|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciuszki w rozmiarze s i xs - Tatuum, fishbone, Pimkie, Troll, Orsay, Madonna
1. bluzeczka xanaka - bordowa, dopasowana, rekawek 3/4, kolnierzyk, rozsuwana do polowy - rozmiar s lub xs. Dopasowuje sie do ciala. Mialam ja na sobie kilka razy, kilka razy prana, stan bdb
dlugosc bluzeczki - 53 cm od ramienia szerokosc w ramionach - 34 cm szerokosc od pachy do pachy - 36 cm dlugosc rekawa od ramienia - 42 cm dlugosc rekawa od pachy - 30 cm 2. koszula Orsay biala w delikatne prazki - rozmiar xs. Kupiona na targowisku, ubrana kilka razy przeze mnie i kilka razy przez moja poprzedniczke. Stan bdb Dlugosc koszuli - 50 cm szerokosc w ramionach 34 cm szerpkosc od pachy do pachy - 40 cm dlugosc rekawa od ramienia - 58 cm dlugosc rekawa od pachy - 44-45 cm Koszula troche sie rozciaga ale niewiele 3. Bluzeczka Pimkie, bezowa ze zlota nitka, rekawek 3/4, nowa 4. Bluzeczka Madonna, czarna, rozpinana, obszyta falbanka, dlugi rekaw z mankietami i 2 guziczkami 5. sweterek Troll, rozmiar 36, melanz, kilka razy ubrany, stan dobry - rezerwacja 6. Spodnie Tatuum raz ubrane i uprane, jasnoniebieskie jeansy. Rozmiar 34, ale wedlug mnie to 36. Wlasciwie nowe - rezerwacja 7. Spodnie Pimkie, granatowe jeansy zapinane na guziczki, rozmiar 34 - ubrane kilka razy i kilka razy prane, ale stan bdb - rezerwacja 8. Jeansowa kurteczka fishbone, rozmiar xs, kupiona na targowisku, ubrana kilkanascie razy na droge do pracy, ale jest mi w niej ciut za ciasno, przeze mnie jeszcze nie prana. Granatowa, z kieszonkami, wycierana. Stan idealny - rezerwacja 9. Sztruksowa kurteczka, rozmiar 36 - ubrana kilka razy 10. Zakiet jasny, taki golebi kolorek, rozmiar 36, chodzilam w nim przez ok. rok czasu, ale nieczesto, raz uprany, stan okreslam jako bdb 11. Sandalki - kupilam rok temu. Ubralam je najwyzej 10 razy. Sa w stanie idealnym. Kolor jasny bez, paseczki krzyzuja sie z tylu na nodze - do zapiecia. Z przodu na sandalku sa takie przeplatane 2 paseczki. Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2005-11-10 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki w rozmiarze s i xs - Tatuum, fishbone, Pimkie, Troll, Orsay, Madonna
hej czy masz fotki ubranek??
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki w rozmiarze s i xs - Tatuum, fishbone, Pimkie, Troll, Orsay, Madonna
Dziewczyny mam fotki, ale nie moge ich tutaj zaladowac, bo sa za duze. Probuje zmniejszyc, ale nie bardzo umiem :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pestko, jezeli bylabys tak dobra, to bede wdzieczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oki to czekam na fotki
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pestko, fotki juz wyslalam, ale prosze, nie pomniejszaj spodni Tatuum, Pimkie i bluzeczki Madonna, bo widze, ze fotki sa przeklamane albo niewyrazne. POstaram sie zrobic na jutro lepsze, to wtedy je wkleje. Moze nie beda takie duze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oto fotki
"-How old are you? -Seventeen. -How long have you been seventeen? -A while..." Edytowane przez pestka1830 Czas edycji: 2005-10-06 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pestko, dziekuje Ci slicznie
![]() Udalo mi sie tez zmniejszyc pare fotek, zamieszczam je nizej. Choc po otwarciu nie powiekszaja sie tak jak te, ktore Ty zmniejszylas, to mam nadzieje, ze cos na nich widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
I kolejne fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Byłabym chętna na bluzeczkę madonna. Znalazłabyś coś na wymiane?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...073#post780073 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Talu, bluzeczke zarezerwowala Ewa. Zaczekam na jej decyzje i obejrze Twoj watek
![]() Dodaje wyrazniejsze fotki bluzeczki madonna i mango |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No dobrze to ustaw mnie w kolejce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.