|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zmiana koloru - pasemka???
Mam do was dziewczyny wielką prośbę. Czy mogłybyście mi doradzić w jakim kolorze mogłabym zrobić sobie pasemka, bo ja już sama nie wiem czy zrobić pasemka w kolorze jakiegoś odcienia blondu czy też może ciemnego brązu , bo zależy mi aby odcień pasował do mojej jasnej karnacji
![]() PS. Pierwsze zdjęcie zamieściałam by pokazać kolor mojej cery, a drugie zdjęcie pokazuje mój obecny kolor włosów w świetle dziennym. Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana koloru - pasemka???
czy nikt mi nie pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiana koloru???
Wprawdzie specjalistką od pasemek nie jestem, bo nigdy ich na główce nie miałam, ale mogę powiedzieć, że podobałabyś mi się w blond lub ciemny-blond pasemkach. Moja siostra ma podobny kolor włosów i bardzo ładnie wyglądała w dwóch kolorach psaemek - miała ciemny-blond i ten drugi - jakiś taki czerwonawy odcień...
Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem ,ze masz bardzo ładny brazowy kolor włosów naprawde, ja zeby miec takie to musialam je pofarbowac...ale wyszedl mi ciemniejszy kolorek
![]() ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Sandra w zasadzie to masz taki typ urody ,ze mozna z Toba zrobic bardzo wiele
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja bym proponowała popielate jasne cieniutkie pasma na górze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję wam za rady
![]() czuczenka: mój kolor włosów nie jest naturalny, so również farbowane, bo mój naturalny kolor włosów to ciemny brąz. ![]() madonek: wiesz co jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie siebie w kolorze czarnym, i nie wiem czy ten kolor by mi pasował bo mam bardzo jasną karnację a ten kolor włosów by ją jeszcze bardziej podkreślił. Co do długości to prawie zawsze miałam długie włosy, ale od momentu kiedy ściełam je za ramiona nie mogę wytrwać w ich zapuszczaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.