![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ****ubranka i dodatki na wymianę ***
Orsay bezowe spodenki 3/4 materiał lekko połyskujący, rozmiar 36, stan idealny ubrane ok 6 razy
materiał 100% poliester wymiary: pas (regulowany takim sznureczkiem) 36cm biodra 46cm długość całkowita 72cm C&A sportowy komplet na wzrost 164 (spokojnie pasuje na osobę noszącą rozmiar S) spodenki były noszone ok 15 razy koszulka ok 5 razy Fioletowe spodnie z mankietami długość 7/8 ubrane ok 5 razy stan idealny, rozmiar to XS/S New Yorker (amisu) szare spodnie z kantem, biodrówki, stan idealny ubrane ok 3 razy, rozmiar z metki to 34 materiał 100% poliester wymiary: pas (obniżony) 36 cm biodra (ale one są juz od bioder rozszerzane) 46-47cm długość całkowita 105cm krótkie spodenki bezowe rozmiar 36 (ale małe) stan idealny ubrane ok 3 razy wymiary: (ale spodenki są bardzo rozciągliwe na pewno rozciągną się o ok 5cm) pas 31cm biodra 40cm długość 28 cm Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2005-10-01 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
te beżowe spodnie z połyskiem z czego są ? rezerwuję wstępnie i proszę o wymiary
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie czarne, sportowe spodnie. Poproszę wymiary.
Wątek w podpisie.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Americanos niebieska koszula rozmiar S stan idealny ubrana ok 8 razy
materiał 100% poliester wymiary: szerokośc w biuście 45cm długość całkowita 58cm rękaw (mierzony od ramienia) 60cm malinowa koszulka z grubszej bawełny rozmiar XS lub małe S ubrana ok 3 razy, stan idealny wymiary: szerokość 37cm długość 46cm Orsay biała koszulka z turkusowymi rękawkami, aplikacja na przodzie jest brokatowa, rozmiar S materiał 100% bawełna bordowa bluzka z królikiem, mam ją z wymiany ja jej nie nosiłam wcale, stan bardzo dobry, rozmiar s/m materiał 90%tactel, 10%lycra wymiary: biust 42cm długość całkowita 54cm niebieska bluzeczka rozmiar M/L, kwadratowy dekolt, ubrana 2 razy, stan idealny materiał 92%poliester, 8%elastan wymiary: biust 42cm długość 56 Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2005-11-05 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
niebieskie bikini kupione w belgii juz dosyc dawno było sporo uzywane ale mysle ze jest w dobrym stanie, bikini ślicznie lezy tylko ze majtki są to bardzo niskie biodrowki i trzeba do tego miec odpowiedni brzuszek a ja jakos ostatnio mam z tym problem, rozmiar S
beżowy kostium kąpielowy quiosque rozmiar S nowy plecak czarny cat uzywany ponad 20 razy stan dobry czarna błyszcząca torebka stan bardzo dobry uzyta ok 4 razy czerwona torebeczka z cosmopolitan nowa Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2005-10-29 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
bezowe buty rozmiar 37 ubrane ok 10 razy lekko zdarte (minimalnie ) przody
czarne skórzane kozaczki fason kowbojek ubrane ok 20 razy, ocieplane rozmiar 37 czarne buty skórzane rozmiar 37 (nie maja fleków) ubrane ok 6 razy niebieska torba formatu a4 stan dobry uzyta ok 10 razy chusteczki na głowe te dwie w kartke sa z trolla wszystkei były malo uzywane Niebieska sukienka plażowa z cienkiego materiału, ubrana ok 5 razy, pod jedną pachą ma takie zaciągnięcie materiału ale nei widać tegoprzy noszeniu długość z ramiączkami 83cm Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2005-10-01 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
komplet szalik i czapka- nowy
niebieska bluzeczka sznurowana z tyłu z kopertowym dekoltem rozmiar S pomarańczowa bluzeczka zapinanan na guziki rozmiar XS plastikowe korale kolczyki długie koloru srebrnego każde noszone ok 3 razy zielone kamyczki na cienkich niteczkach-nowe Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2005-10-01 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
weronika podasz majla,kiedyś już byłam zainteresowana twoimi spodniami sportowymi ale nic ci się nie spodobało,teraz mam nowych troszke ciuszków,może coś ci się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Szara spódniczka mini z małym rozcięciem na jednej nodze, z tyłu zapinana na zamek, ubrana ok 2 razy, stan idealny
Beżowe body z katalogu 3suisses z tyłu ramiączka się przeplatają, było ubrane ok 15 razy, stan bardzo dobry, rozmiar to 34/36 Pimkie granatowe jeansy, nogawki lekko rozszerzane, były sporo noszone, lekko wytarte na wewnętrznym szwie (ale nie rzuca się to w oczy podczas noszenia) rozmiar 34 materiał 62% bawełna 2 % elastan 36%poliester wymiary pas 35cm biodra 45cm długość 103cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
zielone kamyczki na nitce - proszę o rezerwację
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Anus!a
moj mail nati_wiktor@yahoo.com aśka22 może jakies kolczyki? (byle były malutkie bo zauważyłam że mam same długie) ewentualnie coś z kosmetyków |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ok zrobię zdjęcia czego mam
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
z ubranek to sportowych spodni ewentualnie torebek, szliczków, a jęsli chodzi o kosmetyki to balsamu ujędrniającego, podkładu do opalonej buzi, błyszczyków, zielonych cieni do powiek, kredek do oczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie czarne spodnie sportowe i rozowy komplet kupiony w galerii centrum. Mój wątek w podpisie.
![]() |
#26 |
BAN stały
|
jestem zainteresowana tymi bluzeczkami z kroliczkiem i super sexy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie niebieska bluza (ta z napisem Boston). Oto moje wątki:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=72054 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9&page=1&pp=30 W razie czego coś tam jeszcze mam, więc pytaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
jagabrz
niestety nic nie wybrałam na wymianę za spodnie Anus!a dziekuje za fotki ale nic mnie nie zainteresowało na wymianę ![]() justine89 stanik mysle ze powinien pasowac bo ja mam pod biustem 70 i jest mi troche za szeroki nie szukam nic konkretnego zaproponuj co masz na wymiane Alquien podoba mi się od ciebie taka bluzeczka w biało-czarne paseczki Paulinaaaa z twojego watku podoba mi się koszulka z house'a z tygryskiem taka turkusowa bluzeczka na ramiączkach i brązowozłota koszulka Nask jutro zmierze torebke bo musze jej poszukac (jestem w trakcie pakowania w zwiazku z przeprowadzka wiec mam mały bałagan w pokoju ![]() myyysia ztwojego wątku interesuje mnie zielona frotowa koszulka i czerwona bluzeczka wiązana na szyji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.