|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jesus del Pozo - In Black
Co sądzicie o tym zapachu? Na allegro jeszcze go nie ma, w Sephorze i Douglasie też nie widziałam
![]() Na forum Gazety ktoś porównał go do czekolady z orzeszkami z wódką ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesus del Pozo "In Black"
Ja go wąchałam pod koniec sierpnia w sephorze właśnie.Przyjemny.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Psiknęłam sobie nimi na nadgarstek bo strasznie spodobała mi się butelka..Niestety perfumy te pachną jak perfumy...męskie(!!!!)Aż się rozejrzałam czy przypadkiem nie pomyliłam się i nie podeszłam do półki z zapachami właśnie męskimi..Według mnie nie ma w Black żadnej kobiecej nuty(może akurat tylko na mnie tak "dają")..Są za to w nadmiarze nuty drzewne..Kompletnie w nie moim stylu zapaszek..Kojarzą mi sie z męskimi Eau the Parfum Gucciego.Jednak trwalość powalająca-szorowałam i szorowałam nadgarstek i nie mogłam się ich pozbyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
juz sa od jakiegos czas w perfumeriach wiec mysle , ze nie bedziesz miala problemu ze znalezieniem.Co do zapachu czekolady- coz Omnia tez miala byc czekoladowa- ale na mnie pachnie cytryna z ziolami.Podobnie jest z tym zapachem jest cieply, slodko korzenny, z wyrazna nutka- cytrynowego drinka - (cos jak DKNY Woman- mam na mysli ta cytrynowa nutke a nie calosc zapachu).Calosc dosyc ciekawa,-ale testowalam tylko probke- wiec nie wiem czy po pewnym czasie nie mialabym go dosc.Aha- na mnie niestety byl dosc nietrwaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niuchała tylko raz i na pierwszy niuch mi się nie spodobal - zobaczymy co bedzie za drugim razem...
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zaskoczona jestem tymi w wiekszosci negatywnymi opiniami... Moja mama zachwycila sie In black i predziutko kupila flakonik z pompka. Niestety twierdzi, ze nie jest w stanie uzywac na razie tych perfum, bo sa zbyt mocne. Moim zdaniem dobre an jesien i zime, bardzo cieple, slodkie, ale na pewno nie landrynkowe. To bardzo specyficzne perfumy. Czuje lukrecje, troszke czekolady rowniez. Wodki absolutnie nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A mi ten zapach się bardzo spodobał. Jest inny, bardzo ciekawy, ładnie układa sie na skórze i bardzo trwały... Trzy podstawowe nuty tego zapachu są "czarne" (stąd nazwa): czarna wiśnia - ponoć ma moc oddziaływania na mężczyzn, zgodnie z wolą kobiety
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ale reklama jest..beznadziejna...
nie chodzi o kolor skory modelki..tylko , ze jest taka - oczywista.. sztampowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Właśnie wczoraj stałam się posiadaczką tych pięknych perfum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czekolada, wódka, lukrecja? Jak to się dzieje, że on pachną na mnie tylko i wyłącznie wiśnią? I to taką kandyzowaną, strasznie słodką. Ewentualnie wiśniowym szampanem dla dzieci...
W dodatku jest niesamowicie nietrwały, po godzinie nie ma po nim śladu... Ale za to butelka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Prosze tu masz wszytko o In black :
http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id= 5842 Moje odczucia ? Na poczatku klasyczny cos w rodzaju Chance A pozniej słodki, słodszy ...etc
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
a dla mnie to było niezwykłe doznanie .. otulona czarnym del Pozo
![]() pierwsze spotkanie z nim nie było miłe.. na papierku poczułam jakiś straszny intensywny zapach, ciężki, wytrawny, porażający :0 ale przeczytałam sobie opinie na WIzażu i nie pasowało mi to zupełnie do tego co ja wąchałam .. więc dzisiaj zrobiłam rzecz straszną ![]() ![]() zapach słodko wytrawny.. chwilami czyste śliwki/wiśnie w czekoladzie..w innym momencie intensywny wytrawny alkohol ..z odrobiną słodyczy..czasami niemal męskie mocne nuty..a za chwilę znów słodycz ![]() po kilku godzinach moc perfum osłabła.. intensywny dający ciepło alkohol towarzyszył mi na mrozie..a po przyjściu do domu złagodniał..wyciszył się..i został już tylko miły oddech tej siły i alkoholowej słodyczy.. nie wiem czy wytrzymałabym z nim dłużej..ale na pewno zapach zapada w pamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dostałam te perfumki w prezencie i za pierwszym razem kiedy popsikałam się na nadgarstku i utleniły się uznałam je za zapach mocny i przepraszam, nie chcę urazić"dla starych bab". Ale kiedy przymierzałam się poraz drugi poczułam słodką woń.
Narazie stoją na pułce, nie mogę się do nich przekonać. Ale dojrzewam do nich. Jest to o tyle dziwne że ja uwielbiam ciężkie, słodkie zapachy(rykiel,angel,miss dior cherie) a do tego nie mogę się przekonać wogóle. Natomiast jest w nim jakaś interesująca nuta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Jesus Del Pozo In Black-edp a edt
Bardzo mnie ten zapach zaintrygował.Za pierwszym podejściem odrzuciło mnie a teraz nie moge oderwac nosa od nadgarstka.Zachwycam się jednak teraz wersją edt ale interesuje mnie bardziej edp(ma piękniejszą butelkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesus Del Pozo In Black-edp a edt
Niesmiało się przypominam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesus Del Pozo In Black-edp a edt
No plisss...ktokolwiek wąchał..ktokolwiek wie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jesus del Pozo In black EdT - damskie czy meskie?!
Dziewczyny,
mam do Was ogromna prosbe- na prezent gwiazdkowy mialam zakupic wode toaletowa Jesus del Pozo In black. dowiedzialam sie, ze mozna ja aktualnie dostac w promocji,tyle, ze w gazetce w opisie zaznaczone jest "men"...szukajac w necie widzialam tylko podzial na edt i edp tego zapachu. Czy faktycznie JdP In black jest sprzedawany w dwoch roznych wersjach: dla kobiet jak i dla mezczyzn? z gory dziekuje za uswiadomienie mnie w tej kwestii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesus del Pozo In black edt-damskie czy meskie?!
To zapach dla kobiet. Nie ma wersji dla mezczyzn. MOzna sie upewnic tutaj: http://www.osmoz.com/encyclo/marques...NGUE&LANGUE=FR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
In Black JdP występuje tylko w wersji damskiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() w takim razie uspokojona wybiore sie po nie jutro ![]() moze dzieki temu bledowi w gazetce nie rozejda sie tak szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
w super pharmie sa za chyba 69.99 cos kolo tego :
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesus del Pozo In black EdT - damskie czy meskie?!
mex- dokladnie tak jak mowi pinky11... ja pewnie tez szukalabym po allegro,ale boje sie,ze nie zdaza dojsc na swieta...
a czy moglabys porownac JdP in black do jakiegos innego zapachu? ja niestety znam tylko halloween,a wprawdzie czytalam recenzje na kwc,ale tak byloby mi latwiej je sobie wyobrazic edit: oczywiscie znam tylko halloween jesli chodzi o jesus del pozo,a nie wogole o perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Zgadza się , poczcie lepiej nie ufać, szczególnie gdy ma przedświąteczną gorączkę-więcej stresu niż radości.
Aniser, bardzo trudno porównać mi in black do czegokolwiek, to tak specyficzny zapach, zupełnie różny od haloween, który przy nim wydaje się "świeżakiem".Dzięki uprzejmości Dooo i La Bamby mam próbeczki obu zapachów. W in black czuję gorzką czekoladę, ulepek wiśni w słodkim likierze, suchość wafelków kakaowych, czuję też nieco anyżu i pieprzu czarnego, chociaż w składzie chyba ich nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
poczta zawiodla mnie przed swietami w zeszlym roku, prezent doszedl zdecydowanie po swietach,dlatego szukam po sklepach...
mex dzieki za wyczerpujacy opis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam o to samo pytać, bo też mi się zdawało podejrzane to, że w SP niby to męska woda na promocji jest, a na niej samej ani śladu "men"
![]() ![]() O ile się nie mylę, oprócz 30ml In Black za te 69zł, jest i 50ml za 89zł. Tzn. jest na pewno, przynajmniej w Krakowie, ale cena jest albo 89zł alb o 99zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczyny - mam dylemat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesus del Pozo - In Black EDP czy EDT?
hmm nie wiedzialam ze In Black wystepuje w wersji EDP... A skad wiesz ze sa dwie takie wersje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.