![]() I nie byłabym sobą gdybym się nie doczepiła. ![]() Od wewnętrznej strony powiek oka brakuję cienia, są tzw. łysiny. ![]() I w prawym kąciku oka masz więcej cienia, niż w lewym. ![]() POza tymi mankametntami, wyszłaś bardzo ładnie na zdjęciach! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Tanzanit, jak zwykle ślicznie
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Slicznie!!!!
A mogla bys podac konkretne numery tych cieni:APC satynowy zielony i intensywnie zielony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
jak mi sie podoba Twoje zawsze swieze i swietliste spojrzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziekuje!!!!
No wiec odpowiadam ![]() Rachela i Pomadka jak juz wspomnialam ta lysina to efekt opalizacji tego cienia. Taki z niego dziwak ![]() Pomadka i Mrs.Vargas to ubranie ma taki butelkowy zielony kolor. Tu widac jak monitory przklamuja kolory ![]() Siek, Kroofka i Guja dziekuje!!!! Kolory cieni to nr 4 i 17 Pomadka ja tez do moich nie mam sil bo takie nijakie som ![]() ![]() Rachela wiesz nawet chcialam dac takie mroczne lesne tlo pod portrety ale nie umie. Na razie cwicze PS, musze znalezc gdzies stare watki jak sie robi takie cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Pomadka - jaki czarny, toz to na moje oko braz ciemny! W kazdym razie super jest. Tanzanit, ty sie coraz ladniejsza cos tu nam robisz...
![]() A gdzie ten pryszcz! Nie wizu, nie slychu... ![]() W kazdym badz razie PS niepotrzebny, lepszy podklad i korektor do kamuflazu. ![]() Pikne te rozswietlenia... ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Femme jak ja sie ciesze ze cie tutaj znowu widze!!!!
![]() No to ze mam ladniejszy makijaz to wasza zasluga bo : 1. dalyscie mi duzo wskazowek co i jak 2. dowiedzialam sie o istnieniu pewnych specyfikow upiekszajacych 3. odwazylam sie szalec z kolorami 4. nauczylam sie robic w miare dobre zdjecia ![]() A pryszcz na szczescie jest prawie nie widoczny po zmnijeszcniu zdjec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
No, pojawiam sie i znikam...
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tanzanit jest przeslicznie! pieknie wymalowałaś oczęta, bardzo ładnie ci w tych kolorkach
![]()
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sylwia dziekuje!!! A kiedy ty znowu nam cos pokazesz??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Super!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tanzanit jak zwykle pieknie i pasuja do Ciebie te kolory
![]() ![]() Achh te Twoje oczy -bardzo mi sie podobaja ![]() Co do tla w PS ja tez probuje to rozgryzsc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz przyjżałam się jeszcze raz tym "łysinką" na powiekach i faktycznie jest to wina oświetlenia i dziwacznie "zniakającego" cienia. Nie zmienia to faktu, że cień jest świetny! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I tak się z nimi męczę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Aneciak lubić stworki a zwłaszcza leśne
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
bosssko bossssssko !!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładnie wycieniwane i podkreślone oczy
![]() ![]() Ślicznie ci w zieleni jak na elfa przystało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za bardzo mile komentarze!!!!
Olasku jest duzo takich makijazy ktore mi nie pasuja ale w takich sie nie pokaze ![]() Elfie dziekuje, zdjecia chyba juz troche opanowalam ![]() ![]() Pomadka wlasnie w tym problem, ze jak ja bym uciela na grzywke to juz mi beda po bokach uszy przeswitywac. A wogole mam tak niepoddatne wlosy na czesanie ze nawet fryzjerki kapituluja. Aneciak , Maddziaa i Kate dziekuje w imieniu stwora-elfa (no elfem to sie balam nazwac bo one podobno klasycznie piekne byly ![]() Sylwia mam nadzieje ze harcerze nie klamia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
调解人
|
Slicznie wygladasz! Lubie Cie w mocniejszych makijazach
![]() Nie moge sie napatrzec na Twoj cieply wyraz twarzy (cieply w sensie przyjemny, nie chodzi mi o tym urody) ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia trzymam cie za slowo
![]() Meariel dziekuje!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Sliczna jak zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.